Starity

Tegyük színvonalasabbá az oldal magazinrészlegét!

4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. március 11. 21:21 #1
- törölt felhasználó -    
A cikkek alatti visszajelzések alapján nagyjából képben vagyunk azzal, mikből van elegetek, mi az, ami nem tetszik, így ebben a topikban a segítségeteket kérjük.

Elsősorban az a domináló cikk, ami bulvárhír és vonzza a látogatókat, de nem szeretnénk, hogy ez a színvonal rovására menjen, és elkedvetlenítse a tagokat, tehát ötleteket várunk, miket szűrjünk jobban ezentúl.
(Ez csak afféle útmutató, egyelőre nincs rá garancia, de mivel az oldal mottója: Sztárok. Tőled. Neked., ezért olyat szeretnénk nyújtani, amire tényleg van igény.) beer.gif

Hogyan?
    Hírforrások: minimalizálhatnánk az olyan cikkeket, amelyeknél közeli források, ismerősök nyilatkoznak, mivel ezek nagy része úgyis kacsa.
    Előny: megbízhatóbb, hivatalos hírekkel szolgálna az oldal.
    Gyakoriság: olykor a Starity ki sem látszik a One Direction-ös, Justin Bieber-es, stb. cikkekből, ennek a kordában tartására össze lehetne vonni két kisebb hírértékű cikket mondjuk, vagy a teljesen érdektelen információkat ignorálni.

és így tovább

A már létrejött újítások:

5/6/7 sztori, amiről lemaradhattál:

Olyan híreket vonultat fel, amelyek nem érdemesek arra, hogy külön cikket kapjanak rövidségük, hírértékük miatt, mégis fontosak lehetnek.
Ide kerülnek majd az olyan hírek, amikben arról van szó, hogy:
    – valaki babát vár, és kiderül, mi a baba neme
    – Stílusváltások: ha valaki levágatta, átfesttette a haját, új piercingje van (a tetkós hírek egyelőre ne kerüljenek ide!)
    – XY csatlakozott egy filmhez/sorozathoz (ha nincs külön interjú, hosszabb kommentálás az ügyben, akkor felesleges az előző cikkeket ismételni, de ha sok az új infó, mehet nagy cikkbe is)
    – megvan a premier dátuma (dal/film...)
    – fontos, mégis hanyagolható Twitter-üzenetek
    – hírek, melyeknél a "közeli forrás" nyilatkozott, és nagy valószínűséggel úgyis kacsa
    – visszatér/távozik egy karakter, de hosszabb információ nincs róla
    – amiről tudjátok, hogy kevesen olvasnák (ez a cikk jó hely lehet a kevésbé ismert kedvencednek is wink.gif
    – akikről gyakran van cikk, mégis mindig történik velük valami szösszenet
    – és ami a legfontosabb: bármi olyan, amiről kevés az infó (hiszen ne arról szóljon egy komplett cikk, hogy ez is ismeretlen, azt se tudni még)



A kérdés továbbra is áll: milyen típusú cikkekből kértek kevesebbet, és miből többet? Miket látnátok még szívesen?
34 felhasználónak tetszik: ONE DIRECTION20, Pöttömke, Beyla, mse90, Sally Sparrow, Bessie, Lizania, Glamster, LaTasha, Darkness, kurrek, LoveNessa, FruFruChan, Luckie, iannina, AmyVie, Lilimooo, justcreatesomething, Kazuo, Lindsay019, duracell, bogarka_95, Vampiregirl1, An_d_a, rolllllleee, Karina197, pink_bunny, dijansalihu, Bogiboszi, Elody, LexiCobain, SpecialError, Eszti0305, sziv55
2013. március 11. 21:37 #2
- törölt felhasználó -    
Kevesebbet: Tehetségtelenül ugrabugráló és kornyikáló hermafroditákból (vándireksön), Bíberínából, és a további 10-12 évesek által felsztárolt, nulla tehetségű Dizni-sztárocskákról, és önmagukat énekeseknek és énekesnőknek hívó repedtfazék-hanggal rendelkező kisfiúkból és kislányokból. Ugyan ez a helyzet a színészettel próbálkozó tehetségtelen egyedekkel cool.gif

Többet: Tehetséges, és igényes sztárokból, eddig ismeretlen, de feltörekvő énekesekről és színészekről. Mivel köztudottan nyelvtanulás-fan vagyok, így engem érdekelne a világ minden részéről, nyelvtől független ismert, és kevésbé ismert énekesekről szóló hírek, de a színészet terén is így vagyok. Végülis minden, ami normális, és nem 10-12 éves szintű (hanem mondjuk az érettebb korosztálynak szól, 16+).
26 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Jolie_77, Pöttömke, Beyla, Sally Sparrow, nicol bellox, Lizania, Glamster, Évike12, Darkness, kurrek, Luckie, iannina, AmyVie, Grace Benning, Lindsay019, duracell, bogarka_95, ophely88, Karina197, _ToTo_, dijansalihu, Violence, silenc, LexiCobain, sziv55
2013. március 11. 21:57 #3
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 05.05.09.
Hozzászólás: 36116
Csatolások: 1853041
Azonosító: 6038
Offline offline
Én inkább valami olyasminak tudnék örülni, hogy az olyan cikkeknél, mint pl. "Sztárok egyforma ruhában - kinek áll jobban?" lehessen szavazni, hogy kin mutat jobban. Tudom, hogy ennek megvalósítása nem a szerkesztőkön múlik csak egy valakin, és már le is írtam néhány helyre, de talán ha minél több helyre írom be, egyszer eljuthat a célszemélyhez. biggrin.gif Szerintem ez kicsit fel tudná dobni a cikkeket. Ha többen is támogatnátok, akkor lehet, hogy nagyobb eséllyel valósulna meg, mert látná a főnök, hogy lenne rá igény.

Egyébként kevesebb Taylor Swift és kevesebb Jennifer Lawrence. rohog.gif A hajfestős cikkeket meg részemről egy az egyben ki is lehetne vonni a forgalomból.
10 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie, Darkness, FruFruChan, Luckie, Grace Benning, Pöttömke, Lindsay019, pink_bunny, Kelsey
2013. március 11. 22:38 #4
mse90
mse90
@bnormal cortexikid
 
Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.18.
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 1438
Azonosító: 178057
Offline offline
Idézet (szavy @ 2013.03.11. 21:57)
A hajfestős cikkeket meg részemről egy az egyben ki is lehetne vonni a forgalomból.

Épp ezt akartam én is írni. A 0 információtartalommal rendelkező frizuraváltós cikkeknek sok értelme nincs. pardon.gif Az ilyen random twitter kiírásokból származó cikkeket is meg lehetne szűrni, hogy mi az, aminek ténylegesen hírértéke van, és mi az, ami csupán egy mindennapi megnyilvánulást fúj fel. Vagy lehetne heti összefoglalókat csinálni abból, hogy ki milyen kutyát fogadott örökbe meg milyen tetkót varratott, ha már nagyon muszáj. Azt az ördögi kört is megszüntethetnénk, ahol egy sztár megnyilvánulásából az 1D vagy Bieberke kapcsán cikk lesz, majd 24 órán belül jön az elvetemült fanok halálos fenyegetéseiről szóló hír.

Hogy miből lehetne több? Én mindig szívesen olvasok filmhíreket, de azokból nagyjából van is elég. A cikksorozatokból is fut most egy pár, ezeket is jó ötleteknek tartom, mivel azokról a kedvencekről is lehet írni, akik nincsenek állandóan reflektorfényben. A lényeg igazából talán a változatosság lehetne, de ehhez az is kell, hogy több aktív cikkíró legyen, így ugyanis következetesen mindig ugyanazoknak a sztároknak az interjúit olvashatjuk.
8 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Darkness, FruFruChan, Luckie, Grace Benning, Lindsay019, duracell, pink_bunny
2013. március 12. 10:10 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (mse90 @ 2013.03.11. 22:38)
Vagy lehetne heti összefoglalókat csinálni abból, hogy ki milyen kutyát fogadott örökbe meg milyen tetkót varratott, ha már nagyon muszáj.

A Celebuzzon van ilyen: 6 sztori, amiről talán lemaradtál. Ez már csak azért is jó, mert kinek van kedve körmondatokat olvasni egy minimális hírértékű, de lehet, hogy fontos hírnél? Két mondatban le lehet tudni az ilyeneket, csak jön a két bekezdés arról, hogy a híres énekesnő blabla. Csak erre is kellene vállalkozó. smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: Bessie, mse90, Darkness, kurrek, Luckie, Lindsay019, iannina
2013. március 12. 10:29 #6
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista
 
StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 10974
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Offline offline
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. A csapból is folyó tucatsztároktól már csömöröm van. Megmondom őszintén, nagyon kevés hírt olvasok már el az oldalon... Nem azt mondom, hogy ne legyen 1D és Bieber, legyenek, de tényleg csak olyan szinten, ami a munkásságukat érinti, esetleg nagyon komoly magánéleti esemény, de a botrányok, tetkók és egyéb felesleges dolgok szerintem csak a helyet foglalják. Összefoglaló cikkbe mehetne, de ne heti, hanem inkább 2-3 heti rendszerességgel. És akkor pl. ha valamiről kiderülne, hogy kacsa, nem kerülne ki feleslegesen és nem lenne szükség még egy cikkre megmagyarázni, hogy az előző miért is volt kacsa... dry.gif
A találgatós cikkeknek sincs értelme szerintem. Például többször olvastam sorozatos cikkeket, amikben azt találgatták, ki kapják meg a főszerepeket, stb. Majd ha már TUTI lesz, akkor írjunk róla. Addig felesleges...
Az életmóddal kapcsolatos észrevételeimet az ehhez kapcsolódó topikban már kifejtettem. Miszerint mik is a slágertémák, amik időszakonként ismétlődnek, de érdemleges hírek eszébe se nagyon jutnak a szerzőknek...
Személy szerint az ilyen ruha/haj és egyéb viseletes cikkek abszolút hidegen hagynak, én ezeket is száműzném. De tisztában vagyok vele, hogy van rá igény... Akkor viszont csak azt kérném, hogy mértékkel.

Nagyon szeretnék olvasni kevésbé ismert vagy nem annyira felkapott hírességekről, tehetségekről. Főleg európai viszonylatban, de még az ázsiai énekesekről/bandákról is szívesebben olvasok, mint sok celebről... Jó lenne, ha német forrásból is lennének cikkek. Az oldalon kb. én szoktam egyedül szerintem ilyen jellegű híreket megírni. Nincs más németes, aki vállalna német hírességekről is tudósítást?

Egyébként lenne egy észrevételem: sok cikkhez érkezik rövid komment, miszerint "ezkiez?", "ez meg ki" "sosem hallottam róla", "azt se tom kiez". Én ezeket és a hasonló érdektelen megjegyzéseket (pl. "jó cikk lett" - tetszikeld, abból tudni fogjuk, nem kell oda is írni) eltávolítanám. Fárasztó olvasni őket, átpörgetni szintén. Inkább legyen a cikkek alatt 0 vagy kevesebb komment, mint ezek a semmitmondó izék.

Hirtelen ennyi, de még gondolkozom. biggrin.gif
11 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Bessie, Beyla, Darkness, Luckie, Grace Benning, Pöttömke, bajuszművész, duracell, Lindsay019, pink_bunny
2013. március 12. 10:36 #7
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Mivel egyes sztárokról tényleg elég sok cikket lehet fent találni (ami ráadásul tök érdektelen), ezért én is egyetértenék ennek a visszaszorításával. Tudom, van egy napi limit, de talán jó lenne egy heti vagy havi limitet is felállítani ezzel kapcsolatban. Ki lehetne hagyni az olyan dolgokat, hogy a celebecskék napi szinten mit csinálnak.

Szavy szavazós ötlete nagyon tetszik, de nem tudom mennyire megvalósítható. Minden esetre én támogatom.

