Starity

Elizabeth Banks – Adatlap pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2017. április 30. 17:09 #1
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3282
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
Elizabeth Banks keresi gazdáját! meghajolo.gif
Elfogadható pályázat:
– Nem másolt
– Saját szavakkal megfogalmazott értelmes, igényesen megformázott bió
– Nem webfordítós
Szavazásra csak az arra kijelölt tagok & a pályázatban résztvevők jogosultak: Lindsay019, duracell, funny18, Grace Benning, Glamster, LexiCobain, _ToTo_, Christo - döntetlen esetén joe_r a "bíró".
Az elnyert lapot 3, azaz három hónapig meg kell tartani. Sok sikert és jó munkát mindenkinek! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Karenina, Danwe, Blaniic
2017. május 05. 18:21 #2
Danwe
Danwe
visszatérő vendég
 
StátuszDanwe még nem állította be a státuszát-és nem is akarja
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.05.03.
Hozzászólás: 151
Csatolások: 2
Azonosító: 264111
Offline offline
Köszönöm a lehetőséget! meghajolo.gif

MAGÁNÉLET:
Elizabeth Banks, eredeti nevén, Elizabeth Irene Mitchell 1974. február 10-én látta meg a napvilágot, Pittsfieldben, Massachusettsben az Egyesült Államokban, gyári munkás és banki alkalmazott szülők gyermekeként. Először az iskolai színdarabokban próbálta ki magát, majd a University of Pennsylvanián színháztudományokból diplomázott. Nevét azért változtatta meg, hogy elkerülje az összetévesztést a szintén színésznő, Elizabeth Mitchell-lel.

KARRIER:
Elizabeth amerikai televíziós színésznő, producer és rendező.

2000-ben kapta meg első szerepét, a Shaft című filmben, ahol Trey barátját alakította.

2002-ben a Sam Raimi rendezésében bemutatott nagysikerű Pókember című filmben kaphatott szerepet, ahol Betty Brant szerepét ölthette magára. Ugyan ebben az évben, a Kapj el, ha tudsz című filmben játszotta el Lucy szerepét.

2003-ban a Vágta című filmben kapott szerepet, ahol Marcela Howard karakterét formálja meg. Ebben az évben házasodott meg Max Handelman-nal, akivel később, gyermekei születtek.

2004-ben a szintén nagysikerű Pókember 2-ben kapott szerepet, ahol ismét Betty Brant szerepét öltheti magára.

2005-ben A 40 éves szűz című film kiadása után jegyeztethette meg nevét a közönség, melyben Beth szerepét játszotta. Kicsit később A három nővér-ben kapott szerepet, melyben Nancy Pecket-et formálhatta meg.

2006-ban a Legyőzhetetlen-ben kapott mellékszerepet, amelyben Janet Cantrell karakterét játszotta el. Ráadásul a Slither – Féltél már nevetve? című filmben játszhatott, ahol Starla Grant karakterét játsza.

2007-ben 3 remek műben kaphatott szerepet. A, Ne hagyd magad, Bill!-ben, ahol Jess karakterét igazgathatta. A Télbratyó-ban, melyben Charlene-t játszhatta el. Valamint a nagysikerű Pókember 3-ban, ahol még mindig Betty Brant szerepét formálhatta.

2008-ban 6 filmben szerepelhetett. A George W. Bush élete című filmben, ahol Laura Bush karakterét játsza. A, Míg élünk, szeretünk-ben is szerepet kapott. Itt Alex karakterét ölti magára. Példátlan példaképek-ben is szerepet kapott, de itt Beth Jones szerepét formálja. Az üresfejű című filmben is szerepelt, ahol Gina Morrison-t játsza el. A, Mindenképpen talán-ban is szerepet kapott. Itt Emily Jones / Sarah Hayes karaktereket játsza. Majd a 2008-at befejezve, a Zack és Miri pornót forgat című műben kaphatott szerepet, amelyben Miriam "Miri" Linky-et formálta meg.

2009-ben Hívatlan vendég-ben szerepelt. Ebben Rachel Summers-t játsza el.

2010-ben A stúdió című film nagy sikert hozott számára, ezért kétszer is jelölték Emmy-díjra. Továbbá sikeres filmje volt még A következő három nap című sikeres film is, melyben Lara Brennan karakterét ölthette magára.

2011-ben Paul Rudd testvérét játszotta A lökött tesó-ban.
Még ebben az évben született meg első gyermeke, Felix Handelman (2011. március 30), aki jelenleg 6 éves.

