Starity

Milyen kiegészítőket használjunk kültéren az óceánparti stílushoz?

2024. május 18. 13:01   |   

A legtöbben a nyári szabadság idejére a tengerparti vakációt választanánk. Az óceán kéksége nyugalmat és békét idéz, míg a sós levegő javítja a mentális állapotot és a hangulatot. Sajnos nem mindenkinek adatik meg egy ilyen nyaralás, azonban hasonlóan kellemes stílust varázsolhatunk hátsó kertünkbe néhány berendezési tárgy segítségével.

hirdetés
Milyen kiegészítőket használjunk kültéren az óceánparti stílushoz?

A mömax függőfoteleket és ülőpárnákat kínál, melyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy a terasz berendezését kiegészítsék, és biztosítsák a nyugodt pihenést, hasonlóan az óceán mellett töltött időkhöz. A hangulatos pasztellszínek, homok és kék árnyalata visszaköszönhet a bútorokon, kiegészítőkön egyaránt.

Függőfotelek

A lazulás és pihenés egyik legkiválóbb színtere a függőfotel vagy függőszék. Az egy- vagy többszemélyes változatú kényelmes ülőhelyek változatos stílusban kaphatóak. Egyedi hangulatot kölcsönözhet bármely terasznak vagy hátsó kertnek. Anyagukat tekintve rattanból, műrattanból, fémből készülhetnek, illetve divatosak a természetes alapanyagú kötelekből makraméval fonott változatok is. 

A naturális hatást keltő ülőhelyekben úgy érezhetjük magunkat, mintha ég és föld között lebegnénk. A felfüggesztett fotelekben ringatózva akár órákat tölthetünk el. A szabadtéri élmény növelésében segítő ülőhely kiválasztásakor figyeljünk arra, hogy mekkora súlyterhelést bír el maximum, illetve ügyeljünk a biztonságos felfüggesztésre is. A beltéren és kültéren egyaránt alkalmazható függőfotelek új stílussal színesítik majd otthonunkat.

Ülőpárnák

Dekorációs eszközként és kényelmes ülőalkalmatosságként egyaránt használhatjuk az ülőpárnákat. Különböző típusai között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb modellt. A puffokra emlékeztető, tömött, kerek ülőpárna lábtartóként is funkcionálhat. A legújabb trendekhez igazodva választhatjuk a szövött modelleket, melyek különböző színváltozatokban kaphatóak.

Az ülőpárnák használata elsősorban beltéren javasolt, ha azonban a kerti bútorokhoz kiegészítőként alkalmazzuk ezeket, mindig ügyeljünk arra, hogy esőben, fagyok idején ne maradjanak kint a szabadban. A szövetből készült, pamut töltetű párnák kényelmessé teszik a fából vagy fémből készült székeidet.

Trendi berendezés

A terasz berendezésekor fontos, hogy olyan bútorokat és kiegészítőket válasszunk, amelyek kényelmesek, stílusosak és praktikusak. A függőfotelek és az ülőpárnák növelik a komfortot és egyedi hangulatot kölcsönözhetnek a kültérnek. A legújabb trendekhez igazodhatsz könnyedén, hiszen csak ezeket a kiegészítőket kell beszerezned, hogy modern hangulatúvá váljon a hátsó kert vagy a balkon. 

Más már nem is szükséges a kikapcsolódáshoz, csak csend és kellemes idő. Pihenj a puha párnákkal körülvéve és olvass egy jó könyvet vagy szürcsölj el egy finom kávét, limonádét a függőfoteledben hintázva. A természetes hatású kiegészítők relaxálást vagy lazulást tesznek lehetővé bárki számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek