Starity

Lauren Cohan - Adatlap pályázat!

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2017. február 26. 12:43 #1
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Online online
A pályázatra szombat délig várjuk az értelmes, saját szavaiddal megfogalmazott, nem webfordítós és nem másolt életrajzokat. Az Adatlapos topik 3.-ban tájékozódhatsz az új szabályzatról, mielőtt pályázol, mindenképpen olvasd át! Szavazatokat még mindig csak az erre kijelölt tagoktól, illetve maguktól a pályázóktól fogadunk el! Az elnyert lapot 3 hónapig nem cserélheted!
5 felhasználónak tetszik: missdaisy, lucymharding, Callieh, ScreamQueens, Emeloverr.
2017. február 28. 07:18 #2
- törölt felhasználó -    
Üdv! Elnézést az újabb kellemetlenségért, de észre vettem, hogy az autogram címét megint kihagytam, pedig teljesen abban a tudatban voltam, hogy beírtam. Szóval kérem töröljétek az előző hozzászólásomat és ígérem, hogy többször már nem fog ez előfordulni, előre is köszönöm, valamint még egyszer elnézést kérnék a figyelmetlenségem miatt!

http://kepkezelo.com/images/6t5ekti850dw2oz6q4po.jpg


Amit tudni kell róla:
Lauren Cohan amerikai színésznő és modell. Legismertebb szerepe Maggie Greene a The Walking Dead című amerikai televíziós horrorsorozatban, ez hozta meg neki az igazi hírnevet. Olyan ismert sorozatokban is láthattuk már, mint például az Odaát, Chuck és a Vámpírnaplók.

ÉLETE:

Lauren Cohan 1982. január 7-én született, édesanyja skót származású, édesapja pedig amerikai, de elváltak. Némely források szerint Philadelphia-ban látta meg a napvilágot, habár Lauren nyilatkozataiban azt állítja, hogy New Jersey-i Cherry Hillben született. Cherry Hillben nevelkedett, illetve egy évig lakott Georgiában. 13 éves korában azonban az Egyesült Királyságba költöztek. Amikor édesanyja újra házasodott felvette férje nevét (Cohan), illetve a zsidó vallást. Lauren a judaizmus szerint nevelkedett öt éves korától. Öt fiatalabb féltestvére van, köztük egy mostohatestvére. A Winchesteri Egyetemen diplomázott, ahol angol irodalmat és drámát tanult. Mielőtt egy színjátszó társulattal utazott, alapított egy vállalatot az Egyetemnél. London és Los Angeles között ingázik, számos filmen és projekten munkálkodva.

KARRIER:

Filmes karrier:

Modellként tevékenykedett először, de 2005-ben szerepet kapott a Casanova filmben, ahol Beatrice nővért alakította. 2006-ban pedig övé lett Charlotte Higginson szerepe a Buliszervíz 2. - Taj előmenetele című filmben. Majd a 2007-es Float-ban láthattuk. 2010-ben a Halálfutam 2-ben olyan híres sztárok mellett játszott, mint Sean Bean és Danny Trejo. Ugyanebben az évben megkapta a főszerepet a Young Alexander the Great című történelmi filmben. 2016-ban A fiú című horror filmben követhettük figyelemmel színészkedését és a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalában is, ahol Martha Wayne-t alakította. 2017 nyarán az All Eyez on Me életrajzi filmben láthatjuk majd Leila Steinberg bőrébe bújva.

Sorozatos karrier:

Az Odaát című sorozat harmadik évadjában ismertük meg Bela Talbot szerepében, aki hat részben volt látható -, karakterét nem igazán szerették ellenszenves viselkedése miatt. A Vámpírnaplókban egy Rose nevű 560 éves vámpírt alakított. 2011-ben a Chuck című sorozatban láthattuk néhány rész erejéig, a főgonosz, Alexei Volkoff lányaként. Több vendég szerepet zsebeltbe olyan sorozatokban mint a Modern család, a CSI: New York-i helyszínelők, a Döglött akták, az Életfogytig zsaru, az Archer és a Gazdagok és szépek. Szerepelt a The CW Heavenly sorozatának kísérleti epizódjában, ahol egy ügyvédet keltett életre, aki szövetségre lép egy angyallal, viszont nem indult be a sorozat. 2012-ben megkapta Maggie Greene karakterét a The Walking Dead című képregényen alapuló sorozat második évadában, karaktere a harmadik évadtól a főszereplők közé tartozik.

