Starity

Bella Thorne, te vagy az?

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. március 22. 19:04 #21
- törölt felhasználó -    
Eddig úgy gondoltam, csendben maradok ezeknek a cikkeknek a hozzászólásaival kapcsolatban, viszont most már végleg betelt nálam a pohár azzal a fajta birkasággal, ami itt megy. Tiszta szánalom.

Persze-persze, mindenkinek meglehet a maga véleménye, ettől szép az élet, viszont azokat teljesen alaptalan dolgokra hivatkozva kijelenteni, na azt már nem bírom. Emberek?! Áruljátok már el nekem, mégis mi a búbánatot ártott nektek ez a lány ezzel a képpel? Miért lenne ez undorító, könyörgöm? Ez egy teljesen normális kép róla, semmi kihívó nincs benne, semmi olyat nem mutat, amit esetleg nem kellene, minden második Instagram-profilon találkozhatunk ehhez hasonló feltöltésekkel, és biztos vagyok benne, hogy pár negatív kommentelő is töltött már fel hasonló képet valamelyik közösségi oldalára. Akkor már Ti is simán elmehetnétek magamutogatónak, hisz szabadidőtökben már azt sem tudjátok, hogy mit csináljatok, ehelyett a barátaitok által készített jól sikerült képeket osztogatjátok meg, amikre büszkék vagytok és úgy gondoljátok, ezt másnak is látnia kellene. Annyira egyértelmű, hogy magamutogatóak vagytok. rolleyes.gif

Esetleg a hajával lenne probléma? Ez is sokszor fel szokott merülni. Nyilván, nem tetszhet mindenkinek, lehet azt mondani, hogy szerintem nem áll jól neki, de ettől valakit magamutogatónak hívni, na ahhoz külön egyetem kell. Először is, mit érdekel titeket, hogy egy olyan celeb, akit nem kedveltek mégis milyen frizurát hord? Másodszor pedig, pls, ne legyetek már ennyire álszentek! Ne mondjátok már nekem, hogy most először találkoztatok ezzel a hajszínnel, vagy azzal az esettel, hogy egy eredetileg viszonylag világos hajú lány egy olyan sötét frizurára vált, amiben egyébként semmi kihívó nincs, főleg, ha az elmúlt évek hajstílusait nézzük. Arról nem is beszélve, hogy egy majdhogynem 20 éves lányról beszélünk, aki azért már csak el tudja dönteni, hogy milyen stílust akar képviselni.

Emberek, ne legyetek már ekkora birkák! Miért nem tudtok egyedi véleményt alkotni?! Egyik megutálta, már rögtön a másik is így vélekedik róla. Egyik napról a másikra szinte mindenki így kezdett el gondolkodni, de persze ti hirdetitek az igét, hogy nem kell mindent elhinni, amit a sajtó állít. Nem hiszem el, hogy egy csepp egyediség sincs bennetek… és persze-persze, lehet ilyenkor arra hivatkozni, hogy milyen rossz dolgokat művelt pár hónappal ezelőtt a kapcsolataival (amit valószínűleg a médiának megint sikerült eltúloznia, had lásson bele minden baromságot az agymosott olvasó), de most sem tudom felfogni, hogy mi közötök van az ő magánéletéhez. Ráadásul említést sem tesznek erről a témáról a cikkben, de valakinek ezt mindig fel kell hoznia.

A cikkíróknak pedig hatalmas köszönet, hogy ismét csak keltik a feszültséget egy már amúgy is gyűlölt celeb körül, megint. De, hogy mi szükség van a folyamatos utálkozásra, sosem fogom megérteni…

Mondom ezt úgy, hogy Bella az én szememben még mindig azt a tipikus „leszrom” kategóriát képviseli.
2 felhasználónak tetszik: Lisanne, Trapdoor
2017. március 22. 19:42 #22
obriener0223
obriener0223
új tag
 
Státusztired and sad k
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.27.
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 261541
Offline offline
Elcseszte az egész életét
2017. március 22. 20:05 #23
- törölt felhasználó -    
luna languescit igazad van! Bár Bellának mostanában voltak mellélépései(nem feltétlenül kapcsolatokra értem), de szerintem alapból semmi baj nincs vele-legalábbis olyan biztos nem, amit néhányan(aki nem inge)nem feltétlenül ennél a posztnál, de emlegetnek. És tényleg nem értem mi undorító ebben a hajstílusban nekem semmi bajom vele. Néha nem értem az emberek gondolkodásmódját.
2017. március 22. 20:10 #24
- törölt felhasználó -    
Na jó, hát ez már durva, borzasztóan néz ki, ő lesz a következő Miley Cyrus.... a 2. fotón viszont szép, úgy nézne ki a valóságban is és nem az ő álomvilágában és hajfestő-szalonjában..
2017. március 22. 21:28 #25
- törölt felhasználó -    
Egyre és egyre rondább lesz...
2017. március 22. 21:34 #26
Loreen.
Loreen.
jeed
 
Státusznow my heart feels nothing at all
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.15.
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Offline offline
obriener0223: pontosan.!
2017. március 22. 21:37 #27
Trapdoor
Trapdoor
 
StátuszAre we echoes of ourselves? Are we standing in the shadows, waiting for angels?
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.03.11.
Hozzászólás: 9919
Csatolások: 939
Azonosító: 262938
Offline offline
Édes istenem... Olvasom a kommenteket és azt kell látnom, hogy néhány embernek olyan beszűkült a látóköre. Nekem tetszik Bella frizurája, mégha paróka is, de szerintem jól áll neki. Kell a változás. Az emberek felnőnek, kinőnek a Disney csatorna árnyékából. Én nem hiszem, hogy Bella bármi szörnyen botrányos dolgot csinált volna azzal, hogy befestette a haját és piercinget hord. Szerintem az "undorító" és a "ronda" teljesen más kategóriába sorolható. Nekem például az nem tetszik, hogy szinte minden nap cikket írnak szerencsétlen lányról, hogy "stílust váltott" meg "botrányos a külseje". Próbálja felfedezni önmagát, mint a legtöbb korabeli fiatal.
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2017. március 22. 22:15 #28
- törölt felhasználó -    
Elcseszte az egész életét.
Komolyan, én tényleg próbálom felcs*szni az agyvizemet az ilyen hozzászólások olvasása után, de ez azért már tényleg sok. Fogalmam sincs, milyen ember vagy, kedves obriener0223, de egy valamit igazán tudnék tanácsolni: baromi gyorsan nézz magadba, és gondolkozz el. Ha kell, még ezerszer elmondom - bár gyűlölöm ismételgetni magamat, mint egy papagáj -, hogy nem az az undorító, amit Bella (megjegyzem, egy fiatal lány, aki kísérletezget, keresi önmagát, kipróbál dolgokat) csinál, hanem az, amit te, és a többi, hozzád hasonló, agymosott tömegember, már elnézést a kifejezésért, de őszintén nem érdekel, ha a lelkedbe tiportam. Könyörgöm, válaszolj egy kérdésre. Mi a fenét csinált Bella - azon kívül, hogy éli a MAGÁNéletét -, hogy ilyet mondj? Mert igen, egy parókával (mert igen, itt páran még el is hiszik, hogy az az igazi haja) valószínűleg elcs*szte az egész életét, jár a keksz. Bella fiatal, keresi önmagát, a stílusát, és ebbe sem neked, sem a többi, agyhalott társadnak semmi beleszólása nincsen, mert ez az ő magánélete, és ő sem áll le veled vitatkozni azon, hogy miért vagy boldog; mert ha Bella így boldog, akkor így az. És ebbe még mindig rohadtul nincs beleszólása senkinek. Igen, neked sincs.

Na jó, hát ez már durva, borzasztóan néz ki, ő lesz a következő Miley Cyrus.... a 2. fotón viszont szép, úgy nézne ki a valóságban is és nem az ő álomvilágában és hajfestő-szalonjában...
Most abba nem megyek bele, hogy a legundorítóbb dolog volt ebbe belekeverni Miley-t (azt a személyt, aki egyébként olyan téren hasonlít Bellára, hogy rengeteg körülötte a felesleges és alaptalan gyűlölet - mármint, csak azért elítélni valakit, mert nem a sablonos, XXI. századi tinip*csaként viselkedik és öltözködik, valamint azért, mert nekik van stílusuk?), semmi köze a cikkhez, nem értem, hogy az ilyen ostoba kommentekkel miért kell még őt is szóba hozni és szítani a feszültséget, mindenesetre jár a gratuláció.
Azt pedig gondolom már nem kell részleteznem, hogy tömeg vagy. Mész a birkák után, és azt találod megfelelőnek és jónak, amit a többi ember. Nem vagy egyedi azzal, hogy a sablonos dolgokat találod szépnek, és lerondázod azt, ami a tömegnek, ergo neked nem tetszik. Oké, szép dolog a szabad véleménynyilvánítás, de miért vagy gyűlölködő és ítélkező, ha egyszer csöndben is maradhatnál? rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Lisanne, Trapdoor
2017. március 22. 23:25 #29
- törölt felhasználó -    
Biztos nagyon unatkozhat.
2017. március 23. 09:54 #30
Bellarina.19
Bellarina.19
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.08.07.
Hozzászólás: 112
Csatolások: 0
Azonosító: 231021
Offline offline
luna languescit és Fylia: Teljesen egyetértek veletek!

És egyébként ez egy paróka, amit Bella azért visel, mert egy új filmen dolgozik! A cikk írója nagyon tudatlan, és tájékozódhatna, mielőtt közzé teszi a cikkét -.-"
2017. március 23. 10:55 #31
Lexavie
Lexavie
A
 
StátuszLet us be elegant or die.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.02.23.
Hozzászólás: 2720
Csatolások: 0
Azonosító: 262632
Offline offline
Egyetértek azokkal a kommentelőkkel, akik felszólaltak a Bellát, most már szó szerint pocskondiázók ellen. Lehet, hogy sokak számára nem ismeretes tény, de a legtöbb ember életébe igenis eljön egy olyan időszak, amikor sok, számára érdekesnek tűnő dolgot kipróbál, ami a stílusát illeti, mivel keresi önmagát. Ez azonban a magánélethez tartozik. Csak azért, mert Bella meg is osztja az egyes váltások utáni végeredményeket, az nem egyenlő azzal, hogy árt is vele bármelyik beszűkült látókörű kommentelőnek tudtommal. Mindenki nagyban helyesel, hogy legyünk elfogadóak, de amikor Bella posztol például erről az új, szerintem nagyon vagány és jól sikerült frizurájáról egy képet, akkor a nagy lelkesedés az elfogadás felé rögtön alábbhagy. Elég szomorú és kiábrándító ez számomra. Nem kell mindenkinek kedvelni, de a negatív véleményt nem ártana úgy megfogalmaznia egyes embereknek, hogy előtte jó alaposan magukba néznek.
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2017. március 23. 15:09 #32
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo
 
Státuszmikrokosmos
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.03.
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Offline offline
Ez most kifejezett jól áll neki szerintem! smileeee.gif
2017. március 23. 15:45 #33
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3
 
Státuszcho miyeon loveland
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.28.
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Offline offline
Istenem emberek, ne szóljátok már le Bellát, mert most már elég. Kinek hiszitek magatokat?
Nagyon feltud idegesíteni, hogy azért k*rvázzátok le, mert kísérletezik az életén, kinézetén. Nagyon gázak az olyan emberek - mint jó sokatok -, akik azért szidják, mert megváltozott, és átalakult, már nem az a béna, Disney által megformált karakter, aki a szemetekben sokkal jobb, szimpatikusabb volt, hanem kezdi megtalálni önmagát. Kövezzetek meg, sőt, ássatok el, ha nincs igazam. Nem tudja néhány ember elfogadni, sőt, felfogni se, hogy egyszer nála is bekövetkezik ez az időszak.
Neked meg nem mindegy, éppen ekkor, milyen színű a haja, milyen ruhákat visel, milyen élete van, hogy bánik az emberekkel?
Egyikőtök sem ismeri, csak ossza az észt (PERSZE ITT A ROSSZAKARÓKRA GONDOLOK!!!), feleslegesen.
Sajnálom ha valakinek megsértettem a csöppnyi lelki világát, vagyhogy durva voltam, de mint mindenkinek, NEKEM is van jogom véleményt kifejteni, szóval ha nem értesz velem egyet, inkább menj tovább, vagy cseszd fel magad, nekem nyolc.
Visszatérve erre a cikktémára, szerintem baromira jól állt neki a kék haj, de ez is nagyon tetszik, sőt, sokkal karakteresebb és érdekes lett. Kifejezetten szebbnek gondolom, mint régen, a vörös hajával.
2017. március 23. 15:48 #34
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3
 
Státuszcho miyeon loveland
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.28.
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Offline offline
obriener0223, ne idegesíts fel. Ha neked ez élet elcseszés, akkor kérlek menj, és tanuld meg elemezni a mondatokat. Ameddig Bella így jól érzi magát, az csak számodra van elb*szva, és mint látod, ő mosolyog, és boldog, nem úgy mint te, aki éppen azon gondolkodik, milyen rosszakaró kommentet írjon.
#2017pls
2017. március 23. 15:59 #35
Helga27
Helga27
Queen of Nothing
 
StátuszBirth is begin of death
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.06.11.
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Offline offline
Nem az igazi.....
2017. március 23. 16:15 #36
Kylie_cosmetics
Kylie_cosmetics
visszatérő vendég
 
Státusz2016.11.12.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.19.
Hozzászólás: 323
Csatolások: 0
Azonosító: 261408
Offline offline
Nem
Normalis!
2017. március 23. 16:16 #37
Kylie_cosmetics
Kylie_cosmetics
visszatérő vendég
 
Státusz2016.11.12.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.19.
Hozzászólás: 323
Csatolások: 0
Azonosító: 261408
Offline offline
De ez ő! Örülök neki h lassan megtalálja magát
2017. március 23. 16:19 #38
Lanella
Lanella
ʚ♡ɞ
 
Státuszyeh shuhua ..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.28.
Hozzászólás: 1022
Csatolások: 0
Azonosító: 255197
Offline offline
őszintén szólva nekem mindig is a vörös hajú, kis aranyos Bella lesz az igazi, akit ma már nem nagyon láthatunk.. ez a haj nekem személy szerint nem annyira tetszik, de nem is borzasztó.
2017. március 23. 16:50 #39
- törölt felhasználó -    
eskü eddig ez tetszik a legjobban, talán még jól is áll neki, de tényleg a vörös az igazi
de nem rossz
2017. március 23. 17:10 #40
macbarbie07
macbarbie07
új tag
 
Státuszyou're my flashlight...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.07.13.
Hozzászólás: 36
Csatolások: 0
Azonosító: 206001
Offline offline
öhm ha már a posztoló nem néz utána a hátterének a képnek akkor inkább ne is írjon semmit,ez egy paróka az új filmjében ezt a szereplőt játsza Bella akit "Ronnie"-nak hivnak és a szerep miatt fekete parókát kell hordania,nem az ő haja...
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok