Starity

Jung Il Woo sorozatban csillogtatja meg tehetségét

2016. július 04. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dél-koreai színész tavaly novemberben már feltűnt egy kínai-koreai közös gyártású webdrámában, nemrégiben pedig elfogadta egy thaiföldi sorozat férfi főszerepét.

hirdetés
Jung Il Woo sorozatban csillogtatja meg tehetségét
Fotó: bnt International

Il Woo idén nyáron megkapta első thaiföldi főszerepét is, mellyel ő az első dél-koreai színész, aki főszerepet kapott egy thai gyártású sorozatban. A Love and Lies címen futó szériában, a thai színésznővel, Mild Wirapornnal, a koreai-amerikai David Mclnnisszel és a thai énekessel, Leo Puttal lesz látható. A történet a CP Groupnak köszönhetően elevenedik majd meg, és a thai True4U csatornán lesz látható.

A sorozat sajtótájékoztatóján több, mint ötvenen képviseltették magukat a média részéről, ahol az is kiderült, hogy a történet központjában egy férfi és egy nő áll majd, akik bármilyen áron megvédik családjukat. Jung Il Woo alakítja Timet, a történet férfi főszereplőjét, aki egy rideg városi férfi, ám a szerelem végül felolvasztja szívét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek