Starity

Dráma! Reagált a The Agonist Alissa nyilatkozatára

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 29. 02:26 #1
- törölt felhasználó -    
Danny Marino, a The Agonist gitárosa nem hagyta szó nélkül egykori zenésztársa, Alissa nyilatkozatát és kitálalt egy internetes lapnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. május 02. 16:23 #2
metalprincess
metalprincess
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.05.02.
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 264102
Offline offline
Ez mind nagyon szép és nagyon jó, csak cseppet röhejes. Ha Alissa nem tisztelne senkit, akkor még mikor a The Agonistban volt - nem túl híres énekesnőként - nem hívták volna jobbra balra szerepelni,főleg hosszabb időre nem, pl. a Kamelot, akikkel akkor találkozott, amikor a The Agonisttal turnéztak. Nyilván látták volna, ha hisztis vagy bármi szempontból bajos. Angela -aki jól ismerte - szintén nem hívta volna meg az Arch Enemy-be. A The Agonist az egyetlen, akinek bármiféle baja van vele. Az, hogy nem érdeklik a rajongók: Instagrammon folyamatosan válaszol nekik, több száz kép kering róla rajongókkal. A War Eternalt pedig nem a hátuk mögött vette fel, hanem miután kirúgták. Elég nehéz lett volna erről az élményéről az Avalenche-t megírni, mielőtt az esemény bekövetkezett. Alissa egyben hibázott véleményem szerint, abban, hogy úgy fogadta el az Arch Enemy ajánlatát - feltételezve, hogy mindkét együttessel járó teendőket bírni fogja - hogy a The Agonist többi tagját nem kérdezte meg előtte. Ettől még a The Agonist nagyon könnyen mondhatta volna neki, hogy válasszon a kettő között. Alissa verziója évek óta kering a neten, egy levél formájában, a The Agonisttal szemben soha nem változtatta meg a történetét és soha nem süllyedt le egy olyan szintre amire a The Agonist már 2014-es interjúikban. Az hogy, Danny azt állítja, hogy nem akartak mocskolódni pedig hazugság. Ahogy megtörtént az énekesnő csere bejelentés a The Agonist folyamatosan ott rúgott Alissa-ba, ahol csak tudott. Nagyon sokan felhozták, hogy Alissa azzal, hogy elfogadta az Arch Enemy ajánlatát a The Agonist többi tagja megélhetését fenyegette. Ezzel csak az a bibi, hogy sokszor mondták, hogy lényegében semmit nem keresnek az együttesen.Sajnos szomorú tény, hogy a metálban mindig a nőket hibáztatják. Nyilván Alissa sem tökéletes és biztos sokat hibázott ő is, de nyilván nem egy szörnyeteg.
2017. május 02. 17:38 #3
- törölt felhasználó -    
Metalprincess, én is egyetértek. Erről beszélgettem egy ismerősömmel, közölte: feminista vagyok, mert a nőket védem. biggrin.gif Mondom, nem védem őket, ezek tények... nézze csak meg Liv Kristine-t, Tarját, Ailynt. És abban is egyetértek, ha valóban annyira problémás nő lenne Alissa, Angela nem őt kérte volna meg, hogy álljon a helyére az Arch Enemyben. És azzal, hogy belépett a csapatba, a többiek meg tudtak élni továbbra is, hiszen ott volt nekik Vicky Psarakis. Én már csak azért is nagyon tisztelem Alissát, mert szorongásos betegsége van (szociális fóbia), és ennek ellenére koncertezik, utazik a csapattal hosszú hetekig, rengeteget dolgozik, emellett állatvédő kampányok arca is. Dannyék szerintem eltúloztak dolgokat, még akkor is, ha volt alapja (bár ezt nem tudom elképzelni...). Amúgy a The Agonistnak nem jött rosszul egy kis hírverés, mert szerintem a legutóbbi albumuk elég gyengére sikeredett, hiába jó énekesnő Vicky. Szerintem irigyek Alissáék sikereire, vagy nem tudom. A The Agonist lelke Alissa volt, Vicky nagyszerűen énekel, de nincs benne elég karizma.
2017. május 02. 17:58 #4
metalprincess
metalprincess
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.05.02.
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 264102
Offline offline
Én csak pár dolgot nem értek: az a levél, amit Alissa egy rajongójának írt pont erről a témában 2014-ben, az interneten kering. Akkor nem vágott vissza nyilvánosan, bár több Instagram postban is látszott, hogy nagyon megviselte a dolog. Nem értem, hogy miért most osztotta meg ezt nyilvánosan. Amikor a Wacken show-t néztem, amint streamelték, és Alissa az Avalanche refrénjét énekelte, nekem teljesen az jött át, minta azt akarná üzenni csak az arckifejezésével a The Agonistnak, "én ennyit értem el, míg ti csak úgy elvagytok. Nyertem." A The Agonist rajongók gyűlölködése pedig szerintem egy kicsit túlkapó, Alissa írta az összes dalszöveget és ének dallamot nagyon sok más dolog mellett. Olvastam olyat is, hogy Alissa mekkora egy rohadék, hogy felelősségre vonta Vicky-t, hogy egy e-mailt nem tudott neki írni, hogy mit gondol a kialakult helyzetről, amikor ez szerintem is alap dolog lenne. Mindig azt látom, hogy azok az énekesnők, akik más helyét veszik át együttesekben valamilyen formán elismerik az elődjük munkáját - Vicky ezt tudtommal soha nem tette, és szerintem Alissa joggal hozta fel, hogy neki fontos lenne, hogy a dalszövegeit, amit a veganizmusról írt egy olyan ember énekelje, aki hisz is a mondanivalóban. Hogy ne is említsem, hogy Vicky is folyton azt hazudta, hogy Alissa kilépett. Vicky nagyon szépen énekel, viszont szerintem hörögni nagyon nem tud. A féltékenységről: bennem is volt egy olyan érzés, hogy a srácok remélték, hogy Alissa-t nem fogadja el az AE rajongótábora. Nagy pofára esés lehetett nekik, hogy a War Eternal a legsikeresebb Arch Enemy album, hogy az As The Stages Burn kilencedik lett a német toplistákon, és hogy Alissaért sorban állnak a legnagyobb nevek, hogy együtt dolgozhassanak.
2017. május 02. 18:25 #5
- törölt felhasználó -    
Valóban, Vicky nem ismeri el soha Alissa munkáját, pedig zeneileg fényévekre megelőzi őt, sokkal többet tett le az asztalra. Vicky csak jókor volt jó helyen, a szerencséjének köszönheti, hogy bevették a The Agonistba. Enélkül még mindig a videóit töltögetné a Youtube-ra. Valósággal elszállt magától. Tarja és Anette is szóba álltak egymással, sőt amennyire tudom, kifejezetten jóban vannak. Sőt, Tarja Floor-ral is, aki jó barátnője sok éve. Anette annak idején külön blogbejegyzésben dicsérte Tarja Colours In The Dark lemezét és soha nem beszélt lekezelően Tarjáról, amíg a Nightwish tagja volt. A Bye Bye Beautiful kapcsán ekézik sokan Nettie-t, de a szöveget nem ő írta, hanem Tuomas!!! Ezt sokan elfelejtik! Vicky emberileg nem túl korrekt és egyenes, sőt sunyi, ha ilyeneket kammerol, hogy Alissa magától lécelt le. Ha Alissa hisztérika, Vicky akkor egy hazudozó. Az meg a másik, hogy ők eléggé lemaradtak az Arch Enemy mellett, mint a borravaló. Alissa dolgozott a Kamelottal, az Amaranthe-al, a Nightwish-sal, Tarjával és a Delainnel is. Vickyért nem igazán kapkodnak...
2017. május 02. 18:56 #6
metalprincess
metalprincess
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.05.02.
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 264102
Offline offline
Arra hogy elszállt magától tudnál példát mondani? Csak azért, mert én direkt kerülöm a The Agonisttal kapcsolatos dolgokat; 2016 elején volt talán az utolsó, hogy egy interjút megnéztem Vicky-vel. Nekem addig nem beképzeltnek tűnt, csak kis egyszerűnek, butuskának és egy kicsit sunyinak.

Anettet fel is akartam hozni, hogy ő mennyire korrekt volt minden szempontból. :)Elina is, aki nagyon csúnya körülmények között vette át Liv helyét, tudott annyit írni a nyilatkozatában, hogy mindenképpen tiszteletben fogja továbbvinni azt, amit Liv lefektetett.
2017. május 02. 20:37 #7
- törölt felhasználó -    
Láttam vele egy interjút, amelyben tök pökhendin válaszol a riporter kérdéseire, szinte lenézi. Bár lehet én dramazitálom túl, de akkor is így láttam! Elina aranyos, privátban írtam rá, hogy megkérdezzem mikor született, hogy helyesek-e az adatok amiket találtam. Készségesen válaszolt, szívecskéket küldött és sok sikert kívánt az íráshoz. Ő tiszteli Livet és a rajongókat is. Szegény, pedig eléggé sokan fújnak rá, holott ő tényleg nem tehet semmiről. Ő egy kedves, cuki nő, akinek már a Leaves' Eyes előtt is volt neve a szakmában az EnkeliNationnek köszönhetően, mégsem beképzelt.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok