Starity

Adatlapos topik 2.

279 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. október 23. 17:47 #1
- törölt felhasználó -    
Amelyik üzenetnél egy moderátor nyom majd egy tetszik gombot - az azt jelenti, hogy el van intézve az a kérés.

SZABÁLYOK


1. Az adatlaphoz tartozó kép mindig Fotósorozatos ARCkép / Portré legyen, és ne egész alakos, félalakos illetve félarcról készült képek. Amennyiben még aktív az illető akkor mindenképpen színes fotó kerüljön a lapjára.

2. Az adatlapon az Életrajz ne 3-4 mondatból álljon, illetve ne az adott sztár kedvenceinek a felsorolásából. Összefoglaló, egész mondatos életrajzok kellenek.

3. A webfordítók jó alapsegítséget nyújthatnak, de nem bemásolni kell a kiadott eredményt, hanem nyelvtanilag helyes mondatokban megfogalmazni az életrajzot.

4. A filmográfia és a diszkográfia rész értelemszerűen az adott sztár kiadott lemezeit illetve filmszerepeit tartalmazza.

5. Az adatlapok mindig legyenek aktuálisak. Azért ne tarts meg egy adatlapot, hogy más ne kaphassa meg, ha úgysem szerkeszted!

6. Egy felhasználó maximálisan 60 adatlapot birtokolhat.

7. Amennyiben egy moderátor belenyúl az adatlapodba és megváltoztat valamit, azt okkal teszi. Ne állítsd vissza!

8. Amennyiben átveszel valakitől egy adatlapot, akkor szerkeszd! Amennyiben egy hónapig nem nyúltál hozzá az átvett adatlaphoz, akkor a szerkesztési jog átruházható.

9. Az adatlapokat legalább 6 havonta frissíteni kell. Amennyiben nem teszitek, akkor a szerkesztési jog átkerül máshoz.

10. Az inaktív szerkesztő, akkor számít inaktívnak, ha legalább 3 hónapja nem látogatta meg a fórumot. Ilyenkor lehet egy moderátornak jelezni, hogy igényt tartanál valamelyik lapjára.

11. KIEMELT TAGOK - ugyanúgy vonatkozik rájuk a szerkesztési kötelezettség. A kiemelt tagoknál több a türelmi idő - 8-9 hónap - de az adatlapjaikat szerkesztetlenség miatt szintén átkerülhetnek máshoz. (A KIEMELT TAGOK NEM A MODERÁTOROK)

És még pár fontos dolog:

1. A már nem élő hírességek lapjainál kicsit türelmesebbek leszünk/vagyunk, hiszen róluk nem igen van/lesz mit frissíteni - így előfordulhat, hogy a 6 hónapja nem szerkesztett lap sem kerül átadásra, ha szépen ki van töltve és a szerkesztője is aktív.

2. Mielőtt bárki lapot kér, előbb a saját meglévő lapjait szedje rendbe, mert szúrópróbaszerűen fogjuk ellenőrizni kéréskor - ha sok a hiányosság akkor az új kért lap nem lesz átadva és így akár le is maradhatsz róla és más kapja meg.

3. Ha egy lap, még nem adható át, mert pl. nem telt le a 6 hónap, akkor kérd újra amikor lejár, mert nekünk képtelenség ennyi lapot fejben tartani már, hogy melyiket ki mikor kérte. Erre Ti figyeljetek a jövőben, mert 1-2 lapot mindenki fejben tud tartani ha szeretné megkapni.

4. Azok a lapok amik nincsenek rendesen frissítve, csak a kép cserélődik, de pl. az életrajzban az utolsó információk 2005 vagy 2007-ből valók - szintén átadásra kerülhetnek akkor is, ha nincs meg a 6 hónap szerkesztetlenség. (Természetesen a végleg visszavonult vagy már nem élő személyekre ez nem vonatkozik)
Ha valaki ilyen lapot kér, a szerkesztő kap egy üzenetet, hogy frissítse, ha 2-3 napon belül nincs változás, elveszti a lapot.

5. A Moderátorok lapjai egyelőre nem kerülnek átadásra, de hamarosan erre is hozunk egy szabályt - addig türelem.

6. Hetente mindenki 3 lapot kérhet/vehet fel. Előre lefoglalni lapot nem lehet, akkor írjatok, ha már lejárt a szerkesztési határideje vagy ha a szerkesztője nem lépett be 3 hónapja.

UPDATE 2011 December 3:

A JELENLEG BENT MARADT ÖSSZEESKÜVŐS SZEREPLŐKNEK LEHET LAPOKAT CSINÁLNI - AKIK KIESTEK, AZOKNAK MÁR NEM

Mostantól lehet készíteni íróknak is lapokat, DE KOMOLYABB, ELISMERT ÍRÓK LEGYENEK és aki ilyet készít, lehetőség szerint próbáljon majd valamilyen forrást megadni, ahol az íróról magyarul vagy angolul megtalálhatóak a fontosabb információk. Nem lesz minden lap jóváhagyva, csak ha tényleg neves, ismert és ha van értelme, hogy legyen adatlapja. Az elbírálás SZUBJEKTÍV LESZ, ehhez jól jönnek a kért linkek, de senki se sértődjünk meg, ha a lap, esetleg törlésre kerül.

Mindenféle külföldi X-factoros vagy egyéb tehetség kutatóban szereplőknek az első háromnak lehet majd lapja, illetve a többieknek akkor ha a verseny után saját dalt vagy klipet vagy lemezt készít - kivéve a táncosokat. Őket nem fogjuk jóváhagyni.

Továbbá pedig, aki 'selejtes' adatlapot talál jelezze itt a topikban nekem. 'Selejtes' lap alatt a webfordítós, ovis szintű fogalmazás, sok helyesírási hiba értendő. Apróbb kisebb hibákat is lehet jelezni, de a főbb szempont a felsorolt 3 pont - illetve a hiányzó életrajzok legyenek. Lehet jelezni olyan lapokat is, amik 'látszólag' szerkesztve vannak, de az életrajz vagy a filmográfia pl véget ér 2008 vagy 2009-es információkkal - az ilyenek az álszerkesztőknél vannak, akik csak a gombot nyomják meg vagy képet cserélnek, de valójában nem frissítenek.
Jöhetnek a dupla-tripla lapok is ide és a 'felesleges' lapok is: Szerkesztetlen és/vagy szerkesztő nélküli olyan lapok akik nem igazán hírességek, névtelen playboy, ckm és hasonló modellek vagy fehérnemű modellek - ha van szerkesztője aki aktív és szerkeszti is, azt egyelőre hagyjuk, de a többit törölni fogom és megpróbáljuk kigyomlálni a sok 'szemetet'

A rossz profilképeket is lehet jelezni, de akinek van kedve és szerkeszt a rossz helyett jó profilképet és felteszi tárhelyere majd belinkeli, akkor azt berakom a lapra. Amelyik lapon kicserélem a képet, azt nem véletlenül teszem, ne rakjátok vissza a régit, mert valamiért biztosan nem felelt meg és nem unalmamban cserélgetem.

Aki figyelmeztetést kap valaminek a pótlására/javítására az 1 hetet fog kapni rá - alkudozni hajlandó leszek, de csak ésszel aki csak kibúvót keres vagy nem csinálja meg attól el fog kerülni a lap, ha két hete szerkeszti akkor is, ha két éve szerkeszti akkor is.

A hibás, selejtes életrajzokat és filmográfiákat is lehet pótolni ha van kedvetek - akár úgy is, hogy nem akarjátok feltétlenül a lapot is hozzá, Ha elkülditek és jobb, normálisabb a jelenleginél akkor be rakom a lapra és természetesen odaírjuk azt is, hogy ki készítette.

Avval is sokat tudtok segíteni amikor jeleztek valamit, hogy belinkelitek a kérdéses lapot és nem csak beírjátok, mert gyorsabb rákattintani, mint keresgélni. Nem fontos/kell 10 percenként belinkelni hogy ezt is találtam meg azt is találtam, össze is lehet gyűjteni és egyben jelezni több mindent, hogy ne szabaduljon el a topik és különben sem hajt a tatár.

UPDATE 2012. MÁJUS
A lap átadások részben módosulnak:

Ha lejár a lap, ha inaktív a szerkesztője vagy gazdátlanná válik, mert törli magát a korábbi szerkesztő, akkor:

- 1000. sorszám alatt lehet rá pályázni, az erre nyitott topikban egy életrajzzal. Erről majd itt a topikban, illetve a profilomban lesz majd kiírás.

- 1000. sorszám felett ugyanúgy lehet kérni lejárt vagy gazdátlan lapot, mint eddig. Kivéve, ha nincs a lapon életrajz - erről lentebb bővebben is írok.

Létrehoztam egy Starity nevű profilt, az ide került lapokat majd el lehet kérni. Ide kerülnek a gazdátlan lapok, inaktív szerkesztőktől a lapok vagy egyéb okból felszabaduló lapok. Ha valaki talál olyan lapot aminél nincs szerkesztőnek jelentkezel gomb (és mondjuk nem kell neki), az jelezheti a topikban és majd ide kerül az is.

Mivel még mindig igen sok az olyan lap ahol nincs egy minimális 5-6 soros kis életrajz sem, ezek a lapok is ide fognak kerülni ha ilyet találunk vagy miközben ellenőrizzük a lapjaitokat, ahol nincs semmi életrajz vagy webfordítós, értelmetlen vagy összefüggéstelen - szó nélkül el lesz véve a szerkesztőtől és a Staritys profilra rakjuk azokat is. Kap a szerkesztő egy figyelmeztetést, hogy ezt és ezt a lapját elvettük, 7 napja lesz írnia egy minimális 5-6 soros életrajzot és visszakapja, ha nem teszi, ugyanevvel a feltétellel bárki elkérheti. Ilyen esetben vagy ha Ti magatok találtok másnál ilyen lapot és szeretnétek elkérni - beírjátok az adatlapos topikba azt a kis minimális életrajzot és úgy kéritek el, mi ezt beteszünk a lapra és csak utána adjuk át.

Ha a szerkesztő lemond róla és ott a szerkesztőnek jelentkezel gomb, akkor fel lehet venni.

A LAPSZERKESZTÉSI HATÁRIDŐK ÍGY MÓDOSULNAK:

TAGOK: 6 HÓNAP
KIEMELTEK: 9 HÓNAP
MODERÁTOROK: 12 HÓNAP


az elhunyt hírességek lapjainál NINCS HATÁRIDŐ, ha MEGFELELŐEN KI VAN TÖLTVE ÉS A SZERKESZTŐ IS AKTÍV, akkor NEM ADJUK ÁT.

A jövőben nem lesz olyan, hogy elcseréled a lapot valakivel, de megkötöd a kezét, hogy nem cserélheti tovább, különben visszakéred. Senkinek sem fogjuk ilyen esetben visszaadni a lapot, ha elcserélted, lemondtál róla!!! KIVÉTELT KÉPEZ az olyan eset, amikor nem cseréled, hanem szívességből, barátságból, stb... átadott (NEM CSERÉLED, HANEM ÁTADOD, ODAADOD) valakinek a lapot, hogy szerkessze.

Újonnan beküldött lapoknál több mindenre kell figyelnetek:

A különböző KOREAI, JAPÁN stb hírességek lapjainál sok a kavarodás.Sok a dupla, tripla lap, mert a nevüket vagy 6 féleképpen le lehet írni helyesen. Ezért aki ilyen lapot küld be az az adatlapon a sztár, vagy együttese, csapata honlapjához vagy az 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' részbe MÁSOLJON BE EGY LINKET, AHOL ELLENŐRIZNI TUDJUK, hogy ki ő, milyen csapatban van, hogy írják pontosan a nevét, stb.
Aki enélkül küld be lapot AUTOMATIKUSAN TÖRLÉSRE FOG KERÜLNI. Illetve akkor is, ha a megadott linken NEM TALÁLHATÓAK MEG A SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓK.

Törlésre kerülnek azok a beküldött lapok is, ahol már az 'AMIT TUDNI KELL RÓLA' rész is ÉRTELMETLEN VAGY WEBFORDÍTÓS, illetve szúrópróbaszerűen a lapokat beküldők MÁR MEGLÉVŐ LAPJAIT is ellenőrizzük, ahol hiányoznak az életrajzok, a film és/vagy diszkográfiák a lapokon - ott az újonnan beküldött lapot nem fogjuk elfogadni és törlésre kerülnek akkor is, ha nincs vele baj.

UPDATE 2012. JÚLIUS

A lapokat ugyanúgy lehet kérni, mint eddig. A változás azokat a lapokat érinti esősorban, ahol NINCS ÉLETRAJZ. Az ilyet úgy tudjátok elkérni, ha irtok egy rövid, vagy teljes életrajzot.

A STARITYS profilra kerülnek SZEPTEMBERIG az olyan lapok, amik LEJÁRTAK, KITÖLTETLENEK VAGY CSAK A GOMBOT NYOMKODTÁK RAJTA, DE NEM VOLT FRISSÍTVE.
A lejárt és kitöltetlen lapokat el tudjátok kérni a fent leírtak alapján.
Ha csak azért vettük el, mert webfordítós, nem friss infók vagy egyéb dolgok miatt - akkor 7 NAPJA VAN AZ EREDETI SZERKESZTŐNEK PÓTOLNI A HIÁNYOSSÁGOKAT, 7 NAP ELTELTÉVEL EZT IS EL TUDJÁTOK KÉRNI.
Az újonnan odakerült lapoknál majd Bessie vagy én rá fogjuk nyomni a szerkesztés gombra. Ennek a dátumát ti is fogjátok látni - INNEN SZÁMOLHATJÁTOK A 7 NAPOT.


Szeptembertől annyiban fog változni a szabály, mivel 2012 van és azokon a lapokon, ahol 2010 vagy régebbi információk vannak az aktív sztárokról, ELKÉRHETŐEK LESZNEK, AKÁR EGY NAPJA NYOMTAK A SZERKESZTÉS GOMBRA, AKÁR 5 HÓNAPJA.
Persze mindig ellenőrizni fogjuk, hogy aktív sztárról van-e szó, van-e mit frissíteni róla vagy éppen visszavonult 3-4 évre, mert például babát szült és ezért nincs infó róla.
Ha a moderátorok találnak ilyen lapot, akkor a STARITYRE FOG KERÜLNI, FIGYELMEZTETÉSSEL, 7 NAPOS HATÁRIDŐVEL STB. Ha ti találtok másnál és szeretnétek a lapot, ez alapján el lehet majd kérni.


UPDATE 2014. 12.14
habár ez a dolog nem újkeletű, ide a szabályokhoz még nem írtuk le, úgyhogy most pótlom.


A lejárt, nem szerkesztett 1000 alatti lapok helye a Starity Ezer Alatt profilnál található.
Innen csak úgy kaphatsz meg lapokat, amennyiben elvállalsz egy lapcsomagot, és azokat frissíted a lapszerkesztés szabályai szerint.
Lapcsomagokat, szabályokat, illetve a lapokért jelentkező emberek neveit mind megtaláljátok _ToTo_ profiljában és/vagy az adatlapos topikban.


UPDATE 2016. március 25


1. Ha egy adatlapnál nincs életrajz, teljes életrajzzal kérhető el. (Nem másolt az internetről, és nem webfordítós természetesen) Nagyon elhanyagolt lapnál kell még új profilkép, filmográfia / diszkográfia

2. Ha komplett életrajzzal, új profilképpel, filmográfiával, diszkográfiával kérsz lapot nincs adatlap kérési limit!

3. Szerkesztési idő marad:
tagoknak: 6 hónap
kiemelt tagoknak: 9 hónap
moderátoroknak: 12 hónap

4. Új lapokat még mindig akkor lehet igényelni, ha a meglévő lapjaid rendben vannak!

5. Mostantól ha elkértek egy lapot, minimum 3 hónapig meg is kell tartanotok!

6. Visszahozzuk az adatlap pályázatokat. Pályázni 1500-as sorszámú lapig lehet! (ha ilyet találtok jelezzétek, átrakjuk a starity_ezer_alatti profilra és majd azokra lehet pályázni)
(Lényeg nagyjából annyi, hogy már nem az viszi a lapot, aki a hamarabb észreveszi, hanem mindenkinek lehet esélye megkapni a kiszemelt lapot egy életrajzzal, filmográfiával, diszkográfiával)



UPDATE: 2016 augusztus

Kérlek szépen titeket, hogy a következő kisebb körültekintés után rakjatok fel személyt a fórumra:
- Legyen korrekt bio-ja, amit le tudtok fordítani
- Ha színész legalább két filmszerepe legyen
- Ha énekes legalább egy hivatalos - nem cover - zeneszáma, videoklipje legyen
- Ha zenész, egy együttes tagja, akkor szintén e fenti vonatkozik rá
- Ha valóságshow szereplő, akkor legyen ismert (pl. Jersey Shore szereplői, Kardashianék)
- Ne rakd fel kedvenced egész családját, csak mert a kedvenced, de az adott személyről nulla infó van és nem ismert!
- Bloggereket/Vloggereket csak akkor rakj fel, ha ismertek (pl. Zoella, Meghan Rienks)
- Vine-os embereket ne rakj fel!
- Attól, hogy valakinek millió egy követője van Youtube-on még nem sztár, nem fogadjuk el őket!
- Ha sportolót teszel fel, akkor legyen ismert
- Ha író, producer, akkor is az ismertebbeket és komolyabbakat fogadjuk el (pl. J.K. Rowling, Coppola)
- Ha halott személyről van szó, akkor maximum zenészt, színészt fogadunk el. Ilyeneket, hogy Hitler meg Sztálin ne tegyetek fel! Nem hinném, hogy celebnek számítottak akkoriban.
- Modelleknél is kritérium, hogy modellügynökségnél legyen és ne ismeretlen katalógus, illetve fürdőruha modell legyen.
- Ha a bevezető tele van helyesírási hibával, akkor nem biztos, hogy látunk arra esélyt, hogy egész és elfogadható életrajzot írj és ez vonatkozik a humbuk, webfordítóból kimásoltakra is!
- Meglévő lapjaid legyenek rendben mielőtt adatlapot küldesz be!
- Ha poénból beküldesz valami ostobaságot 1-5 napi kitiltást kaphatsz!

UPDATE: 2016 szeptember
– Az életrajzba kizárólag 700px széles fekvő képet lehet elhelyezni. Semmilyen más méret nem elfogadott. Törekedni kell az esztétikára, azaz pl nem lehet több kép, mint amennyi szöveg van, s nem kerülhet be két kép egymás alá.


A friss tudnivalókat is itt keressétek majd a topik elején, ide írom a frissítéseket majd.
52 felhasználónak tetszik: Sellőgirl, Brittany, Selz1992, Glamster, Reija, Niki0718, Shenayla, Ildikócska10, Darkness, joe_r, lucymharding, imadomacsoki, LeerdammerGirl, dave095, idone, Awery, Lindsay019, FruFruChan, Bogiboszi, kurrek, Bessie, Betti90, AmyVie, hmzoli, Szandi0820, xBlondie, duracell, Angel, iannina, TheDanush, Klauflau, LovelyBarbaraPalvin, drfan, Leonetta48, sziv55, soph, ArianaGrandeforever, ScreamQueens, Grace Benning, Ritya, selena gomez14, NiceandCute, Cosmo, Martina Stoessel21, Blaniic, AriG.Fan, silenc, Éowyn, missdaisy, TrixiYuuki, DirectionerGirl001, emike00012345
2014. október 23. 18:22 #2
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Elszeretném kérni az ő lapját,mert nincs szerkesztője! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Martina Stoessel21, Beatrice Ve
2014. október 24. 00:05 #3
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Az ő adatlapja lejárt, elég rendezetlen az életrajza is, sok helyen valótlanságok vannak írva, kihagytak egysmást, satöbbi, és nekem első számú kedvencem, szeretném elkérni. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Martina Stoessel21, Beatrice Ve
2014. október 24. 13:33 #4
idone
idone
Timmy Tim
 
Státusz#retiredpersonality
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.20.
Hozzászólás: 24964
Csatolások: 2316183
Azonosító: 180890
Offline offline
Sziasztok! LaTasha volt olyan kedves és nekem adta Marlon lapját. Kérlek rakjátok át hozzám. Köszönjük meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Beatrice Ve
2014. október 24. 14:58 #5
Kelsey
Kelsey
 
Státuszoffline.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.28.
Hozzászólás: 2808
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Offline offline
Kedves Moderátorok!

Áttennétek légyszi hozzám Daniela Ruah és E. Christian Olsen adatlapját?
Vegas mindkettőt nekem adta.
Köszönöm!
1 felhasználónak tetszik: Martina Stoessel21
2014. október 24. 15:46 #6
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Elszeretném kérni az ő lapját a Starity profilról.
2014. október 24. 15:46 #7
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Starity_Ezer_Alatt profilon található Nagy Richárd adatlapja,aki 1000 felett van. Erre az adatlapra is ugyanúgy pályázni kell,vagy el lehet kérni?Mert ha jól látom ki van töltve rendesen. smileeee.gif Előre is köszönöm a választ! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Martina Stoessel21
2014. október 24. 15:51 #8
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ
 
Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 10.11.13.
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Offline offline
Idézet (sissy0803 @ 2014.10.24. 15:46)
Sziasztok! Starity_Ezer_Alatt profilon található Nagy Richárd adatlapja,aki 1000 felett van. Erre az adatlapra is ugyanúgy pályázni kell,vagy el lehet kérni?Mert ha jól látom ki van töltve rendesen. smileeee.gif Előre is köszönöm a választ! meghajolo.gif


Elvileg pályázni lehetett rá, csomagok útján. Nem tudom, hogy érte dolgozik-e már valakit, de ha nem, akkor hamarosan megint lesznek csomagok, legalábbis _ToTo_ ezt írta! smileeee.gif
2014. október 25. 14:54 #9
- törölt felhasználó -    
Sziasztok

Szeretném elkérni az ő és az ő lapját mivel már egy éve nem lett szerkeszte.Előre is köszönöm. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: dani10
2014. október 25. 15:13 #10
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (katyperry28 @ 2014.10.25. 11:33)
Sziasztok! hi.gif
Az ezer alatti profilról lehet lapot kérni?
Előre is köszönöm. beer.gif

Szia!

Adatlap frissítési akció keretén belül lehet onnan lapot választani. Ezzel _ToTo_ foglalkozik, úgyhogy neki írj egy privit. Hátha nem jelentkezett a lapért senki, és egy lapcsomagért cserébe megkaphatod. beer.gif

u.i.: azért nem kerültek bele a szabályzatba az 1000 alatti lapok elkérése, mert régebben csak pályázat útján lehetett megszerezni, de az egy ideje nem működik. Jelenleg csak lapcsomagok megfelelő szerkesztése után lehet csak népszerűbb adatlapot kapni. beer.gif
3 felhasználónak tetszik: lucymharding, FruFruChan, Szandi0820
2014. október 25. 15:17 #11
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (Cloudjumper8000 @ 2014.10.25. 14:54)
Sziasztok
Szeretném elkérni az ő és az ő lapját mivel már egy éve nem lett szerkeszte.Előre is köszönöm. meghajolo.gif

Lapjaidat kicsit át kéne nézned. Van ahol nincs filmográfia, van ahol az életrajz hiányos, nem friss. Kérlek pótold ezeket.
1 felhasználónak tetszik: Beatrice Ve
2014. október 25. 15:21 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2014.10.25. 15:17)
Lapjaidat kicsit át kéne nézned. Van ahol nincs filmográfia, van ahol az életrajz hiányos, nem friss. Kérlek pótold ezeket.



Ha Jodi Balfourral van gond,csak mert sehol sem találok róla filmográfiát!Megtudnád mondani melyik lapommal van gond?
2014. október 25. 15:51 #13
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Kim Sung Gyu lapját kérlek csatoljátok át Sellőgirl-höz, ugyanis neki adtam.

Előre is nagyon szépen köszönöm! meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Sellőgirl, Betti90, lA-dONNA
2014. október 25. 16:10 #14
xBlondie
xBlondie
fashionista
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 09.11.14.
Hozzászólás: 2713
Csatolások: 14045
Azonosító: 112254
Offline offline
Sziasztok! LaTashával megbeszéltük, hogy nekem ajándékozza Donatella Versace adatlapját. Volna kedves valaki átcsatolni hozzám? Előre is köszönöm!
2014. október 25. 17:38 #15
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (Cloudjumper8000 @ 2014.10.25. 15:21)
Ha Jodi Balfourral van gond,csak mert sehol sem találok róla filmográfiát!Megtudnád mondani melyik lapommal van gond?

filmofráfiát legegyszerűbben az imdb-ről tudod kiírni. Jodi esetében itt találod.
Jaime Ray Newman életrajza 2009-ig olvasható, pedig a színésznő mai napig aktív. Neki hiányos a filmográfiája. 2013-nál véget ér.
Jon Abrahams életrajza elég kevés. Olyan, mint egy összefoglaló, nem egy életrajz. Friss adatok és a filmográfia itt is hiányos.

És ezt folytathatnám. Ha máshol nem, az imdb-n megtalálod a filmjeiket, vagy ott a wikipédia. Igaz, az nem mindig friss, főleg a magyar nyelvű wiki. rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Shenayla, idone, Beatrice Ve
2014. október 25. 20:54 #16
- törölt felhasználó -    
Kedves moderátorok!
Szeretném elkérni Mariano Di Vaio lapját, ugyanis lejárt és életrajza sincsen, valamint Nick Bateman-t is, hisz neki sincs biográfiája. Előre is köszönöm, ha megkaphatom őket! meghajolo.gif

Mariano Di Vaio:
Mariano Di Vaio olasz modell, színész, blogger. 1989. május 8-án látta meg a napvilágot Assisi városában, Olaszországban. 18 éves koráig itt élt, azonban ekkor elköltözött Londonba, hogy valóra váltsa álmait. Itt egy évig élt, és modellként dolgozott, majd a Nagy Alma városába vezette uta, így 19 évesen már New Yorkban élt. Itt a NYFA-n kezdett el drámát tanulni, hisz modellkarriere mellett színész is szeretett volna lenni. Tanulmányai után visszatért európába, ahol folytatta modellkedését. Szerepelt számos címlapon és olyan világmárkáknak is modellt áll, mint a Cavalli, Brunello Cucinelli vagy éppen a Gucci. 2012 márciusában saját divattal foglalkozó weblapját indította el, amelyen férfiaknak tervez és árul ruhát. Manapaság a blog annyira sikeres, hogy ő az egyik világszerte legelismertebb divatblogger, akinek oldalát emberek milliói tekintenek meg nap, mint nap.

Nick Bateman:
Nicholas Bateman kanadai színész, modell. 1986. november 18-án született az Kanadai Ontario, Burlingtonban. 20 évesen diplomázott le a Capliano University of Vancouver-ből, majd megnyitotta saját karate iskoláját, mely összesen 3 évig várta vendégeit. Ezután döntötte el, hogy színészet iránti szenvedélyének teret ad, így elkezdett meghallgatásokra járni. Első szerepét 2007-ben kapta a Just for Laughs sorozatban. Ezután 2011-ben láthattuk újra képernyőn a Koldus puskával produkcióban, mint Ivan. 2011-ben érte el az áttörést, amikor szerepet kapott az Originals sorozatban Lanceként. Ezután leginkább kisebb szerepeket kapott sorozatokban (pl. Vámpírunk, a gyerekcsősz; Mr. D; Hetedik érzék) és filmekben. Legújabb filme, a Total Frat Movie még idén megjelenik. Modellként nemzetközi viszonylatból ismerhetjük, volt már Abercrombie & Fitch modell, de olyan márkákat is reklámozott, mint a Fila vagy a Calvin Klein.
1 felhasználónak tetszik: Beatrice Ve
2014. október 25. 21:02 #17
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter
 
Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.01.
Hozzászólás: 2558
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Offline offline
Sziasztok. Kérlek csatoljátok hozzám Fenyő Miklóst lapját Hozzá pedig Mező Márió lapját, ugyan is megbeszéltül a cserét! Köszönjük szépen! beer.gif
2014. október 25. 21:42 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2014.10.25. 17:38)
filmofráfiát legegyszerűbben az imdb-ről tudod kiírni. Jodi esetében itt találod. 
Jaime Ray Newman életrajza 2009-ig olvasható, pedig a színésznő mai napig aktív. Neki hiányos a filmográfiája. 2013-nál véget ér. 
Jon Abrahams életrajza elég kevés. Olyan, mint egy összefoglaló, nem egy életrajz. Friss adatok és a filmográfia itt is hiányos. 
És ezt folytathatnám. Ha máshol nem, az imdb-n megtalálod a filmjeiket, vagy ott a wikipédia. Igaz, az nem mindig friss, főleg a magyar nyelvű wiki. rolleyes.gif



Kijavítottam Jaime-et és Jodi-t,De sajnos Jon Abrahams-ról több infót nem találtam sad.gif
2014. október 25. 22:52 #19
Bogii87
Bogii87
új tag
 
StátuszBenji!!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.23.
Hozzászólás: 98
Csatolások: 0
Azonosító: 234781
Offline offline
Sziasztok! Elszeretném kérni õt a Starity profilról, mivel nincs szerkesztõje! Elõre is köszönöm! laugh.gif
2014. október 26. 00:01 #20
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég
 
StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.02.
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Offline offline
Szeretném elkérni ezt és ezt a lapot mert lejárt a 6 hónap szerkesztési idő

Előre is köszönöm meghajolo.gif meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, Martina Stoessel21, Beatrice Ve
279 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!