ÉRDEKESSÉGEK:

- angol akcentusa van.
- az Odaátban eredetileg Ruby karakterét szerette volna eljátszani.
- az Odaátban Bela Talbot szerepének való készülődésében Catherine Zeta-Jones karaktere Virginia Baker inspirálta a Briliáns csapda című filmből.
- Lauren egyébként is rajongója az Odaátnak, kedvenc rész az első évad Barát a bajban című része, kedvenc mellékkaraktere pedig Gordon Walker.
- vett kickbox órákat.
- Amy Shiels a legjobb barátnője, akivel együtt szerepelt a Young Alexander the Great című filmben.
- az "Atlanta Music Project" támogatója, ami zeneoktatási program a hátrányos helyzetű gyermekeknek.
- The Cat & The Fiddle nevű étteremben dolgozott pincérnőként a karrierje előtt.
- van egy háza Londonban.
- szeretett volna gyerekpszichológus lenni.
- Jamie Greenberg a sminkese.
- tud zongorázni és énekelni, a hangtípusa alt és mezzo-szoprán.
- szeret jógázni.
- kedvence könyve a Pi élete, amit Yann Martel írt.
- Tom Hanks a kedvenc színésze.
- megtanult vívni Buliszervíz 2. - Taj előmenetele, íjászkodni a The Quiet Assassin és lőni az Odaát miatt, hogy hitelesen tudjon szerepelni.
- kedvenc filmje Kedvencek temetője, és a valóságban is egy állat temető mellett lakott.
- anyukáját Susannek hívják.
- szereti a rockzenét, legfőképp Led Zeppelin-t és Jimi Hendrix-et.

DÍJAK ÉS JELÖLÉSEK:

2017: iHorror Awards - függőben van még
Legjobb színésznő - Horror sorozat (The Walking Dead)
2017: People's Choice Awards - jelölt
Kedvenc Sci-Fi/Fantasy TV-és színésznő
2016: BloodGuts UK Horror Awards - jelölt
Legjobb színésznő (The Boy)
2013: Eyegore Awards - megnyerte
Legjobb szereplőgárda (The Walking Dead)
2012: Satellite Awards - megnyerte
Legjobb TV-és szereplőgárda (The Walking Dead)

AUTOGRAM CÍME:

Lauren Cohan
Agency for the Performing Arts L.A.
405 S Beverly Drive
Beverly Hills, CA 90212-4425
USA

Hivatalos:

Facebook: https://www.facebook.com/officiallaurencohan/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/laurencohan/
Twitter: https://twitter.com/laurencohan

FILMOGRÁFIA:

Filmek:

2017: All Eyez on Me
Leila Steinberg

2016: Batman Superman ellen - Az igazság hajnala
Martha Wayne

2016: A fiú
Greta Evans

2014: Érj el!
Kate

2010: Practical (Rövid film)
Lauren

2010: Young Alexander the Great
Leto

2010: Halálfutam 2.
September Jones

2008: Float
Emily Fulton

2006: Buliszervíz 2. - Taj előmenetele
Charlotte

2005: The Quiet Assassin

2005: Casanova
Sister Beatrice

Sorozatok:

2011 - ?: The Walking Dead
Maggie Greene (eddig 87 epizód)

2016: The Mindy Project
Ashley (2 epizód)

2014: Tim and Eric's Bedtime Stories
Stephanie (1 epizód)

2014: Archer
Juliana (4 epizód)

2013: Különleges ügyosztály
Avery Jordan (1 epizód)

2012: Childrens Hospital
Lulu Pratt (1 epizód)

2010 - 2012: Vámpírnaplók
Rose (6 epizód)

2011: Heavenly
Lily

2011: Chuck
Vivian Volkoff / Vivian McArthur (5 epizód)

2010: Modern család
Recepciós (1 epizód)

2010: Döglött akták
Rachel Malone '86 (1 epizód)

2010: New York-i helyszínelők
Meredith Muir (1 epizód)

2009: Életfogytig zsaru
Jackie Rolder (1 epizód)

2008: Valentine
Joanna Clay (1 epizód)

2007 - 2008: Odaát
Bela Talbot (6 epizód)

2007: Gazdagok és szépek
Forrester Creations Alkalmazott (1 epizód)

Videojáték:

2014: Destiny
Exo Stranger
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2017. március 02. 08:17 #3
- törölt felhasználó -    
Köszönöm a lehetőséget! smileeee.gif Remélem nincs benne helyesírási hiba, jól átnéztem. Remélem nem probléma, hogy szúrtam be képeket, szeretem ha egy lap esztétikus.

http://www.kephost.com/images/2017/03/02/gg.jpg
http://p.coldline.hu/2017/03/02/2480443-20170302-gLvPE8.jpg


Amit tudni kell róla

Lauren Cohan egy amerikai származású színésznő és modell. Számos népszerű filmből és sorozatból ismerős lehet, eddigi legsikeresebb szerepe a The Walking Dead című horror sorozatban alakított Maggie Greene, aki a második évadban jelent meg 2011-ben. De emellett láthattuk az Odaát, Modern Család és a Vámpírnaplók című közismert sorozatokban is.

Korai évek

Lauren Cohan 1982 január 7-én látott napvilágot az USA New Jersey államában. Származását tekintve apja amerikai, anyja skót, de brit, ír valamint norvég vér is csörgedezik ereiben. A félreértések elkerülése végett Lauren egy interjúban tisztázta, hogy Philadelphia a szülőháza, de New Jersey-ben született. Gyermekkorát egy New Jerseyben található Cherry Hill településen töltötte és egy évre Georgiába ment mielőtt tizenhárom évesen kiment volna Nagy-Britanniába. Ott családjával egy nem túl népszerű városban élte mindennapját a Délkelet-Angliában (South East England) található Surrey városban. Mikor az anyja újraházasodott felvette a Cohan nevet és ugyan Laurent judaizmus szerint nevelkedett öt éves korától, ekkor azonban áttért a zsidó vallásra. Mindössze öt fiatalabb testvére van, közülük az egyik mostohatestvér. Lauren a winchesteri egyetemen végezte tanulmányait, ahol megszerezte a BA fokozatot dráma és angol irodalomból. Részese volt az ottani színtársulatnak, és mielőtt turnézni indult volna velük alapított egy saját vállalatot az egyetemen. Ezek után több időt fordított a munkájára mint azelőtt, legfőképp London és Los Anglesesben dolgozik különböző sorozatbeli, filmes szerepein valamint projekten.

Filmes karrierje

Első film amelyben szerepelt a Casanova volt, ahol Beatrice nővért személyesítette meg. Ezt követő filmje a Buliszervíz 2 - Taj előmenetele volt, ahol Charlotte Higginson szerepét öltötte magára 2006-ban. Legközelebb egy évre rá 2007-ben láthattuk újra őt játszani a Halálfutam 2. című thriller/akciófilmben mint September Jones. 2016-ban számos népszerűvé vált filmben kapott szerepet, mint a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala és A Fiú, ami egy thriller/misztikus film,rajongóknak hála főszereplőként láthattuk viszont. Következő filmje idén kerül megjelenésre All Eyez on Me címmel, ahol Leile Steinberget fogja alakítani.

Televíziós karrierje

Lauren első sorozatbeli szerepe a Gazdagok és szépek című sorozatban volt, ahol még csak a Forrester Creations alkalmazottját játszotta. Ezt követően már komolyabb szerepet kapott ráadásul egy népszerű természetfeletti témájú sorozatban, azaz az Odaátban, ahol megcsillogtathatta meg tehetségét egy éven keresztül Bela Talbot szerepében, aki röviden összefoglalva egy tolvaj. 2008 és 2010 között különböző kisebb szerepeket kapott különböző témájú sorozatban, így arról is megbizonyosodhattunk, hogy Lauren egy sok oldalú színész, aki tökéletesen alakít egy vígjátékban vagy akár egy horror műfajú sorozatban is. A Valentine egy dráma sorozat,az Életfogytig zsaru egy bűnügyi sorozat, 2010-ben a Modern család recepciósát keltette életre viszont, a Döglött Akták és a CSI: New York-i helyszínelők című krimi sorozatban is megállta a helyét. Következő népszerű szerepét a Vámpírnaplókban kapta meg, ahol két éven át 2010-2012-ig alakította Rose karakterét, aki egy 560 éves vámpír volt. Eközben 2011-ben a Heavenly-ben kapott szerepet és a Chuck-ban, ahol csak néhány rész erejéig volt látható a tv képernyőjén Vivian McArthur Volkoffként, Alexei Volkoff főgonosz lányaként. A CW által sugárzott volna Heavenly sorozatban a főszereplő ügyvédet alakította 2011-ben, de a sorozat epizódjai valamilyen oknál fogva nem került nyilvánosságra. 2011-ben megkapta a The Walking Dead Maggie Rhee szerepét, aki a második évadban tűnt fel először, a harmadik évadtól viszont már főszereplőként tekintett vissza ránk és a mai napig részese Rickék túlélő csapatának. Ez a sorozat igazán meghatározó volt számára, hiszen a legnépszerűbbek között szerepel így ő is nagyobb hírnévre tett szert. A The Walking Dead mellett eddig öt sorozatot vállalt el, de ezekben csak mellék vagy ideiglenes szerepeket tölti be.

Közösségi oldalai

◄ Facebook ►
◄ Twitter ►
◄ Instagram ►


Fanmail címe

Lauren Cohan
Agency for the Performing Arts L.A.
405 S Beverly Drive
Beverly Hills, CA 90212-4425
USA

Érdekességek

▹ Van egy lakása Londonban
▹ Hiába amerikai születésű és töltött az Államokban sok időt, amíg kint élt Angliában átvette a brit akcentust
▹ Kedvenc színészének Tom Hankset említette
▹ Az anyja Susan akkor házasodott újra, mikor Lauren még csak hét éves volt.
▹ Mielőtt a színész szakmában mélyen beleásta volna magát modellkedéssel foglalkozott.
▹ Tud és szeret is zongorázni valamint énekelni. Hangterjedelme mezzoszoprán (női középhang) illetve alt.
▹ Járt kickbox órákra.
▹ Eredetileg Ruby szerepéért ment az Odaát című sorozat meghallgatására, végül Katie Cassidy szerepét kapta meg.
▹ Nagyon boldog volt mikor megtudta, hogy ő is szerepelni fog az Odaátban, hiszen nagy rajongója a sorozatnak.
▹ A legjobb barátnője Amy Shiels, aki szintén színészi területen tevékenykedik. A Young Alexander the Great című filmben láthattuk is őket együtt.
▹ Szívesen dolgozott volna gyermekpszichológusként, de végül az egyetem dráma szakára adta be jelentkezését.
▹ Ha ki akar kapcsolódni akkor azt jógával teszi
▹ A huszas évei elején elköltözött Los Angelesbe és az ottani The Cat & The Fiddle nevezetű étteremben dolgozott pincérként.
▹ Kedvenc könyveként a Pi élete.
▹ Különböző szerepeinek hála muszáj volt megtanulnia lőni, íjászkodni illetve vívni is.
▹ Kedvenc filmje a Kedvencek Temetője
▹ A Maxim magazin által leírt 100 legdögösebb lány listáján Laurent a negyvenegyedik helyre sorolták
▹ 2005-ben debütált mint színész a Casanova című filmben

Díjak és jelölések

2012: Satellite Awards - Best Television Cast (The Walking Dead) ~Megnyerte~
2013: Eyegore Awards - Best Ensemble Cast Award (The Walking Dead ~Megnyerte~
2016: BloodGuts UK Horror Awards - Best Actress (A fiú) ~Nem nyerte meg~
2017: People's Choice Awards - Favorite Sci-Fi/Fantasy TV Actress ~jelölt~
2017: iHorror Awards - Best Horror Series Actress (The Walking Dead) ~Fűggőben lévő~


Filmográfia


Filmek amelyekben szerepelt

2005: The Quiet Assassin (Alessia) -rövidfilm-
2005: Casanova (Sister Beatrice)
2006: Buliszervíz 2. : Taj előmenete(Charlotte Higginson)
2008: Float (Emily Fulton)
2010: Young Alexander the Great (Leto)
2010: Practical (Lauren) -rövidfilm-
2010: Halálfutam 2. (September Jones)
2014: Érj El! (Kate)
2016: A Fiú (Greta)
2016: Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Martha Wayne)
2017: Al Eyez On Me (Leila Steinberg)

Sorozatok amelyekben szerepelt

2007: Gazdagok és szépek (Forrester család alkalmazottja) -1. epizód-
2007-2008: Odaát (Bela Talbot) -6.epizód-
2008: Valentine (Joanna Clay) -1. epizód-
2009: Életfogytig zsaru (Jackie Rolder) -1. epizód-
2010: Modern Család (recepciós) -2. évad 5. epizód-
2010: Döglött Akták (Rachel Malone '86) -1. epizód-
2010: CSI: New York-i helyszínelők (Meredith Muir) -6. évad 13. epizód-
2010-2012: Vámpírnaplók (Rose)
2011: Heavenly (Lily)
2011: Chuck (Vivian McArthur Volkoff) -5. epizód-
2011 - mostanáig: The Walking Dead (Maggie Rhee)
2012: Childrens Hospital (Lulu Pratt) -1. epizód-
2013: Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály (Avery Jordan)
2014: Tim & Eric's Bedtime Storie (Stephanie) -1. epizód-
2014: Archer (Juliana Calderon szinkronhangja) -4. epizód-
2016: The Mindy Project (Ashley) -2. epizód-

Videó játékok

2014: Destiny (Exo Stranger)


Profilkép
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2017. március 04. 09:29 #4
- törölt felhasználó -    
Remélem még időben. Köszönöm a lehetőséget, és sok sikert mindenkinek. beer.gif
http://lauren-cohan.com/wp/wp-content/uploads/2015/09/lauren-cohan.jpg

AMIT TUDNI KELL RÓLA:
Lauren Cohan amerikai színésznő. Legismertebb szerepe Maggie Greene, a későbbiekben már Maggie Rhee, a The Walking Dead című sorozatból. De ismerősen csenghet a neve továbbá a Supernatural-ból és a Vámpírnaplókból is. Közelgő filmje az All Eyez on Me, ami sok jót tartogat számunkra.

ÉLETE:
Lauren Cohan 1982. január 7-én született. Sokak szerint Philadelphiában született, de Lauren a félreértések elkerülése végett kimondta, hogy a New Jersey-i Cherry Hillben látta meg a napvilágot. A gyermekkorát Cherry Hill-ben élte meg, a skót édesanyjával, Susannal, és az amerikai édesapjával. 13 éves korában az Egyesült Királyságba költöztek, mivel szülei elváltak, majd az édesanyja újraházasodott. Lauren ötéves korától a judaizmus szerint nevelkedett. Öt fiatalabb testvére van, köztük egy mostohatestvére. Lauren később letette diplomáját, az University of Winchester-en, ahol drámát és angol irodalmat tanult.

KARRIER:
• 2005-2010: kezdeti karrier
Lauren első szerepét a Casanova című filmben kapta meg, 2005-ben, ahol Beatrice nővér szerepét kellett megformálnia. A film eléggé sikeres volt, és Lauren is nagyszerűen alakította a szerepét, így nem kérdés, hogy hamarosan új filmszerepet kapott: a The Quiet Assassin-ban, ahol Alessia bőrébe bújt. 2006-ban megválasztották Charlotte Higginson szerepére, a Buliszervíz című film második részére, mely a Buliszervíz 2. - Taj előmenetele címet kapta. 2007-ben két kisebb szerepet is kapott: egy alkalmazottét, a Gazdagok és szépek sorozatban, valamint Bela Calbot-ét 6 epizódon keresztül a Supernatural című sorozatban. Ugyan Bela nem tett jó benyomást a rajongókra, mert nagyon ellenszenves karakter volt, de Laurent ez a szerepe tette ismertebbé akkoriban, ugyanis a Supernatural egy sikersorozatnak számít. Egy évvel később Emily Fulton-ként találkozhattunk vele a Float című filmben. Valamint szerepelt a Valentine című sorozatban is, egy rész erejéig, ahol Joanna Flay-ként láthattuk. 2009-ben ismét egy kisebb szerepben, Jackie Rolder szerepében tűnt fel a képernyőn, az Életfogytig zsaru című sorozatban. Egy évre rá négy kissebb szerepet is kapott: két rejtélyes, helyszínelős sorozatban, a New York-i helyszínelők-ben Meredith szerepében, valamint a Döglött akták-ban is, de láthattuk még a Modern család-ban is, ahol egy recepcióst formált meg, valamint a híres Vámpírnaplók című sorozatban is feltűnt, Rose-ként, és ez is csak híresebbé tette őt. Illetve ebben az évben három filmszerepet is kapott. Először a Halálfutam 2-ben csillogtathatta meg tehetségét, September Jones-t alakítva. Majd két rövidfilmben tűnt fel, először a Practical-ban Lauren-ként, majd a Young Alexander the Great-ben Leto szerepében.

•2011-napjainkig: előrehaladott siker
2011-ben a Chuck című sorozatban kapott szerepet, de feltűnt a Heavenly című sorozatban is egy rész erejéig, Lily-ként. Illetve megkapta Maggie Greene, a későbbiekben Maggie Rhee szerepét a The Walking Dead című, képregényen alapuló sorozatban. Ez a sorozat azt mutatja meg, milyen lenne egy zombiapokalipszis. Nem tudni meddig lesz még Maggie az élők között, de a rendezők megerősítették, hogy 2017-ben még biztosan láthatjuk ezt a mosolygós lányt. 2012-ben egy kisebb szerepet kapott csak, méghozzá Lulu Pratt szerepét a Childrens Hospital című sorozatban, egy rész erejéig. Egy évre rá, szintén egy kisebb szerepet kapott, a Különleges ügyosztály című sorozatban. Itt szintén csak egy részig volt látható, Avery karakterét alakítva. Majd később az Archer című sikeres rajzfilmsorozatban ő szinkronizálta Juliana Calderon-t négy epizódon keresztül. Illetve ebben az évben feltűnt a Tim and Eric's Bedtime Stories című sorozatban is, Stephanie-ként egy rész erejéig, valamint az Érj el! című filmben magára ölthette Kate, az egyik főszereplő szerepét. Itt együtt játszhatott a híres Sylvester Stallone-val is. 2016-ban két filmben is láthattuk. A fiú című filmben, ahol Greta Evans-ként tűnt fel. A filmben nyújtott alakításáért díjra is jelölték. Majd a Batman a Superman ellen - Az igazság hajnala című filmben is szerepelt, Martha Wayne-ként. Illetve feltűnt két rész erejéig Ashley-ként, a The Mindy Project című sorozatban is. Ebben az évben az All Eyez on Me című filmben csodálhatjuk meg ismét őt, Leila Steinberg szerepében.

DÍJAK ÉS JELÖLÉSEK:
2017: People's Choice Awards - Kedvenc Sci-Fi/Fantasy TV-és színésznő
JELÖLT VOLT
2016: BloodGuts UK Horror Awards - Legjobb színésznő (The Boy)
JELÖLT VOLT
2013: Eyegore Awards - Legjobb szereplőgárda (The Walking Dead)
MEGNYERTE
2012: Satellite Awards - Legjobb TV-és szereplőgárda (The Walking Dead)
MEGNYERTE

ÉRDEKESSÉGEK
- legjobb barátnője Amy Shiels.
- angol akcentusa van.
- szeretett volna gyerekpszichológus lenni.
- Jamie Greenberg a sminkese.
- van egy háza Londonban.
- tud zongorázni és énekelni.
- szereti a rockzenét, legfőképp Led Zeppelin-t és Jimi Hendrix-et.
- szeret jógázni.
- kedvence könyve a Pi élete, amit Yann Martel írt.
- Tom Hanks a kedvenc színésze.
- megtanult vívni Buliszervíz 2. - Taj előmenetele, íjászkodni a The Quiet Assassin és lőni az Odaát miatt.
- az "Atlanta Music Project" támogatója, ami zeneoktatási program a hátrányos helyzetű gyermekeknek.
- The Cat & The Fiddle nevű étteremben dolgozott a karrierje előtt.
- kedvenc filmje Kedvencek temetője.

AUTOGRAM-CÍME:
Lauren Cohan
Agency for the Performing Arts L.A.
405 S Beverly Drive
Beverly Hills, CA 90212-4425
USA

FILMOGRÁFIA:


Filmek:
2017: All Eyez on Me - Leila Steinberg
2016: Batman Superman ellen - Az igazság hajnala - Martha Wayne
2016: A fiú - Greta Evans
2014: Érj el! - Kate
2010: Practical - Lauren
2010: Young Alexander the Great - Leto
2010: Halálfutam 2. - September Jones
2008: Float - Emily Fulton
2006: Buliszervíz 2. - Taj előmenetele - Charlotte
2005: The Quiet Assassin
2005: Casanova - Beatrice

Sorozatok:
2011-2017: The Walking Dead - Maggie Greene/Rhee
2016: The Mindy Project - Ashley
2014: Tim and Eric's Bedtime Stories - Stephanie
2014: Archer - Juliana
2013: Különleges ügyosztály - Avery Jordan
2012: Childrens Hospital - Lulu Pratt
2010 - 2012: Vámpírnaplók - Rose
2011: Heavenly - Lily
2011: Chuck - Vivian Volkoff
2010: Modern család - Recepciós
2010: Döglött akták - Rachel Malone
2010: New York-i helyszínelők - Meredith Muir
2009: Életfogytig zsaru - Jackie Rolder
2008: Valentine - Joanna Clay
2007-2008: Odaát - Bela Talbot
2007: Gazdagok és szépek
1 felhasználónak tetszik: lucymharding
2017. március 04. 11:59 #5
lucymharding
lucymharding
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.07.22.
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 14577
Azonosító: 229927
Offline offline
AMIT TUDNI KELL RÓLA
Lauren Cohan amerikai színésznő és modell. 2005-ben debütált a Casanova című filmben. Több sorozatban is vendégszerepelt, köztük feltűnt a nagysikerű Vámpírnaplók című sorozatban, melyben Rose-t alakította. 2011-ben vált ismertté, amikor megkapta Maggie Greene szerepét az AMC nagysikerű sorozatában a The Walking Deadben.

ÉLETE
Lauren Cohan 1982. január 7-én született Cherry Hillben, New Jersey államban. Édesapja amerikai, édesanyja brit, de emelett skót, ír és norvég felmenői is vannak. Több forrás szerint is Pennysylvaniában, Philadeplphiában született, de a félreértések elkerülése végett egy interjúban kijelentette, hogy ezek az információk tévesek, ő New Jerseyben született. Gyermekkorában Cherry Hillben élt, majd egy évet Georgiában töltött, mielőtt elköltöztek az Egyesült Királyságba 13 éves korában. Szülei elváltak, majd édesanyja újraházasodott, és felvette a Cohan vezetéknevet. Áttértek a zsidó vallásra, Laurennek egy Bat Mitzvah ceremóniája (zsidóknál nővé avatás) is volt. Öt fiatalabb testvére van, és egy mostohanővére.
A Winchester Egyetemen szerzett diplomát, ahol dráma és angol irodalom szakon tanult. Az egyetemi tanulmányai során turnézott egy színésztársulattal, amelynek társalapítója is volt. Majd London és Los Angeles között ingázott, jó néhány filmen dolgozott valamint néhány nem kereskedelmi projekten is, és emellett modellkedett.

KARRIER
Filmszerepek
2005-ben debütált első filmes szereplésével a Casanova-ban Beatrice nővér szerepében, majd 2006-ban szerepelt a Van Wilder folytatásában a Van Wilder: The Rise of Taj-ban Charlotte Higginson-ként. A következő szerepe a 2007-ben megjelent Float-ban volt ahol Emily Fultont alakította. 2010 februárjában szerepet kapott a Death Race 2: Frankenstein Lives-ben Sean Bean-el és Danny Trejo-val. 2016-ban egy természetfeletti horror, A fiú főszerepét játszotta Greta bőrébe bújva.

Televíziós karrier
Cohan szerepet kapott a Supernatural harmadik évadában, ahol Bela Talbotot játszotta, egy tolvajt aki értékes természetfeletti tárgyakat szerzett be és eladta őket nagyon gazdag és erős személyeknek a természetfeletti világban. A karakter a sorozat 6 részében szerepelt, utoljára a harmadik évad utolsó előtti részében. 2010-ben egy 560 éves vámpírt, Rose-t alakította a Vámpírnaplókban. 2011-ben csatlakozott a tévésorozathoz a Chuck-hoz egy bájos, kifinomult előkelőség Vivian Volkoff szerepében az Egyesült Királyságból, a főgonosz, Alexei Volkoff lányaként. Továbbá vendég szerepelt a Moderns Family-ben, a CSI:NY-ban, a Cold Case-ben, a Life-ban, az Archer-ben és a The Bold and the Beautiful-ban is. Cohan szerepelt a Heavenly sorozat pilot-jában, ahol egy vezető karaktert, egy ügyvédet játszott, aki összeállt egy angyallal, bár végül a sorozat nem lett sikeres ezért elkaszálták. 2011-ben megkapta a legemlítésreméltóbb szerepét, Maggie Greene-ként a The Walking Dead-ben, az AMC horror dráma sorozatában, amely az ugyanezen a néven futó népszerű képregényen alapul. Először a második évadban tűnt fel mint visszatérő vendégszereplő, de a harmadik évad elejére a karakteréből főszereplő lett és azóta is egyik kulcsszereplője a sorozatnak. A TWD a legjobbra értékelt sorozat a televíziós sorozatok történelmében, ugyanis míg a legelső részt 5,34 millióan követték figyelemmel, addig a második évad kezdésére már 7,25 millió néző volt kíváncsi. A sorozat és a képregény is a világvége utáni hónapok/évek történetét meséli el.

MAGÁNÉLET
Lauren sajnos nem sokat árul el magánéletéről. Több alkalommal is hírbe hozták már kollégájával, Steven Yeunnal, viszont mindkettőjük úgy nyilatkozott kapcsolatukról, hogy szimplán baráti viszont ápolnak. Jelenleg boldog párkapcsolatban él Christian Carinoval. Kapcsolatuk kezdete egyelőre ismeretlen.

JÓTÉKONYKODÁS
Lauren több gyermekszervezetet is támogat. Az Atlanta Music Project egyesület egy olyan szervezet, amely a tehetséges zenész gyermekeket támogatja, akik anyagilag nem engedhetik meg maguknak a zeneoktatást. Cohan több eseményükön is megjelent személyesen. A Good Plus Foundation egy olyan jótékonysági társulat, amely segítséget nyújt azon szülők számára, akik nehéz anyagi helyzetben vannak, és gondot okoz nekik a gyermeknevelés. Támogatják a gyermeket vállaló anyukákat, és legfőképp azokat, akik egyedüli szülőként maradnak gyermekükkel.

NEVÉRŐL
Lauren egy latin eredetű keresztnév, a Lurentia névből ered. Jelentése megosztó, ugyanis sokan azt mondják öböl, viszont van akik úgy gondolják babért jelent.

ÉRDEKESSÉGEK
- Kutyáját minden forgatásra viszi magával, úgymond már becsületbeli TWD stábtag lett.
- Kickbox órákat vett.
- Van egy kiskutyája.
- Zsidó vallású.
- Színészi karrierje előtt modellkedéssel foglalkozott.
- Több autóbalesete is volt a 20-as évei elején, így rossz a háta.
- Többször is megsérült már a The Walking Dead forgatásain.
- Imádja a sütőtöklevest.
- Van egy lakása Londonban.
- Kedvenc színésze Tom Hanks.
- Hétvégente szívesen jógázik.
- Heti hét napból hatot edz, leginkább a The Walking Dead miatt.
- Steve Martin filmeken nőtt fel.
- Eredetileg Ruby szerepére jelentkezett az Odaát című sorozatban, de végül Katie Cassidy szerepét kapta meg.
- Zongorázik és énekel is.
- Kedvenc könyve a Pi élete.
- Többször is megijedt A fiú című film forgatása alatt.
- Hisz a természetfeletti erőkben.
- Nagyon jó barátságot ápol a TWD-beli kollégáival.
- Brit akcentusa van.
- Sorozatszerepek miatt megtanult lőni, vívni és íjászkodni is.
- Egy interjúban azt nyilatkozta a Neutrogena Oil-Free Grapefruit hidratáló nélkül nem tud élni.
- Felszolgálóként dolgozott egy étteremben, mielőtt színészi karrierjét beindult volna.
- Gyermekpszichológus szerett volna lenni.
- Többször emlegetik úgy, hogy a "lány az ázsiai fiúval", a TWD-ben lévő szerepe miatt.
- Szeret utazni, de sosem tervez előre.
- Mandulavaj a kedvenc egészséges nassolni valója.
- Négy kedvenc étterme van: L’Artusi New York-ban, Dandelion Philadelphiában, Sotto Sotto Atlantában, és a Sunny Blue Santa Monica-ban.
- Szívesen látná A fiú folytatását, szeretné tudni mi történik a szereplőkkel később.
- Sminkese Jamie Greenberg, míg fodrásza Crystal Pray.
- Elmondása alapján nem a horror műfaj miatt választja a szerepeit, hanem a történetek miatt.
- A legjobb barátnője Amy Shiels, aki szintén színésznő.

DÍJAK ÉS JELÖLÉSEK
Megnyert
2012: Satellite Awards - Legjobb televíziós szereplő - The Walking Dead
2013: Eyegore Awards - Legjobb csapat - The Walking Dead

Jelölés
2016: BloodGuts UK Horror Awards - Legjobb színésznő - A fiú
2017: People's Choice Awards - Kedvenc Sci-Fi/Fantasy Televíziós színésznő - The Walking Dead
2017: iHorror Awards - Legjobb színésznő (horror sorozatban) - The Walking Dead

AUTOGRAM CÍME
Lauren Cohan
Raleigh Studios Atlanta
600 Chestlehurst Rd.
Senoia, GA 30276

Lauren Cohan
Agency for the Performing Arts L.A.
405 S Beverly Drive
Beverly Hills, CA 90212-4425
USA

HIVATALOS OLDALAK
Twitter
Facebook
Instagram
IMDB
Hivatalos oldal

FILMOGRÁFIA
Filmek
2005: Casanova – Beatrice nővér
2006: Buliszervíz 2. – Taj előmenetele – Charlotte
2008: Float – Emily Fulton
2010: Young Alexandra the Great – Leto
2010: Halálfutam 2. – September Jones
2011: Heavenly – Lily
2014: Érj el! – Kate
2016: A fiú – Greta Evans
2016: Batman Superman ellen – Az igazság hajnala – Martha Wayne
2017: All Eyes on Me – Leila Steinberg

Rövidfilmek
2005: The Quiet Assasin
2010: Practical – Lauren

Sorozatok
2007: Gazdagok és szépek – Forrester Creations Employee
2007-2008: Odaát – Bela Talbot
2008: Valentine – Joanna Clay
2009: Életfogytig zsaru – Jackie Rolder
2010: CSI: New Yorki helyszínelők – Meredith Muir
2010: Döglött akták – Rachel Malone ’86
2010: Modern család – recepciós
2011: Chuck – Vivian Volkoff
2010-2012: Vámpírnaplók – Rose
2012: Childrens Hospital – Lulu Pratt
2013: Különleges ügyosztály – Avery Jordan
2014: Archer – Juliana hangja
2014: Tim and Eric's Bedtime Stories – Stephanie
2016: The Mindy Project – Ashley
2011-napjainkig: The Walking Dead – Maggie Greene

Videójáték
2014: Destiny – Exo Stranger hangja
4 felhasználónak tetszik: funny18, LexiCobain, Christo, kurrek
2017. március 04. 12:08 #6
- törölt felhasználó -    
A pályázatot lezárom, indulhat a szavazás holnap délig! Köszönjük a sok szép életrajzot! És megkérek minden erre járót, hogy ha nem jogosult szavazásra akkor ne szavazzon!
4 felhasználónak tetszik: _ToTo_, lucymharding, Emeloverr., kurrek
2017. március 05. 12:05 #7
- törölt felhasználó -    
Gratulálok lucymharding-nak! És köszönöm a többieknek a szép munkákat! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Emeloverr., lucymharding
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!