Starity

Válótársak (2015 - )

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. november 21. 10:19 #1
TommyScans
TommyScans
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.29.
Hozzászólás: 830
Csatolások: 10295
Azonosító: 28189
Offline offline
Sáfár Bálint, a sármos ingatlanügynök félrelép a szomszédasszonnyal, ezért felesége, Zsófi - akivel két közös gyermeket nevelnek - kirakja a szűrét. A férfi beköltözik egy eladásra váró, üresen álló házba. Éppen aznap, amikor Hatvani Joci, a felújítással megbízott ezermester is ugyanitt húzza meg magát.
A jóképű Jocinak komoly magánéleti problémái vannak. Barátnője, Szonja évek óta képtelen teherbe esni. A szedett hormonoktól egyre furábban viselkedik, Joci már szabályosan menekül előle.
Jakab Dávid üzletember, a harmadik főszereplő eközben házassági évfordulójukon kénytelen megtudni, hogy felesége, Tamara régóta undorodik tőle, és most válni akar. Dávid - Bálint régi barátja - fogja magát, és jobb híján, ideiglenes jelleggel beköltözik Bálint és Joci mellé az eladásra váró házba.
A Válótársak 10 epizódja során Bálint őszinte kísérleteket tesz Zsófi visszahódítására és a család újraegyesítésére, miközben újabb és újabb nőügyeivel csak szabotálja a békülési kísérleteket. Joci előtt a sorozat folyamán kitárul a világ, és egyik laza kapcsolatból a másikba vándorol, míg ex-barátnője megállás nélkül nyomasztja őrült húzásaival és gyerekcsinálási terveivel. Dávid is nagy utat jár be: az évad során stresszes családapából felszabadult férfiember lesz. (forrás: port.hu)

Szereplők: Stohl András (Sáfár Bálint) , Scherer Péter (Jakab Dávid) , Lengyel Tamás (Hatvani Joci) , Gubás Gabi (Sáfár Zsófi) , Balsai Móni (Jakab Tamara) , Földes Eszter (Vándor Szonja)
2 felhasználónak tetszik: metalfren, Shenayla
2015. november 21. 10:50 #2
- törölt felhasználó -    
Jó sorozat csak kár, hogy tíz részes.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok