Starity

Megvan az X-faktor első kiesője

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 19. 00:17 #1
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™
 
Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.10.06.
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Offline offline
Az X-faktor első kiesője Tóth Gabi sokszínű csapata, a Pálinka Republik. Számukra véget ért a verseny.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. október 19. 00:36 #2
exoverdose
exoverdose
leech
 
StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.05.28.
Hozzászólás: 2354
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Offline offline
Annyira örültem, hogy Benjit juttatták tovább tiszta lapos versenyzőként. Nekem az Ő produkciója tetszett a leginkább, hihetetlen amit művel.
2014. október 19. 01:04 #3
- törölt felhasználó -    
Benjinek nagyon drukkoltam és igennnn heart.gif imádom smileeee.gif))
2014. október 19. 03:41 #4
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Fuu pedig meg voltam győződve, hogy Gwen kerül be, akkora volt a pampogás amiatt, mert tiszta lapos lett (szerintem nem jogosan, de a 4 közül tényleg ő volt a legjobb), de végül is logikusabb így, mert minden magyar tehetségkutatóba kell egy "nemzetközi" nagyon trendi, az elejétől kezdve alaposan túlbecsült, de a versenyt soha meg nem nyerő forma, lehetőleg fiú és "cuki". biggrin.gif Szóval ilyen szempontból ja, Benji abszolút X-Faktor kompatibilis.

Annyira előnyös tv nélkül élni, a 3 és fél órára nyújtott vergődést letudtam kényelmesen 1 óra alatt biggrin.gif A Tha Shudras amennyire nem érdekelt az elején, a mentorházas produkciójukkal, meg a mostanival megvettek kilóra biggrin.gif Ezért aztán rohadtul sajnálom, hogy a jómagyarbirka közönség nem lát/hall többet annál, hogy "jaj vegyék már le a maszkot, olyan gáz, tiszta horror, essenek már ki". Túl jók ahhoz, hogy erre csak vállat vonjak, így idén sem úszom meg azt, hogy legyen(ek) valaki(k) aki(k)ért kis...nagy túlzással gyilkolnék rohog.gif A basszusgitáros egy állat a legjobb értelemben, az énekes srácnak meg olyan szexuálisan ku rvajó hangja van, hogy egy kezemen meg tudom számolni hány férfi énekhang váltotta ki belőlem ezt valaha. Ők azok a banda, akikre bármilyen dalt rá mernék bízni, mert a szrból jót csinálnak, a jóból meg egy egészen másféle jót és ezt nem tudtam még elmondani egy bandáról sem az X-Faktorban. Ők azok, akik viszont rohadtul kár, de nem X-Faktor és nem X-Faktor nézőközönség-kompatibilisek, ezért nem gondolom, hogy túl sokáig eljuthatnak, a legnagyobb bánatomra és mérgemre mad.gif
Zsófinak hihetetlen hangja van, mármint szó szerint nem hiszem el...természetesen megint embertelen jót énekelt, de mi a sz art csináltak a hajával? Miért kell minden nőből az X-Faktorban "dívát" meg szekszilányt csinálni? Nem elég a hangja??? A f aszt nem. Remélem (hiú ábránd, tudom), hogy ez egyszeri alkalom volt és nem fogják ezt a stílust erőltetni, mert elvonja a figyelmet a lényegről és baromira nem ő az egész.
Júlia szintén baromi jó volt megint, csak ez a színházas-mesterkélten angyali dolog már túl sok, pedig érdekes módon, eddig nem volt az. A stílus hasonló volt magától is, a mérték nem. Megint csak azt tudom mondani, hogy nem kéne beleb aszni az egyéniségükbe, meg fokozni azt, amit nem kell fokozni, de erre jön, hogy azért vannak itt (bullshit).

Ricsi bácsi jó volt megint, csak valahogy a válogatós produkciójában lévő varázs, ami miatt kedvencnek mondhatnám most, el is veszett utána. Nagyon jó a hangja, de valami hiányzik, ami akkor nem hiányzott... hogy a dalválasztás volt szerencsés akkor, vagy szerencsétlen azóta, vagy valami más miatt van ez, azt nem tudom. De azért szurkolok neki, még ha nem is annyira, mint a fent említett hármasnak.
Andi hangja amennyire erőltetett, legalább annyira jó, hülyén hangzik, de így van. Viszont mit adtak rá ÉS MIÉRT? Miért kell majmot csinálni belőle? Pontosan azt a mesterkéltséget, erőltetettséget kéne megszüntetni, amivel már a válogatóra is beállított, nem még erősebbé tenni. Előre látom, hogy belőle is megint mit fognak csinálni...Még csak nem is tudom azt mondani, hogy nem kell egy 15 éves kislányból szekszilányt csinálni, mert a csípőtekerés, meg az ilyenek látszik, hogy az X-Faktor nélkül is benne lennének, már a válogatóra is az a színpadi magabiztosság és erő, amivel beállított, a műviséget leszámítva rohadtul megnyerő, de pont azt erősítik benne, amit gyengíteni kéne, gáz... Ez a mesterségesen kreált szenzáció körülötte meg, a NEM HISZEM EL, HOGY 15 ÉVES VAGY-tól a VILÁGSZTÁR LESZEL (vagy valami ilyesmi)-en át az ÉN MÉG ILYET NEM LÁTTAM-ig elmondhatatlanul irritáló és pontosan az ellenkezőjét váltja ki belőlem, mint ami a cél.

Jenifernél túlléphetnénk a kinézetén...úgy, ahogy Ricsi bácsinál felháborítónak tartom, hogy csak mert van egy olyan kinézetű ember, aki valószínűleg maga is tisztában van vele, hogy nem egy filmsztár alkat, minden egyes alkalommal meg kell jegyezni, hogy igaz, hogy nem jóképű, igaz, hogy Shrek, igaz, hogy ilyen, igaz, hogy olyan, mert utána megdicsérjük a hangját, meg egyébként is tudja magáról, biztos sokszor hallotta, így ér cikizni, semmi gond, csak poénkodunk, úgy tartom felháborítónak azt, hogy Jenifer kinézetéről sem tudnak leszakadni, az ellenkező értelemben, de pontosan ugyanolyan kellemetlen, és egy szexista sz ar az egész, de itt meg azért ér ezt csinálni, mer' hát jót mondunk a kinézetéről, örüljön. Látná mindenki, hogy jó csaj, enélkül a majomparádé nélkül is, de messze nem lenne ennyi "cöcöcö csak azért, ahogy kinéz" ember. Kettős dolog ez, mert lehet sajnáltatni, hogy szegény jól néz ki és többet kell bizonyítania, de emellett meg minden adandó alkalommal sulykolni a nézőkbe, hogy UGYE MILYEN SZEXI, UGYE MEKKORA DÍVA?, hogy nehogy elfelejtsék és ne szeressék annyira. Holott elég lenne befejezni ezt és arra tenni a hangsúlyt, amiért elvileg itt van, attól még nem lesz kevésbé vonzó. Ez az, amiért én sem tudom megmondani, hogy most akkor miért is van itt, pedig nem szeretnék CSAKAZÉRTMERTJÓCSAJ típusú dolgokkal dobálózni. A hangja jó. Voltak nála jobb hangok is, akik nem kerültek be, de ez szubjektív és nem is csak rá igaz. Csak ugye a köré kreált szexuális sz arság pontosan azt éri el, hogy az emberek kijelenthessék, hogy gyenge a hangja, még ha nem is, mert van alibije, ami miatt el tudott jutni odáig, ameddig. Szóval a nagytestvér, aki ezt ennyire erőlteti egyszerre építi és rombolja a házát. (Egyébként gratulálok Little G-nek a negatív kritikájához, miszerint "Mintha ezt magadról tudnád, hogy kijössz és nagyon jó lesz" igaza van, nehogy már magabiztos merjen lenni egy nő, ez tök sz arrá teszi...de persze ha nem magabiztos, az is rossz.)
Izabella hangja jó és határozott, meg az angolja is feltűnően természetes, de maga a csaj, mint személyiség annyira jelentéktelen, hogy minden dal, amit csak elénekel semmilyennek hat tőle és hiába van jó hangja, nem vált ki többet egy vállvonásnál. A hangja megvan hozzá, hogy ez változzon, de nem hiszem, hogy fog.
A visszatérő Ricsi a.k.a. tinilánybugyiszárazságelhárító nagyon imádja magát, nagyon ki van élezve az egész a bugyiszárazságelhárításra meg a visszatérésre, de a hangjába nem igen tudok belekötni az az igazság biggrin.gif Szurkolni nem szurkolok neki, de jó hallgatni. Csak hanyagoljuk már ezeket a hatásvadász dalokat...

Jonatán még mindig rohadtul idegesít, amikor beerősít, akkor nem rossz a hangja, de hallatszik, hogy erőlteti, és ordít (ami mondjuk nekem nem baj, ezért nincs bajom azzal a részével), de amikor nem erős rész van a dalban, akkor még a gyengénél is gyengébb és a jelentéktelennél is jelentéktelenebb. Az egész csávó csak az irritáló neve és feje miatt jegyezhető meg számomra és nem a teljesítményről, amit nyújt vagy nem nyújt.
A harmadik Ricsi úgy, ahogy van egy nulla. Elsőnek ejtettem volna ki. Az akkor közutálatnak örvendő Baricz Gergő hárommilliószor jobban lenyomta anno ugyanezt a dalt, és nem azért, mert annyival erősebb lett volna a hangja, hanem azért, mert VALAMILYEN volt, volt mélysége, magassága (mindkettő elég durván), és magának a srácnak egyénisége egy ilyen dalhoz. Ez a gyerek a visszatérő Ricsivel szemben tényleg nem több a bugyikra tett hatásán kívül (halkan jegyzem meg, hogy míg egyik sem tetszik, ezt még értem is a másik Ricsinél, de ennél ezt sem).
A barbifiúk borzalmasak, eszembe jut róluk a Harcosok klubja féle "másolat másolatának másolata" (->1D->By The Way-> ), a hangjuk meg a sztereotípiának teljesen megfelelően gyenge és nyálas. Második kiesők lennének nálam, de fogadok, hogy benne lesznek a top 5-ben.
Benji... Mad World, hát persze, hogy a Mad World, minden X-Faktorba kell egy Mad World, az az X-Faktor, amelyikben nincs Mad World az nem is igazi X-Faktor. És mindig egy olyan formának kell odaadni, akinek a halál átlagos hangja jobbnak tűnik pusztán egy jó dal miatt. Az amúgy is fájdalmasan túlbecsült nemzetközi-sztáralkat trendi gyerek még túlbecsültebb lesz vele, pedig olyan érzelem és személyiségmentes előadás volt, hogy próbálkozva sem lehetett volna művibbre csinálni, mert ugye az érzelem nem az, hogy lehajtjuk a fejünket és hunyorítunk és akkor baromira átérezzük a dalt. És persze ugyanúgy, ahogy a Mad World: nem engedhető el Tóth Gabi (formerly known as Keresztes Ildikó) műmeghatódása sem. cray.gif
A Pálinka Republik tökéletesen jelentéktelen volt számomra, lehet, hogy ki is felejteném őket a felsorolásból, ha nem ők estek volna ki. Viszont az előbb említett négy egész nyugodtan kieshetett volna előttük.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2014. október 19. 06:45 #5
- törölt felhasználó -    
Benjinek szurkotlat,hajrá!!! thumbsup.gif
2014. október 19. 07:56 #6
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente
 
Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.16.
Hozzászólás: 1653
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Offline offline
Jotának és Benjinek szurkolok, nagyon imádom őket. heart.gif
2014. október 19. 08:07 #7
- törölt felhasználó -    
Benjinek szurkolok!
2014. október 19. 08:23 #8
- törölt felhasználó -    
Vagy megbundázták vagy megbundázták. Sehogyan sem eshetett ki a PálinkaR., mert sokkal jobbak voltak, mint Bella.
Én Gwennek szurkoltam egész végig és a Pálinkának, de kiestek, így már semmi értelme nézni tovább a műsort...
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2014. október 19. 08:28 #9
pappluca69
pappluca69
visszatérő vendég
 
StátuszAhol akarat van, ott út is van.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.28.
Hozzászólás: 140
Csatolások: 0
Azonosító: 233889
Offline offline
Gwendolinnak kellett volna bejutnia! na de hat mind1. de azert gratulalok neki
2014. október 19. 08:30 #10
- törölt felhasználó -    
Hát most vannak elég erős versenyzők,de amit az Andira ráadtak ruha az röhejes volt szerintem,de attól még imádtam ahogy énekelt bár nekem a reppelős rész annyira nem jött be. biggrin.gif Nekem Zsófi és Jenifer is kedvenc ,mert nagyon jó hangjuk van.Én nem lepődtem meg,hogy a Pálinka Republik esett ki.Tóth Gabi meg tuti,hogy ivott valamit. rohog.gif
2014. október 19. 08:47 #11
- törölt felhasználó -    
Én nem szurkoltam senkinek,de sok sikert kívánok mindenkinek a gyözelemhez!
2014. október 19. 09:21 #12
- törölt felhasználó -    
Jaj,tudom kik ők. "Én Argentínából jöttem, ő Venezuelából, ő Ausztráliából, ő meg Szolnokról" rohog.gif
Nem voltak ők olyan rosszak. Nekem Jota, Ricsi bácsi és talán Andi a kedvencem. Szerintem sem feltétlen Benjinek kellett volna bejutnia, de örülök, hogy nem a nyáladzó Rosewood jutott be. Még mindig bundának tartom az egészet, tehát nincs sok közöm a témához pardon.gif
2014. október 19. 09:24 #13
Vick019
Vick019
 
StátuszSo if you wanna hurt me, baby just hurt me
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.07.19.
Hozzászólás: 938
Csatolások: 849
Azonosító: 131506
Offline offline
Szerintem nem olyan erős ez a 12 döntős. Volt akire azt mondtam, hogy oké ez egész jó volt, de azt meg egyből lehurrogták biggrin.gif Amúgy meg mi az már, hogy éjfélig tart...nem bírtam végignézni. Meg a 8000 reklám szokásosan megvolt.. Amúgy annyira már nincs kedvem, hogy nézzem az X-faktort. Nekem ellaposodott. Úgyis meg van rendezve az egész.
2014. október 19. 09:31 #14
- törölt felhasználó -    
Valóban erős a 12 döntős tavalyhoz képest. Még sosem volt olyan hogy több kedvencem volt, jól sikerült összeválogatni, de a Pálinka Replubik, tényleg nem volt valami jó. Azon csodálkozom hogy Benji tisztalapos volt, pedig jó hangja van.
2014. október 19. 09:56 #15
Earth Song
Earth Song
 
StátuszB2 vagyok muhahaaaaa
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.11.01.
Hozzászólás: 869
Csatolások: 0
Azonosító: 214568
Offline offline
A Tha Sudras valami ESZMÉLETLEN JÓ!!! Az egész megjelenésük, a zenéjük, az előadásmódjuk nálam *5-ös. Csak velük az a baj, hogy nem az X Faktorba valók, mert az X Faktor-t néző lányok a "legcukibb, leghelyesebb" fiúkra fognak szavazni, nem mérve fel azt hogy ki igazán egyedi, profi. Csak hajrá Tha Sudras! :3
2014. október 19. 10:05 #16
- törölt felhasználó -    
De jó! laugh.gif Én nem igazán csíptem őket, szóval örülök, hogy kiestek!
2014. október 19. 10:10 #17
CandUs
CandUs
perfect imperfection
 
StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.19.
Hozzászólás: 7940
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Offline offline
Nagyon sajnálom őket! Számomra egy igazán vidám színfoltja volt az X-nek a csapat, igazi örömzenét játszottak. Mindig mosolyra húzódott a szám, amikor meghallottam őket játszani.

Én leginkább a dekoratív Jenifert vágtam volna ki. Ilyen gyengén elénekelni ezt a Beyonce-számot...

Viszont tény és való, ez az idei mezőny tényleg erős. Alföldi mind a 4 fiúja ott van a szeren, a 25 év felettiek is kiválóak (Horányi Juli engem valamiért nagyon taszít, függetlenül ettől jó énekesnő) és a zenekarok is sokkal jobbak pedig, mint a tavalyiak voltak.
2014. október 19. 10:16 #18
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.08.
Hozzászólás: 9492
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Offline offline
nem nézem nagyon az xfaktort de hála az égnek
2014. október 19. 11:30 #19
elavan2000
elavan2000
Bexi
 
Státusztattooed heart
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.05.
Hozzászólás: 1074
Csatolások: 9
Azonosító: 218658
Offline offline
Nekem a válogatón nagyon tetszettek, ez most gyengébb volt, de ha rajtam múllik nem ők estek volna ki.
2014. október 19. 11:34 #20
- törölt felhasználó -    
Én azt az ideggörcs fiatal Ricsit tettem volna ki rohog.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok