Starity

Chris Pine-t sokkolta, hogy nem lesz folytatása a Wonder Womannek

2024. május 08. 15:03   |   Szerző: Four

A Wonder Woman harmadik része már nem kapott zöld utat a készítőknél, Chris Pine nem érti, miért.

hirdetés

Chris Pine nem érti, miért nem kapott harmadik részt a Wonder Woman. A színész a Business Insidernek nyilatkozott "Poolman" című új filmje kapcsán, és többek között szó esett a fent említett produkciókról is. 

A színész bevallotta, ő is értetlenül áll a tény előtt, hogy a Warner Bros. lemondott egy olyan franchise-ról, amely több mint 1 milliárd dollárnyi összbevételt hozott. 

Sokkolt, hogy nemet mondtak egy milliárd dolláros franchise-ra, és másfelé vették az irányt. Nem tudom, mi állt a hátterében, ez kívül esik az én hatáskörömön, de Wonder Woman egy nagyszerű karakter, Patty [Patty Jenkins] pedig egy nagyszerű rendező. 

- mondta. 

Pine a 2017-es Wonder Woman, illetve a 2020-as Wonder Woman: 1984 című produkciókban alakította Steve Trevort, a Gal Gadot által alakított Wonder Woman szerelmét. Már épp készült a harmadik film, amikor a DC új vezetői James Gunn és Peter Safran lettek, akik egy az egyben elkaszálták a folytatást. 
Jenkins márciusban, a "Talking Pictures" podcastben vallott arról, hogy "nagy valószínűséggel örökre befellegzett" a Wonder Woman folytatásának. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek