Starity

Adatlapos topik

332 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. május 26. 20:07 #1
- törölt felhasználó -    
Itt tudtok a lapokkal kapcsolatban írni. Nyugodtam írhat mindenki vagy kérdezhet, úgy mint eddig.
Aki adatlapot szeretne és a lap átadható vagy felvehető, annak át fogom tenni a lapot, mint eddig. Amelyik lap nem adható át még valamilyen okból annak fogok írni, hogy mi a helyzet.

Amelyik üzenetnél _ToTo_, Bessie vagy Lizzy Lewis nyom majd egy tetszik gombot - az azt jelenti, hogy el van intézve az a kérés.

SZABÁLYOK

1. Az adatlaphoz tartozó kép mindig Fotósorozatos ARCkép / Portré legyen, és ne egész alakos, félalakos illetve félarcról készült képek. Amennyiben még aktív az illető akkor mindenképpen színes fotó kerüljön a lapjára.

2. Az adatlapon az Életrajz ne 3-4 mondatból álljon, illetve ne az adott sztár kedvenceinek a felsorolásából. Összefoglaló, egész mondatos életrajzok kellenek.

3. A webfordítók jó alapsegítséget nyújthatnak, de nem bemásolni kell a kiadott eredményt, hanem nyelvtanilag helyes mondatokban megfogalmazni az életrajzot.

4. A filmográfia és a diszkográfia rész értelemszerűen az adott sztár kiadott lemezeit illetve filmszerepeit tartalmazza.

5. Az adatlapok mindig legyenek aktuálisak. Azért ne tarts meg egy adatlapot, hogy más ne kaphassa meg, ha úgysem szerkeszted!

6. Egy felhasználó maximálisan 60 adatlapot birtokolhat.

7. Amennyiben egy moderátor belenyúl az adatlapodba és megváltoztat valamit, azt okkal teszi. Ne állítsd vissza!

8. Amennyiben átveszel valakitől egy adatlapot, akkor szerkeszd! Amennyiben egy hónapig nem nyúltál hozzá az átvett adatlaphoz, akkor a szerkesztési jog átruházható.

9. Az adatlapokat legalább 6 havonta frissíteni kell. Amennyiben nem teszitek, akkor a szerkesztési jog átkerül máshoz.

10. Az inaktív szerkesztő, akkor számít inaktívnak, ha legalább 3 hónapja nem látogatta meg a fórumot. Ilyenkor lehet egy moderátornak jelezni, hogy igényt tartanál valamelyik lapjára.

11. KIEMELT TAGOK - ugyanúgy vonatkozik rájuk a szerkesztési kötelezettség. A kiemelt tagoknál több a türelmi idő - 8-9 hónap - de az adatlapjaikat szerkesztetlenség miatt szintén átkerülhetnek máshoz. (A KIEMELT TAGOK NEM A MODERÁTOROK)

És még pár fontos dolog:

1. A már nem élő hírességek lapjainál kicsit türelmesebbek leszünk/vagyunk, hiszen róluk nem igen van/lesz mit frissíteni - így előfordulhat, hogy a 6 hónapja nem szerkesztett lap sem kerül átadásra, ha szépen ki van töltve és a szerkesztője is aktív.

2. Mielőtt bárki lapot kér, előbb a saját meglévő lapjait szedje rendbe, mert szúrópróbaszerűen fogjuk ellenőrizni kéréskor - ha sok a hiányosság akkor az új kért lap nem lesz átadva és így akár le is maradhatsz róla és más kapja meg.

3. Ha egy lap, még nem adható át, mert pl. nem telt le a 6 hónap, akkor kérd újra amikor lejár, mert nekünk képtelenség ennyi lapot fejben tartani már, hogy melyiket ki mikor kérte. Erre Ti figyeljetek a jövőben, mert 1-2 lapot mindenki fejben tud tartani ha szeretné megkapni.

4. Azok a lapok amik nincsenek rendesen frissítve, csak a kép cserélődik, de pl. az életrajzban az utolsó információk 2005 vagy 2007-ből valók - szintén átadásra kerülhetnek akkor is, ha nincs meg a 6 hónap szerkesztetlenség. (Természetesen a végleg visszavonult vagy már nem élő személyekre ez nem vonatkozik)
Ha valaki ilyen lapot kér, a szerkesztő kap egy üzenetet, hogy frissítse, ha 2-3 napon belül nincs változás, elveszti a lapot.

5. A Moderátorok lapjai egyelőre nem kerülnek átadásra, de hamarosan erre is hozunk egy szabályt - addig türelem.

6. Hetente mindenki 3 lapot kérhet/vehet fel. Előre lefoglalni lapot nem lehet, akkor írjatok, ha már lejárt a szerkesztési határideje vagy ha a szerkesztője nem lépett be 3 hónapja.

UPDATE 2011 December 3:

A JELENLEG BENT MARADT ÖSSZEESKÜVŐS SZEREPLŐKNEK LEHET LAPOKAT CSINÁLNI - AKIK KIESTEK, AZOKNAK MÁR NEM

Mostantól lehet készíteni íróknak is lapokat, DE KOMOLYABB, ELISMERT ÍRÓK LEGYENEK és aki ilyet készít, lehetőség szerint próbáljon majd valamilyen forrást megadni, ahol az íróról magyarul vagy angolul megtalálhatóak a fontosabb információk. Nem lesz minden lap jóváhagyva, csak ha tényleg neves, ismert és ha van értelme, hogy legyen adatlapja. Az elbírálás SZUBJEKTÍV LESZ, ehhez jól jönnek a kért linkek, de senki se sértődjünk meg, ha a lap, esetleg törlésre kerül.

Mindenféle külföldi X-factoros vagy egyéb tehetség kutatóban szereplőknek az első háromnak lehet majd lapja, illetve a többieknek akkor ha a verseny után saját dalt vagy klipet vagy lemezt készít - kivéve a táncosokat. Őket nem fogjuk jóváhagyni.

Továbbá pedig, aki 'selejtes' adatlapot talál jelezze itt a topikban nekem. 'Selejtes' lap alatt a webfordítós, ovis szintű fogalmazás, sok helyesírási hiba értendő. Apróbb kisebb hibákat is lehet jelezni, de a főbb szempont a felsorolt 3 pont - illetve a hiányzó életrajzok legyenek. Lehet jelezni olyan lapokat is, amik 'látszólag' szerkesztve vannak, de az életrajz vagy a filmográfia pl véget ér 2008 vagy 2009-es információkkal - az ilyenek az álszerkesztőknél vannak, akik csak a gombot nyomják meg vagy képet cserélnek, de valójában nem frissítenek.
Jöhetnek a dupla-tripla lapok is ide és a 'felesleges' lapok is: Szerkesztetlen és/vagy szerkesztő nélküli olyan lapok akik nem igazán hírességek, névtelen playboy, ckm és hasonló modellek vagy fehérnemű modellek - ha van szerkesztője aki aktív és szerkeszti is, azt egyelőre hagyjuk, de a többit törölni fogom és megpróbáljuk kigyomlálni a sok 'szemetet'

A rossz profilképeket is lehet jelezni, de akinek van kedve és szerkeszt a rossz helyett jó profilképet és felteszi tárhelyere majd belinkeli, akkor azt berakom a lapra. Amelyik lapon kicserélem a képet, azt nem véletlenül teszem, ne rakjátok vissza a régit, mert valamiért biztosan nem felelt meg és nem unalmamban cserélgetem.

Aki figyelmeztetést kap valaminek a pótlására/javítására az 1 hetet fog kapni rá - alkudozni hajlandó leszek, de csak ésszel aki csak kibúvót keres vagy nem csinálja meg attól el fog kerülni a lap, ha két hete szerkeszti akkor is, ha két éve szerkeszti akkor is.

A hibás, selejtes életrajzokat és filmográfiákat is lehet pótolni ha van kedvetek - akár úgy is, hogy nem akarjátok feltétlenül a lapot is hozzá, Ha elkülditek és jobb, normálisabb a jelenleginél akkor be rakom a lapra és természetesen odaírjuk azt is, hogy ki készítette.

Avval is sokat tudtok segíteni amikor jeleztek valamit, hogy belinkelitek a kérdéses lapot és nem csak beírjátok, mert gyorsabb rákattintani, mint keresgélni. Nem fontos/kell 10 percenként belinkelni hogy ezt is találtam meg azt is találtam, össze is lehet gyűjteni és egyben jelezni több mindent, hogy ne szabaduljon el a topik és különben sem hajt a tatár.

UPDATE 2012. MÁJUS
A lap átadások részben módosulnak:

Ha lejár a lap, ha inaktív a szerkesztője vagy gazdátlanná válik, mert törli magát a korábbi szerkesztő, akkor:

- 1000. sorszám alatt lehet rá pályázni, az erre nyitott topikban egy életrajzzal. Erről majd itt a topikban, illetve a profilomban lesz majd kiírás.

- 1000. sorszám felett ugyanúgy lehet kérni lejárt vagy gazdátlan lapot, mint eddig. Kivéve, ha nincs a lapon életrajz - erről lentebb bővebben is írok.

Létrehoztam egy Starity nevű profilt, az ide került lapokat majd el lehet kérni. Ide kerülnek a gazdátlan lapok, inaktív szerkesztőktől a lapok vagy egyéb okból felszabaduló lapok. Ha valaki talál olyan lapot aminél nincs szerkesztőnek jelentkezel gomb (és mondjuk nem kell neki), az jelezheti a topikban és majd ide kerül az is.

Mivel még mindig igen sok az olyan lap ahol nincs egy minimális 5-6 soros kis életrajz sem, ezek a lapok is ide fognak kerülni ha ilyet találunk vagy miközben ellenőrizzük a lapjaitokat, ahol nincs semmi életrajz vagy webfordítós, értelmetlen vagy összefüggéstelen - szó nélkül el lesz véve a szerkesztőtől és a Staritys profilra rakjuk azokat is. Kap a szerkesztő egy figyelmeztetést, hogy ezt és ezt a lapját elvettük, 7 napja lesz írnia egy minimális 5-6 soros életrajzot és visszakapja, ha nem teszi, ugyanevvel a feltétellel bárki elkérheti. Ilyen esetben vagy ha Ti magatok találtok másnál ilyen lapot és szeretnétek elkérni - beírjátok az adatlapos topikba azt a kis minimális életrajzot és úgy kéritek el, mi ezt beteszünk a lapra és csak utána adjuk át.

Ha a szerkesztő lemond róla és ott a szerkesztőnek jelentkezel gomb, akkor fel lehet venni.

A LAPSZERKESZTÉSI HATÁRIDŐK ÍGY MÓDOSULNAK:

TAGOK: 6 HÓNAP
KIEMELTEK: 9 HÓNAP
MODERÁTOROK: 12 HÓNAP


az elhunyt hírességek lapjainál NINCS HATÁRIDŐ, ha MEGFELELŐEN KI VAN TÖLTVE ÉS A SZERKESZTŐ IS AKTÍV, akkor NEM ADJUK ÁT.

A jövőben nem lesz olyan, hogy elcseréled a lapot valakivel, de megkötöd a kezét, hogy nem cserélheti tovább, különben visszakéred. Senkinek sem fogjuk ilyen esetben visszaadni a lapot, ha elcserélted, lemondtál róla!!! KIVÉTELT KÉPEZ az olyan eset, amikor nem cseréled, hanem szívességből, barátságból, stb... átadott (NEM CSERÉLED, HANEM ÁTADOD, ODAADOD) valakinek a lapot, hogy szerkessze.

Újonnan beküldött lapoknál több mindenre kell figyelnetek:

A különböző KOREAI, JAPÁN stb hírességek lapjainál sok a kavarodás.Sok a dupla, tripla lap, mert a nevüket vagy 6 féleképpen le lehet írni helyesen. Ezért aki ilyen lapot küld be az az adatlapon a sztár, vagy együttese, csapata honlapjához vagy az 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' részbe MÁSOLJON BE EGY LINKET, AHOL ELLENŐRIZNI TUDJUK, hogy ki ő, milyen csapatban van, hogy írják pontosan a nevét, stb.
Aki enélkül küld be lapot AUTOMATIKUSAN TÖRLÉSRE FOG KERÜLNI. Illetve akkor is, ha a megadott linken NEM TALÁLHATÓAK MEG A SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK.

Törlésre kerülnek azok a beküldött lapok is, ahol már az 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' rész is ÉRTELMETLEN VAGY WEBFORDÍTÓS, illetve szúrópróbaszerűen a lapokat beküldők MÁR MEGLÉVŐ LAPJAIT is ellenőrizzük, ahol hiányoznak az életrajzok, a film és/vagy diszkográfiák a lapokon - ott az újonnan beküldött lapot nem fogjuk elfogadni és törlésre kerülnek akkor is, ha nincs vele baj.

UPDATE 2012. JÚLIUS

A lapokat ugyanúgy lehet kérni, mint eddig. A változás azokat a lapokat érinti esősorban, ahol NINCS ÉLETRAJZ. Az ilyet úgy tudjátok elkérni, ha irtok egy rövid, vagy teljes életrajzot.

A STARITYS profilra kerülnek SZEPTEMBERIG az olyan lapok, amik LEJÁRTAK, KITÖLTETLENEK VAGY CSAK A GOMBOT NYOMKODTÁK RAJTA, DE NEM VOLT FRISSÍTVE.
A lejárt és kitöltetlen lapokat el tudjátok kérni a fent leírtak alapján.
Ha csak azért vettük el, mert webfordítós, nem friss infók vagy egyéb dolgok miatt - akkor 7 NAPJA VAN AZ EREDETI SZERKESZTŐNEK PÓTOLNI A HIÁNYOSSÁGOKAT, 7 NAP ELTELTÉVEL EZT IS EL TUDJÁTOK KÉRNI.
Az újonnan odakerült lapoknál majd Bessie vagy én rá fogjuk nyomni a szerkesztés gombra. Ennek a dátumát ti is fogjátok látni - INNEN SZÁMOLHATJÁTOK A 7 NAPOT.


Szeptembertől annyiban fog változni a szabály, mivel 2012 van és azokon a lapokon, ahol 2010 vagy régebbi információk vannak az aktív sztárokról, ELKÉRHETŐEK LESZNEK, AKÁR EGY NAPJA NYOMTAK A SZERKESZTÉS GOMBRA, AKÁR 5 HÓNAPJA.
Persze mindig ellenőrizni fogjuk, hogy aktív sztárról van-e szó, van-e mit frissíteni róla vagy éppen visszavonult 3-4 évre, mert például babát szült és ezért nincs infó róla.
Ha a moderátorok találnak ilyen lapot, akkor a STARITYRE FOG KERÜLNI, FIGYELMEZTETÉSSEL, 7 NAPOS HATÁRIDŐVEL STB. Ha ti találtok másnál és szeretnétek a lapot, ez alapján el lehet majd kérni.

A friss tudnivalókat is itt keressétek majd a topik elején, ide írom a frissítéseket majd.
80 felhasználónak tetszik: E. és Zendaya ever, Dodie88, Klauflau, Starlover5000, IamPrincess, Elekes_Emese, sziv55, Whiteberry, kármen366, AmyVie, TheDanush, Gurs, lA-dONNA, Bogiboszi, patrícia4, Pöttömke, nicol bellox, Luckie, Beyla, Évike12, FruFruChan, Törpemókus, Lady Suzy, Bessie, iannina, dijansalihu, Alison Lerman, Enikő125, Glamster, Saranghae, pink_bunny, Camila99, hana001, Carola Conde, Lindsay019, Mememeli, kitti.sztárok, medicroes, Riley13, Patyó12, Sztár Mániás, hellorl, Queenie, Monstro, csajszikahh, Nikikke, mikofruzsina, Shenayla, AvriŁ, YoubaFelix, Sarah Martin, Chickadee, Alida, Blaniic, Ildikócska10, Kristen18, xMilesss, LexiCobain, LoveAngel, DennyKeh, sMokEe.cLouD, Bloodrage12, Austin and Ally, menthol, Tikus, ESZSB_fan, Dorina1024, Lilla06, luluxD, Bae Hee Yeon, Esztóka122, idone, Diomendes, Pinky Lili, guns_n_roses, Pocok2001, Zimaqueen, Leonetta48, An_d_a, ScreamQueens
2013. május 26. 20:09 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet
Engem érdekelne, hogy mi van akkor, ha valaki átvesz egy lapot, de nem bővíti ki vagy írja át az életrajzot, csupán csak a képet cseréli le... 
Zacky Vengeance adatlapjáért már többször is írtam, tudom, hogy RockerŁány aktív tag, nem is akarok vele balhézni, csak szerintem nem fair, hogy hónapokkal ezelőtt elkértem, úgy volt, hogy meg is kapom, aztán végül hozzá került, és nem frissített konkrétan semmit a fotón kívül. 
Előre is köszönöm a választ! 
(Most, hogy így írtam, persze egyszerű megoldás rányomni a szerkesztés gombra, viszont a tartalom attól még ugyan az maradt. De oké, én kérek elnézést!)


Nem tudom, lehet, hogy nem láttátok, vagy még nem volt időtök válaszolni, azért írom meg újra, mert olyan hozzászólásokat már megválaszoltatok, amelyek az enyém után érkeztek.
Ne vegyétek sürgetésnek, csak mivel a szabályokban le van írva, hogy az átvétel utáni egy hónapban nem szerkesztett lapokra igényt lehet tartani, ha van friss információnk az adott sztárról, ezért gondoltam újra megkérdezem, mert számomra elég fontos Zacky adatlapja.
Még egyszer elnézést a sok hozzászólásért és köszönöm a mihamarabbi választ!
2013. május 26. 20:17 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleWalker @ 2013.05.26. 20:09)
Nem tudom, lehet, hogy nem láttátok, vagy még nem volt időtök válaszolni, azért írom meg újra, mert olyan hozzászólásokat már megválaszoltatok, amelyek az enyém után érkeztek. 
Ne vegyétek sürgetésnek, csak mivel a szabályokban le van írva, hogy az átvétel utáni egy hónapban nem szerkesztett lapokra igényt lehet tartani, ha van friss információnk az adott sztárról, ezért gondoltam újra megkérdezem, mert számomra elég fontos Zacky adatlapja. 
Még egyszer elnézést a sok hozzászólásért és köszönöm a mihamarabbi választ!

Teljesen jogos a kérésed! Több, mint egy hónapja kapta meg és 2011-nél vége szakad az életrajznak. Átcsatoltam hozzád, remélem akkor frissíted, ahogy mondtad! beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Luckie, FruFruChan, Kmartin
2013. május 26. 20:23 #4
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥
 
Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 9299
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Offline offline
Lenne egy kérdésem.
Az egyik adatlapom Richey James zenészé, aki eltűnt és bár eddig még nem találták meg sem élve, sem holtan, a szülei halottá nyilvánították.
Az adatainál azt írjam be, hogy elhunyt? Azzal a dátummal, amikor hivatalosan halottá nyilvánították?
2013. május 26. 20:31 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.26. 20:23)
Lenne egy kérdésem.
Az egyik adatlapom Richey James zenészé, aki eltűnt és bár eddig még nem találták meg sem élve, sem holtan, a szülei halottá nyilvánították.
Az adatainál azt írjam be, hogy elhunyt? Azzal a dátummal, amikor hivatalosan halottá nyilvánították?

Hát ha halottá nyilvánították, akkor igen.
2 felhasználónak tetszik: Kmartin, Pocok2001
2013. május 26. 20:32 #6
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥
 
Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 9299
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Offline offline
Idézet (CanDee Sweet @ 2013.05.26. 20:31)
Hát ha halottá nyilvánították, akkor igen.


Értem. Köszönöm a választ.
2013. május 26. 21:05 #7
lA-dONNA
lA-dONNA
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.05.
Hozzászólás: 2940
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Offline offline
Syasztok hi.gif
Nála már jeleztem a topikban pár hete, hogy hiányosan szerkeszti a lapjait, egy talán ha mondható normális életrajzúnak, de a többinél csak képet cserélget és a "szerkesztem" gombot nyomogatja. Ezt valamelyik moderátor tudomásul is vette, és küldött neki egy figyelmeztetést (legalábbis gondolom, mert a hozzászólásnál be volt nyomva a 'tetszik' gomb), viszont a szerkesztője azóta se csinált semmit a lapjaival, max. annyit, hogy egynek az "életrajzába" írt egy plusz mondatot és beszúrt egy gif-et. Nos szerintem ez nem nagy megerőltetés a részéről, úgyhogy ilyen alapon azt is le lehet szűrni, hogy nem tart igényt nagyon a lapjaira és mehetnek a Starity-s profilra - ott biztos lenne rá jelentkező és egy párra pályázatot is ki lehetne írni, mert jóval 1000-res sorszám alatt van. wink.gif
4 felhasználónak tetszik: Betti90, FruFruChan, silenc, Saranghae
2013. május 26. 21:15 #8
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Nataural. és én megegyeztünk, hogy nekem adja Katie Leclerc adatlapját, így kérlek szépen titeket, hogy csatoljátok át hozzám. Előre is köszönöm.
2013. május 26. 21:31 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet
Teljesen jogos a kérésed! Több, mint egy hónapja kapta meg és 2011-nél vége szakad az életrajznak. Átcsatoltam hozzád, remélem akkor frissíted, ahogy mondtad! beer.gif


Köszönöm a csatolást, frissítettem egy keveset, de van még mit csiszolni rajta. meghajolo.gif
2013. május 26. 21:41 #10
patrícia4
patrícia4
 
StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.05.03.
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Offline offline
Sziasztok!
Egy szívességet szeretnék kérni:Neki fent kijavítanátok csak simán Bou-ra? blush.gif meghajolo.gif
Előre köszönöm,további szép estét!
2013. május 26. 21:46 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleWalker @ 2013.05.26. 21:31)
Köszönöm a csatolást, frissítettem egy keveset, de van még mit csiszolni rajta. meghajolo.gif

Remélem most boldog vagy..
2013. május 26. 22:03 #12
- törölt felhasználó -    
Egy hónapod lett volna írnod egy tisztességes életrajzot. Ami Zackynél szerepelt, nem a sajátod volt, hanem az előző szerkesztő írta. Legalább a nevét odabiggyeszthetted volna még akkor is, ha már nincs fent az oldalon.
Nem frissítettél semmit, pedig lett volna mit. A szabályok értelmében, ha tavalyi, tavaly előtti, vagy régebbi az információ az adatlapon, és 1000. feletti, el lehet kérni, persze csak akkor, ha a szóban forgó sztár nem nagyon aktív, ami Zackyről legjobb tudomásom szerint nem mondható el. LittleWalker kérése jogos volt, főleg, mert ő előbb kérte a lapot, mint Te.
Jelzem, nem akarok vitát kirobbantani!

Idézet (RockerŁány @ 2013.05.26. 21:46)
Remélem most boldog vagy..
14 felhasználónak tetszik: Starlover5000, lA-dONNA, Éowyn, Lizania, patrícia4, kurrek, Luckie, FruFruChan, Gurs, FruzShina., Fancsilio, AngelFace, Chickadee, momoka491
2013. május 26. 22:28 #13
Lizania
Lizania
lied
 
Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.07.
Hozzászólás: 3171
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Offline offline
Jaj de jó, új topic w00t.gif
Akkor nyitom a magam részét egy jó terjedelmes kéréssel...Minden ebben a listában szereplő adatlapot, kérnék a Starity-re elhelyezni, mivel kb 1 hónapja meg vannak hirdetve és nem keltek el. Előre is köszönöm:Lizania
2013. május 27. 09:06 #14
Lizania
Lizania
lied
 
Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.07.
Hozzászólás: 3171
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Offline offline
Szerintem őt meg kéne dobni egy figyelmeztetéssel, mivel 1 lapjánál van életrajz egyedül és gyanítom, azt sem ő írta.
2013. május 27. 09:37 #15
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~
 
Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 12.05.26.
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Offline offline
Azt szeretném kérdezni, ha lejárt a 6 hónapos határidő akkor is kell üzenetet küldeni a lap tulajdonosának??
1 felhasználónak tetszik: lA-dONNA
2013. május 27. 11:13 #16
- törölt felhasználó -    
Valary Sanders adatlapja már hosszú idők óta nem volt szerkesztve és a szerkesztő sem jár fel olyan rendszeresen. Szívesen átvenném, és kicsit kipofoznám. blush.gif
Brian Haner Sr. adatlapjánál pedig nincs gomb, szerintem mehet Starity profilra.
2013. május 27. 14:03 #17
- törölt felhasználó -    
Átcsatolnátok nekem Dan Smith (II) adatlapját , Empress adta át nekem.
1 felhasználónak tetszik: Empress
2013. május 27. 23:58 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2013.05.27. 09:37)
Azt szeretném kérdezni, ha lejárt a 6 hónapos határidő akkor is kell üzenetet küldeni a lap tulajdonosának??

Az attól függ. Ha mondjuk napi szinten feljár, akkor tiszteld meg annyival, hogy megkérdezed nem adná e neked. Ha nem válaszol, csak rányom a szerkeszt gombra, de nem bővíti az adatlapot, akkor megkaphatod.
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. május 27. 23:58 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lizania @ 2013.05.27. 09:06)
Szerintem őt meg kéne dobni egy figyelmeztetéssel, mivel 1 lapjánál van életrajz egyedül és gyanítom, azt sem ő írta.

Még elég frissek a lapjai, egy járt le, azt elcsatoltam, várjuk ki az egy hónapot!
2013. május 27. 23:59 #20
- törölt felhasználó -    
Idézet (lA-dONNA @ 2013.05.26. 21:05)
Syasztok hi.gif
Nála már jeleztem a topikban pár hete, hogy hiányosan szerkeszti a lapjait, egy talán ha mondható normális életrajzúnak, de a többinél csak képet cserélget és a "szerkesztem" gombot nyomogatja. Ezt valamelyik moderátor tudomásul is vette, és küldött neki egy figyelmeztetést (legalábbis gondolom, mert a hozzászólásnál be volt nyomva a 'tetszik' gomb), viszont a szerkesztője azóta se csinált semmit a lapjaival, max. annyit, hogy egynek az "életrajzába" írt egy plusz mondatot és beszúrt egy gif-et. Nos szerintem ez nem nagy megerőltetés a részéről, úgyhogy ilyen alapon azt is le lehet szűrni, hogy nem tart igényt nagyon a lapjaira és mehetnek a Starity-s profilra - ott biztos lenne rá jelentkező és egy párra pályázatot is ki lehetne írni, mert jóval 1000-res sorszám alatt van. wink.gif

Igen, neki én írtam, hogy szedje rendbe a lapjait, de még nem most, így 3 kivételével mind elcsatoltam tőle, pár soros életrajzok, meg semmi.
2 felhasználónak tetszik: lA-dONNA, FruFruChan
332 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!