Starity

Matthew Perry volt menyasszonya azt kívánja, bár ne dobta volna el őt a színész

2023. november 10. 17:05   |   Szerző: Four

A néhai híresség sokáig úgy tűnt, végre megállapodik, de egy év jegyesség után szakított a menyasszonyával.

hirdetés

Matthew Perry exmenyasszonya máig bánja, hogy ilyen csúnyán szakítottak a néhai színésszel. Molly Hurwitz korábban már nyilatkozott a híresség halála kapcsán, ám most új részletek derültek ki arról, milyen fájdalmas volt az elválásuk. 

Ismerősei szerint a Hurwitz abban bízott, hogy együtt élik le az életüket, és nagyot csalódott, amikor kiderült számára, hogy Perry egy 19 éves lánnyal flörtölgetett a Raya randiappon - ennek következtében úgy érezte, hogy a színész "eldobta őt", amikor 2021-ben, fél év jegyesség után szakítottak. 

Hát persze, hogy összetört a szíve a halála miatt. Szerette őt, és mint bárki, aki a helyében lenne, ő is azt kívánja, hogy bárcsak másképp történtek volna a dolgok. 

- nyilatkozta Mollyról egy ismerőse, aki hozzátette, hogy bár Matthew vágyott egy hosszú kapcsolatra, de a viselkedése egyáltalán nem erre utalt. 

Matthew azt állította, hogy családot szeretne, és hogy egyetlen nő mellett akar megállapodni, de ez csak addig volt így, amíg el nem taszította magától Mollyt.

- jelentette ki az illető. 

A pár kapcsolata akkor romlott meg végleg, amikor napvilágra került, ahogy Perry online flörtöl egy fiatal lánnyal: 

Rajtakapta őt, hogy egy randiappon beszélget valakivel, Matthew pedig védekezni kezdett. A szakításuk nem volt békés, de Molly nem hibáztatja őt, és nem táplál iránta negatív érzelmeket. 

- tette hozzá az ismerős. 

A szakításukat igazolandó, a színész akkoriban nyilatkozatot tett:

Néha nem működnek a dolgok, és ez most is így volt. A legjobbat kívánom Mollynak. 

Perry volt menyasszonya nemrég elárulta, hogy bár a színész elképzelhetetlen fájdalmat okozott neki, de hálás azért, amit tanult a kapcsolatukból.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek