Starity

Allegiance (2015- )

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 12. 21:14 #1
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ
 
Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 10.11.13.
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Offline offline
Készítő: George Nolfi

Szereplők: Alexandra Peters, Annie Ilonzeh (Charlie’s Angels), Gavin Stenhouse, Hope Davis (In Treatment), Kenneth Choi (Ironside), Margarita Levieva (Revenge, Vanished), Morgan Spector, Scott Cohen (Necessary Roughness, Law & Order: Trial By Jury)

Várható indulás: 2015. midseason csütörtök 22:00

Sztori: Izraeli eredeti alapján. Hősünk egy CIA-elemző, aki főként orosz ügyekre specializálódott. Egyik nap megtudja, hogy a szülei régen deaktivált ügynökök, akiket most aktivált a Kreml egy utolsó küldetés erejéig. A szülők feladata az lenne, hogy beszervezzék fiukat is az ügyhöz, így választás elé kerülnek mindannyian, vagy elárulják Amerikát vagy veszélybe kerül a családjuk.
1 felhasználónak tetszik: idone
2015. március 02. 17:29 #2
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Nekem még csak tegnap sikerült elkezdem a sorozatot, és már most totál oda és vissza vagyok érte. laugh.gif Valaki azt írta a cikknél, hogy ez a sorozat sablon és ugyanazt dolgozza fel ezredjére, hát rohadtul nem! Adott egy zseni CIA elemző, akinek anyucija és apucija anno az SVR aktív ügynökei voltak, ám a srác erről nem tud. Alex pedig kap egy olyan ügyet a CIA-nál, amivel az összes orosz titkos akciót az összes orosz kémmel lebuktathatja. Nem azt mondom, hogy az Alias színvonalát üti meg, de kifejezetten jól szórakoztam a pilot alatt. Pluszban megdöbbentően olvastam most, hogy az SVR tényleg létezik - az oroszok CIA-ja, ha úgy tetszik. Ki gondolta volna, hogy újraszerveződtek a KGB bukása után... Nekem a sorozat nagyon bejött. Merem remélni, hogy nem lesz egyből kasza.
3 felhasználónak tetszik: kurrek, idone, Bessie
2015. május 13. 22:46 #3
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Spoiler tartalmú hozzászólás!

Na, nekem sikerült a ma est folyamán befejeznem a sorozatot, és teljesen el vagyok hűlve tőle. Nem értem, miért kellett ezt is kaszálni? mellow.gif Ugyanis ez egy teljesen új fajta, izgalmas thriller sorozat volt, ami a XX.-dik századi hidegháborút átültette napjainkba. Tetszett a történet fordulatossága, minden egyes epizódban tartották a feszültséget és némely karakter hatalmas jellemfejlődésen ment keresztül. Alex pl. az elején nagyon kis teszetosza volt, sőt igazi nyomi, aki olyan dolgokon ment keresztül a Fekete tőr megállításának okán, hogy az évadzáróra szinte rá sem lehet ismerni. Intelligenciája és vakmerő bátorsága tette azzá, akivé lett. Sajnáltam Michelle-t egyébként, és Christoph is egy állat volt. Hát én úgy néztem, amikor kinyírta a szerelmét, aki az ő babájával volt várandós. Bizarr volt, de mégis meglepő, mert hát legyintettem, hogy uccse' húzza meg a ravaszt. Tévedtem. Nekem nagyon tetszett, és borzasztóan csalódott vagyok, amiért az NBC nem adott neki több esélyt. Habér igyekeztek a végét teljes mértékben lezárni, de még így is lehetne belőle mit kihozni egy évadra. Talán egyedül Katya volt baromi idegesítő benne. Nem csak a karakterével, de szerintem a színésznővel is akadtak gondok. Eskü, minden egyes hosszabb monológjánál majdhogynem bealudtam. Monoton a hangszíne még hagyján, de olyan gépiesen mondta olykor a szövegét, hogy az valami borzasztó. Margarita hozta azt, amit a Revenge-ben is láthattunk már tőle, míg Gavin nekem hatalmas meglepetést okozott. Először azt hittem, hogy azért ennyire noname színész, mert tényleg béna, de utólag rádöbbentem, hogy Alex karaktere tette őt annyira unalmassá. Összegezve a dolgot, f*sza kis kémsorozat volt. Még mindig sír a szemem, hogy 13 epizód után ennek is kampec. Hasonlóan érzek, mint az Intelligence-nél. Az is dettó ugyanígy járt.
3 felhasználónak tetszik: Bessie, idone, kurrek
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Scott Cohen Scott Cohen 10767.
Hope Davis Hope Davis 13038.