Cininek is igaza van abban, hogy lehetne több feltörekvő tehetségről hír, de sajnos nem sok olyan ember akad, aki ezt megírná. unsure.gif
8 felhasználónak tetszik: Beyla, Darkness, Luckie, FruFruChan, Pöttömke, duracell, Lindsay019, pink_bunny
2013. március 12. 13:06 #8
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (Courtneyy @ 2013.03.12. 10:10)
A Celebuzzon van ilyen: 6 sztori, amiről talán lemaradtál. Ez már csak azért is jó, mert kinek van kedve körmondatokat olvasni egy minimális hírértékű, de lehet, hogy fontos hírnél? Két mondatban le lehet tudni az ilyeneket, csak jön a két bekezdés arról, hogy a híres énekesnő blabla. Csak erre is kellene vállalkozó.  smileeee.gif

Jó lenne, egy ilyen napi hírszösszenetekből összeállított cikk.
Naponta egy megjelenhetne. Azon gondolkodtam, hogy a legcélszerűbb lenne ezt egy embernek megírni minden nap. A fórumozók esetleg az illetőnek küldhetnének be az ilyen 1-2 mondatos dolgokat, és persze a hozzá tartozó forrást is. unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: Darkness, kurrek, Luckie, Lindsay019
2013. március 12. 15:58 #9
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan
 
StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.18.
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Offline offline
A visszaszorítás és az összevonás szerintem is nagyon jó ötlet, szerintem a zenészeknél más féle előadóktól is lehetne cikk, mert például metal és rock együttesekről nagyon ritkán van.
1 felhasználónak tetszik: Lilimooo
2013. március 12. 16:43 #10
Récy98
Récy98
 
StátuszWake me up when September ends
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.18.
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Offline offline
Nem tudom ki, hogy van vele személy szerint engem nem annyira hoznak lázba az ilyen kiokosító topikok, pl. "Hogyan fogyjunk, Hogyan illeszkedjünk be" és ilyen Hogyan kezdetű témák, holott vannak nagyon érdekesek, (nem szeretnék fikázni) de olyanok is előfordulnak amiknek meglátom a címét és végig se olvasom.. smileeee.gif nekem ez a véleményem..
2013. március 12. 16:57 #11
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (Récy98 @ 2013.03.12. 16:43)
Nem tudom ki, hogy van vele személy szerint engem nem annyira hoznak lázba az ilyen kiokosító topikok, pl. "Hogyan fogyjunk, Hogyan illeszkedjünk be" és ilyen Hogyan kezdetű témák, holott vannak nagyon érdekesek, (nem szeretnék fikázni) de olyanok is előfordulnak amiknek meglátom a címét és végig se olvasom.. smileeee.gif nekem ez a véleményem..

Vannak, akik ilyen gondokkal küzdenek. Ezek nem ártanak, elolvasni meg semmit sem kötelező. pardon.gif
11 felhasználónak tetszik: Darkness, kurrek, TheDanush, FruFruChan, Luckie, Lizania, Beyla, Grace Benning, Pöttömke, Lindsay019, pink_bunny
2013. március 12. 16:59 #12
LoveNessa
LoveNessa
 
StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 11.06.17.
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
Offline offline
ezeket a napi összefoglalós sztorikat bevállalnám, viszont az a bibi, hogy én nem tudok feljönni mindennap a tanulás miatt, vagy éppen a drága internetszolgáltatónk miatt, mivel most se volt 1 hétig netem csak azért mert valamelyik nagyokos unatkozott és egy plusz karaktert hozzáírt a jelszavamhoz, amiről elfelejtettek szólni.

amúgy az a baj, hogy igazából 2 részre osztódnak a felhasználók: vannak akiket csak a kedvenceik érdekelnek és róluk akár napi 10 cikket is olvasnának + vannak akik vevők az újdonságokra és elegük van a mindennapos drámákból, tinisztárokból, de ők kevesebben vannak. Nehéz mindenki kedvébe járni, mert én még olyan cikket nem láttam ahol minden vélemény egységes volt és tetszett mindenkinek.
2 felhasználónak tetszik: Darkness, pink_bunny
2013. március 12. 17:05 #13
Récy98
Récy98
 
StátuszWake me up when September ends
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.18.
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Offline offline
Idézet (Bessie @ 2013.03.12. 16:57)
Vannak, akik ilyen gondokkal küzdenek. Ezek nem ártanak, elolvasni meg semmit sem kötelező. pardon.gif

tudom csak ez a véleményem smileeee.gif elvégre fórum smileeee.gif pardon.gif
2013. március 12. 17:08 #14
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ
 
Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 10.11.13.
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Offline offline
Azt is meg lehetne csinálni, hogy nem egy ember írja meg minden nap, mert lewhet, hogy nem ér rá stb...hanem mondjuk van 7 ember, akik maguk közt felosztják a dolgot, hogy ki melyik nap ér rá, aztán, ha valami közbejön, lehet cserélni is. Csak egy ötlet.
Amúg yén szívesen írok ilyeneket! tongue.gif
3 felhasználónak tetszik: Darkness, LoveNessa, mse90
2013. március 12. 17:12 #15
An_d_a
An_d_a
inebriant
 
Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.07.
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Offline offline
Én ugyan nem vagyok moderátor,de nekem is eszembe jutott pár ötlet azzal kapcsolatban,hogy milyen változások lehetnének a magazinrészlegben.
Ahogy írták előttem,van nem is egy olyan híresség,akiről túl sok a cikk.Van,amelyik "majmot" én is szeretem,de nekem is sok az,hogy minden nap van egy háromsoros cikk róluk.Az az ötlet nekem is tetszik,h lehetne 1-1 hírességről heti összefoglalót írni,és akkor nem lenne annyi háborgás amiatt,hogy megint meg lett írva egy felkapott híresség 10.tetoválásának a cikk.És akkor abban a viszonylag hosszabb cikkbe bele lehetne írni a(legtöbb esetben) tinisztár heti dolgait.Így meg is maradnának a cikkek róluk,meg nem is.
A másik ami nekem is eszembe jutott,hogy lehetne írni nem csak főként amerikai hírességekről,mert rengeteg az olyan nem Amerikában tevékenykedő előadó/színész,aki nem angol származású,mégis nagyon sokan szeretik őket és nagy a rajongótáboruk.Gondolok itt például a japán/koreai előadókra.Habár én nem rajongok értük,vannak köztük szerintem olyanok,akiknek simán lehetne helyet adni az oldalon.
Úgy gondolom,hogy mindenki kedvében járni nem lehet,de a témákat szerintem lehetne sok mindennel bővíteni.
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2013. március 12. 17:19 #16
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (kurrek @ 2013.03.12. 17:08)
Azt is meg lehetne csinálni, hogy nem egy ember írja meg minden nap, mert lewhet, hogy nem ér rá stb...hanem mondjuk van 7 ember, akik maguk közt felosztják a dolgot, hogy ki melyik nap ér rá, aztán, ha valami közbejön, lehet cserélni is. Csak egy ötlet.
Amúg yén szívesen írok ilyeneket! tongue.gif

Itt csak egy probléma lenne: ugyanaz a hír megjelenhetne többször is. Akár naponta, akár hetente jelennének meg az ilyen összefoglalók. unsure.gif Valahogy kétlem, hogy mindenki átnézné az összes erről szóló cikksorozatot, ha ez beindulna. Hírszerkesztőknek is lenne elég dolguk. Pont emiatt gondoltam arra, hogy 1 max. 2 embernek kéne ezt bevállalnia. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Sally Sparrow
2013. március 12. 17:33 #17
mse90
mse90
@bnormal cortexikid
 
Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.18.
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 1438
Azonosító: 178057
Offline offline
Idézet (Bessie @ 2013.03.12. 17:19)
Itt csak egy probléma lenne: ugyanaz a hír megjelenhetne többször is. Akár naponta, akár hetente jelennének meg az ilyen összefoglalók. unsure.gif Valahogy kétlem, hogy mindenki átnézné az összes erről szóló cikksorozatot, ha ez beindulna. Hírszerkesztőknek is lenne elég dolguk. Pont emiatt gondoltam arra, hogy 1 max. 2 embernek kéne ezt bevállalnia. unsure.gif

A hét mondjuk lehet, hogy tényleg sok lenne, max. 2-3 szerintem is elég. Viszont tisztázni kéne, hogy az illetékesek maguk nézzenek utána ezeknek az apró-cseprő híreknek, vagy jobb esetben fel lesz állítva egy rendszer, ahol mindenki beküldi nekik az ilyen nemű értesüléseket. Utóbbi már csak azért is jobb, mert megint ott leszünk ahol a part szakad, ha mindenki csak a saját kedvenceinek néz ennyire alaposan utána. pardon.gif
2013. március 12. 17:37 #18
LoveNessa
LoveNessa
 
StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 11.06.17.
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
Offline offline
Idézet (Bessie @ 2013.03.12. 17:19)
Itt csak egy probléma lenne: ugyanaz a hír megjelenhetne többször is. Akár naponta, akár hetente jelennének meg az ilyen összefoglalók. unsure.gif Valahogy kétlem, hogy mindenki átnézné az összes erről szóló cikksorozatot, ha ez beindulna. Hírszerkesztőknek is lenne elég dolguk. Pont emiatt gondoltam arra, hogy 1 max. 2 embernek kéne ezt bevállalnia. unsure.gif

hát ha folyton meg lenne beszélve és figyelnék az írók mi jelent meg akkor nem lenne probléma pardon.gif egyébként szerintem nincs is annyi ember aki bevállalná vagy lennének olyanok akik igen, de kevésbé témához értők. mert ugye most is van egy rakat olyan tag, akik nagyon szeretnének cikket írni és meg is teszik, csak az a baj, hogy egyáltalán nem értenek hozzá és hiába foglalkoznak vele annyit, ha nem "szalonképes", úgyis töröljük pardon.gif

Idézet (mse90 @ 2013.03.12. 17:33)
A hét mondjuk lehet, hogy tényleg sok lenne, max. 2-3 szerintem is elég. Viszont tisztázni kéne, hogy az illetékesek maguk nézzenek utána ezeknek az apró-cseprő híreknek, vagy jobb esetben fel lesz állítva egy rendszer, ahol mindenki beküldi nekik az ilyen nemű értesüléseket. Utóbbi már csak azért is jobb, mert megint ott leszünk ahol a part szakad, ha mindenki csak a saját kedvenceinek néz ennyire alaposan utána. pardon.gif

azért szerintem akik már profibb szinten űzik az írást nem feltétlenül csak a kedvenceikről írnak és ilyen sorozathoz se most belekóstoló embereket szerveznénk nem? pardon.gif de végülis egy kis segítség tényleg jól jönne, viszont szerintem ott is a 1D, Bieber, Selena fanok lennének többségben...
2013. március 12. 17:53 #19
- törölt felhasználó -    
Én például nem akarok napi szinten arról olvasni, hogy tökön rúgták Harry Stylest. Ez tényleg nem hírértékű, és az anti-fanok utálkozó megjegyzései miatt (meg az elvakult fórumozók miatt) csak vita alakulna ki.
Még nyáron írtak több ilyen kísértetházas cikket, engem az ilyenek érdekelnének. Ezek (szerintem) érdekesek, ijesztőek, de számomra öröm olvasni. Persze, csak mértékkel, nem minden második nap megjelenik egy ilyesmi cikk, hanem két-háromhetente. Én nem igazán ismerek ilyen helyeket, de imádom az ilyen szellemes cikkeket. biggrin.gif
Sztárok terén az olyanokat, hogy XY szőkére festette a haját, szerintem nem igazán hírértékű. Ha igazán felkapott sztárról van szó, nyilván valóan van hozzá tartozó témája a fórumon, ahol a tagok simán kibeszélhetik magukat. Illetve az se nagyon hírértékű (szerintem), hogy valaki őt meg őt piszkálta twitteren, facebook-on, satöbbi.
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Sally Sparrow, Lindsay019, pink_bunny
2013. március 12. 18:18 #20
- törölt felhasználó -    
Mikor idejöttem még elfogadtam,hogy sok cikk jelenik meg a One Directionról meg a Bieber-ről,de most.. egy kicsit unalmas.Állandóan csak róluk van a cikk.Jó,persze vannak rajongóik,de ez már unalmas egy kicsit.Harry-t izén rúgták vagy megdobták?Erről mit mondjak?Aki nem szereti röhög egy nagyot,de a rajongók sajnálják... Én nem vagyok Bieber és 1D rajongó.
Szerintem is jó lenne ha olyan cikk jelenne meg akik itt Magyarországon nem ismerik,de külföldön igen.
Valamikor írtam egy cikket egy emberről akit nagyon sokan nem is ismerik,de nem jelent meg róla a cikk.Nincs sok rajongója,de a Bieber-ről... inkább nem is mondok semmit
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, iannina
4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!