2012-ben 5 remek műben kaphatott szerepet, köztük egy nagysikerű filmben is. Az éhezők viadala-ban, itt az undok Effie Trinket szerepében csillogott. Továbbá Lydia Mercer szerepében tűnt fel, a Tökéletes hang című sorozatban. A Borotvaélen-ben is játszhatott. A, Hétköznapi emberek-ben is szerepelt, ahol Frankie szerepét ölti magára. Majd a Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap című filmben is szerepet kapott, Wendy néven. Ebben az évben született meg 2. gyermeke, Magnus Mitchell Handelman (2012. november 14.), aki jelenleg 4 éves.

2013-ban játszhatott a Movie 43-ban. Itt Amy szerepében tűnt fel. Majd Az Éhezők viadala folytatásra lel:
Az éhezők viadala: Futótűz. Itt szintén Effie Trinket szerepében csillogott.

2014-ben a Másnaposok szerencséje című filmben játszott, ahol Meghan Miles karakterét ölti magára. Szinkronszerepet is kapott A Lego-kaland-ban, ahol Vadóc hangját adja. Szeretet és köszönet-ben is szerepet kapott, amelyben Melinda Ledbetter Wilson szerepét formálgatta. Majd Effie Trinket szerepében tűnik fel Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1. rész című filmben.

2015
-ben a Magic Mike XXL-ben kapott szerepet, melyben Paris szerepét játsza. Pár hónappal később a Tökéletes hang 2.-ben játszott, ahol Gail Abernathy-McKadden karakterében tűnik fel. Majd Az éhezők viadala utolsó részében kap szerepet: Az éhezők viadala: A kiválasztott – Befejező rész című filmben.

2009 és 2014 között a Modern család című népszerű sorozat néhány epizódjában is láthattuk.

DÍJAK:
-2003-ban nyerte meg: Young Hollywood Award - Legizgatóbb új arc kategóriában.
-2012-ben nyerte meg: MTV Movie Award a legjobb átváltozásnak díjat.
-2014 ben szintén megnyerte: MTV Movie Award a legjobb átváltozásnak díjat.
-2016-ban nyerte meg: Glamour-díj - Az év filmese kategóriában.

2017. május 06. 12:03 #3
- törölt felhasználó -    
Amit tudni kell róla:
Elizabeth Banks Emmy-díjra jelölt amerikai színésznő, producer, rendező. Legismertebb filmjei közé tartoznak a 40 éves szűz, a Mindenképpen talán, a Zack és Miri pornót forgat, a Hívatlan vendég, a Példátlan példaképek, a Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap, Tökéletes hang valamint még sokan ismerhetik Az éhezők viadalából is,mint Effie Trinket. Ismertebb sorozat szerepei közé tartozik Dokikból Dr. Kim Briggs és A stúdió című sorozatból Avery Jessup.

ÉLETE ÉS KEZDETEK:
Elizabeth Irene Mitchell néven látta meg a napvilágot 1974.február 10.-én Pittsfield, Massachusettsben Ann (született Wallace) és Mark P. Mitchell legidősebb gyermekeként és nőtt fel a Brown Streeten. Édesapja vietnámi veterán és gyári munkásként dolgozott a General Electricben,édesanyja pedig egy bankban dolgozott. Nagyon szereti a sportokat, gyerek korában baseballozott és lovagolt is versenyszerűen bár ennek a karrierjének hamar véget vetett egy csúnya lábtörés a Little League baseball versenyen. Ezután kezdett érdeklődni a színészet iránt,amikor is be le kezdett a színjátszásba. 1992-ben a Pittsfield High Schoolban végzett és a Massachusetts Junior Classical League tagja is volt. A Pennsylvaniai Egyetemre járt ,ahol a Delta Delta Delta Sorority ház tagja volt. Az egyetemet „magna cum laude” azaz jeles diplomával végezte el 1996-ban. Ezután se fejezte be tanulmányait hiszen a san franciscói American Conservatory Theaterbe is járt,ahol MFA diplomát szerzett.

KARRIER:
Karrierje kezdetén név változtatás mellett döntött a félreértések elkerülése gyanánt hiszen az Elizabeth Mitchell név alatt már futott egy másik színésznő így lett Banks a vezeték neve. New Yorkba utazott meghallgatásokra ,ahol be is válogatták a Santa Barbara szereplői közé,de a szerepet mégsem fogadta el mivel az ütközött volna tanulmányaival és inkább annak befejezése mellett döntött. 1998-ban a Surrender Dorothy c. romantikus drámában debütált,mint Elizabeth Casey. A kritikusok vegyes kritikával illették a filmet. 1999-ben kisebb szerepeket sikerült bezsebelnie a Harmadik műszak c. sorozatban,mint Elaine Elchisak a Patterns epizódban, az All My Children c. sorozatban pedig Rosalieként volt látható a képernyőn és még a Uninvited c. drámában is szerepelt Lady Reporterként. A 2000-es években is csak kisebb szerepeket sikerült bezsebelnie a Szex és New York c. sorozatban és a Shaft c. filmben. Ezt követően 2001-ben a Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron c. vígjátékban játszott,az Ordinary Sinner c. romantikus dráma női főszereplőjeként is láthatta a nagy közönség és a Különleges ügyosztály Sacrifice nevű epizódjában is kapott szerepet. A 2002-es Pókemberben Betty Brantként kapott kisebb szerepet és még ebben az évben láthattuk szerepelni a Hullámhegy c. romantikus vígjátékban,mint Debi,ahol Bruce Greenwood és Madonna oldalán játszhatott. A Nyomtalanul c. sorozat Snatch Back részében is látható volt,mint Clarissa. A Kapj el, ha tudsz c. filmben,mint Lucy és a Stella Shorts videóban kisebb szerepet kapott. 2003-ban a Vágta c. filmben folytatta karrierjét, ahol Marcela Howard karakterét öltötte magára majd a The Trade c. drámában megkapta a főszerepet Sioux Sever karakterével.2004-ben szintén láthattuk a Pókember második felvonásában,amelyben ugyanúgy Betty Brant formálta meg és az Érzékiség c. dráma komédiában Sarahként láthatta a nagy közönség.2005-ben A 40 éves szűz c. vígjátéknak köszönhetően még többen ismerték meg a nevét. A filmben együtt szerelhetett Steve Carell-el, Seth Rogen-el és Paul Rudd-al. A 2005-ös amerikai vígjáték, melynek forgatókönyvírója, producere és rendezője Judd Apatow volt kedvezően fogadtatásban részesült és a jegyeladások tekintetében is sikert aratott. A nyitó héten első helyezést ért el, 21 422 815 dolláros bevétellel és összbevételt számítva a film az USA-ban a 19., világszerte a 25. helyezést ért el. A 2005-ös évben még kisebb szerepet kapott a Keresztutak c. romantikus drámában,mint Isabel. A három nővér c. drámámban megkapta a három főszereplőnő közül Nancy Pecket szerepét, a Lepattanó - Rabiga előtt c. romantikus komédiában Caroline Swann karakterét formálta meg. Még szintén ebben az évben a Füves Daltry c. vígjátékban zsebelte be a főszerepet,mint May. A 2005 augusztusában megrendezett Williamstown Színházi Fesztiválon is színészkedhetett a nagy közönségnek olyan darabokban,mint Bus Stop ,ahol Cheriet formálta meg.
2006-ban két film szerepet kapott : A Slither - Féltél már nevetve? c. horror vígjátékban Starla Grantként mutatta meg tehetségét,olyan színészek mellett ,mint Don Thompson,Nathan Fillion,Gregg Henry és Xantha Radley. A Legyőzhetetlen c. sport drámában Mark Wahlberg szerelmét játszhatta el. Később jelölték őket a „Legjobb csók” kategóriában a MTV Movie Awardson. 2007-ben természetesen több film szerepben is látható volt többek között a Pókember harmadik részében szintén Miss Brantot alakíthatta, Ne hagyd magad, Bill! c. vígjáték egyik női főszerepét játszotta Jessica Alba, Aaron Eckhart és Logan Lerman oldalán. A népszerű karácsonyi vígjátékban , aTélbratyóban kisebb szerepet sikerült kapnia Vince Vaughn és Paul Giamatti oldalán. 2008-ban is több filmes és sorozatos projektben rész vett: A Komancsok holdja c. mini-sorozatban három epizódon át játszotta Maggie-t. A Mindenképpen talán romantikus vígjátékban Emily karakterét kelltette életre. A filmben olyan színészek mellett volt látható,mint Ryan Reynolds,Abigail Breslin,Rachel Weisz,Isla Fisher. Az üresfejű családi vígjátékban Eddie Murphy oldalán játszotta a női főszereplőt, Gina Morrisont. A Wainy Days sorozat három epizódjában szerepelhetett majd a Míg élünk, szeretünk c. romantikus drámában mutathatta meg tehetségét. A Zack és Miri pornót forgat c. romantikus vígjátékban főszerepet tudhatott magáénak Seth Rogen mellett. A film a 24 millió dolláros költségvetésből 41 millió dollárt hozott vissza. A történet két volt gimnazista osztálytárs Zachary és Miriam barátságáról szól, amelyből szerelem lesz, amikor reménytelen anyagi helyzetükből egy pornófilm készítésével próbálnak kikecmeregni. Ezután a W. című életrajzi filmben Laura Busht kelltette életre,amely George W. Bush életét dolgozza fel. A komolyabb hangvételű film után egy újabb vígjátékban parádézhatott,amely nem volt más,mint a Példátlan példaképek. A filmben partnerei voltak Seann William Scott,
Paul Rudd és Christopher Mintz-Plasse. Az Amerikai fater c. sorozat három epizódjában is feltűnt,mint Lisa Silver / Becky Arangino kettős szerepében. 2009-ben a Hívatlan vendég c. horror dráma Racheleként volt látható. A film a 2003-ban készült dél-koreai horrorfilm, A Tale of Two Sisters feldolgozása lett és olyan színészek voltak a társai benne,mint Emily Browning,Arielle Kebbel,David Strathairn. A Dokik c. amerikai szituációs komédia-sorozatban Dr. Kim Briggs karakterét 16 epizódon ét kelltette életre egészen 2006-tól 2009-ig. A Big Breaks c. rövidfilmben Starlet karakterét formálta meg.
2010-ben hatalmas megtiszteltetés érte hiszen A stúdió című sorozatnak köszönhetően kétszer is jelölték Emmy-díjra alakításáért. A sorozatban 15 epizód át játszotta Avery Jessup karakterét. Emellett szerepelt a A következő három nap c. nyomozós drámában Russell Crowe mellett szerepelhetett főszerepben,mint Lara Brennan. A film forgatását 2009 októberében kezdték meg Pittsburgh-ben (Pennsylvania).A filmezés 2009. december 12-én fejeződött be. 2009. december 14-én a Pittsburgh Post-Gazette-en megjelent a hír, hogy a filmezés 52 nap munka után befejeződött. Eredetileg 2011-ben jelent volna meg, de 2010 márciusában az ausztrál médiacég, a Village Roadshow 2010 novemberére időzítette a megjelenést Ausztráliában. Az Egyesült Államokban pedig 2010. november 19-én jelent meg a mozikban. A film vegyes kritikákat zsebelt be. A lökött tesó c. vígjáték filmben szerepét játszhatta el olyan sztárok mellett ,mint Paul Rudd, Adam Scott és Peter Hermann. A Just a Little Heart Attack c. három perces videóban is feltűnt. 2012-ben újabb nagyszabású és népszerű produkcióban láthatta a nagy közönség ,amely nem volt más.,mint Az éhezők viadala,melyet Suzanne Collins nagy sikerű regénye alapján készítettek. 2012 márciusában került bemutatásra és a film itthon és külföldön is óriási sikert aratott, már az első hétvégén az egyik legnagyobb bevételt hozta a filmtörténelemben. Az színész gárdában meghozta az ismertségét és majdnem az egész világ megismerte,mint Effie Trinket,akihez az egyik legismertebb idézet tartozik : Boldog Viadalt, és sose hagyjon el benneteket a remény!
De nem az Éhezők Viadala volt az egyetlen nagy dobása hiszen a nagysikerű Tökéletes hang c. filmbe n is megkapta Gail, az egyik műsorvezető szerepét. A Borotvaélen c. akcióban is láthatták a rajongók ,mint Lydia Mercer,amelyben Génesis Rodríguez és Sam Worthington mellett szerepelt. A Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap c. csajos vígjátékban egyik női főszerepet kapta meg szintén olyan híres színészek között,mint Cameron Diaz,Jennifer Lopez, Anna Kendrick és Chace Crawford. A Hétköznapi emberek c. drámában Chris Pine volt a partnere. Ezek mellett még szinkronizált a Family Guy és Robot Chicken egy-egy epizódjaiban. 2013-ban játszhatott a Movie 43-ban,ahol Amy szerepében tűnt fel. Ebben megjelent a nagysikerű a Az éhezők viadala: Futótűz is,amely 864,6 millió dollárt hozott. A 2014-es évben se unatkozott hiszen a Másnaposok szerencséje című filmben is játszhatott, ahol Meghan Miles karakterét öltötte magára. Újabb szinkronszerepeket is kapott A Lego-kalandban, ahol Vadócnak adta a hangját és a Phineas és Ferb egyik epizódjában is halható volt hangja.Az Every Secret Thing c. drámában főszerepben alakíthatta a dedektív Nancy Porter karakterét. Emellett Szeretet és köszönet c. életrajzi rövidfilmje is megjelent és a nagy sikerű Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. részében újra betöltötte Effie Trinket szerepét. A film világszerte, 275 millió $-ral indított a nyitóhétvégén.
2015-ben feltűnt a Magic Mike XXL-ben és a Tökéletes hang folytatásában is szerepet kapott a rajongók legnagyobb örömére sőt rendezőként is debütálhatótt, a forgatókönyv pedig ezúttal is Kay Cannon és Mickey Rapkin keze munkáját dicsérte. Szerepelhetett a Wet Hot American Summer: First Day of Camp c. sorozat 6 epizódjában,mint Lindsay és a The Muppets-ban is feltűnt,amelyben saját magát alakította.
Természetesen Az éhezők viadala: A kiválasztott befejező része is megjelent,amely egy egész korszak lezárását jelentette. A három perces Uber for Jen c. rövid film szereplője is volt és szinkronizált a Lego Dimensionsban. A Holdfényváros c. sorozat szereplője volt 10 epizódon át Pizzaz Miller szerepében. A 2016- os évben a The LEGO Movie 4D: A New Adventureben szintén szinkronizált majd 2017-ben a Wet Hot American Summer: 10 Years Laterben is feltűnt. A Asteroids! rövidfilmben Cheez karakterét formálta meg. A Modern családban betöltött szerepét is a 2017-es évben fejezte be. A teljesen új Power Rangers feldolgozásban teljesen új oldaláról láthatjuk,hiszen a fő gonoszt,
Rita Repulsa szerepét kapta meg a feltörekvő színész palánták mellett. Készülőben a Tökéletes hang harmadik felvonásba,amelyben szintén látható lesz a 2017-es évben.

FILMOGRÁFIA:
2017 Tökéletes hang 3 (post-production)
Gail
2017Power Rangers
Rita Repulsa
2009-2017Modern család (TV Series)
Sal
2017Asteroids! (Short)
Cheez
2017Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV Series)
Lindsay
2016Celebrity Conversations (TV Series)
2016The LEGO Movie 4D: A New Adventure (Short)
Wyldstyle (voice)
2015Holdfényváros (TV Series)
Pizzaz Miller
2015Uber for Jen (Short)
Jen
2015Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező rész
Effie Trinket
2015Lego Dimensions (Video Game)
Wyldstyle (voice)
2015The Muppets. (TV Series)
Elizabeth Banks
2015Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV Series)
Lindsay
2015Magic Mike XXL
Paris
2015Tökéletes hang 2
Gail
2015Resident Advisors (TV Series)
Doctor
2014Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész
Effie Trinket
2014Szeretet és köszönet
Melinda Ledbetter
2014Másnaposok szerencséje
Meghan
2014Every Secret Thing
Detective Nancy Porter
2014A Lego-kaland
Wyldstyle / Lucy (voice)
2014Phineas és Ferb (TV Series)
Grulinda
2014Little Accidents
Diana Doyle
2013Face in the Crowd (Short)
Face
2013Timms Valley (TV Movie)
Beth Billings-Timms
2013Az éhezők viadala: Futótűz
Effie Trinket
2013Movie 43: Botrányfilm
Amy (segment "Beezel")
2012Robot Chicken (TV Series)
Mrs. Claus / Shana 'Scarlett' O'Hara
2012Family Guy (TV Series)
Pam Fishman
2012Tökéletes hang
Gail
2012Hétköznapi emberek
Frankie
2010-2012A stúdió (TV Series)
Avery Jessup
2012Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap
Wendy
2012Az éhezők viadala
Effie Trinket
2012Borotvaélen
Lydia Mercer
2011 Just a Little Heart Attack (Short)
Woman
2011 A lökött tesó
Miranda
2011 The Details
Nealy Lang
2010 A következő három nap
Lara Brennan
2009 Big Breaks (Short)
Starlet
2006-2009 Dokik (TV Series)
Dr. Kim Briggs
2009 Hívatlan vendég
Rachel
2007-2008 Amerikai fater (TV Series)
Lisa Silver / Becky Arangino
2008 Példátlan példaképek
Beth
2008 /IW.
Laura Bush
2008 Zack és Miri pornót forgat
Miri
2008 Míg élünk, szeretünk
Alex Malone
2007-2008 Wainy Days (TV Series)
Shelly
2008 Az üresfejű
Gina Morrison
2008 Mindenképpen talán
Emily
2008 Komancsok holdja (TV Mini-Series)
Maggie
2007 Télbratyó
Charlene
2007 Ne hagyd magad, Bill!
Jess
2007 Pókember 3.
Miss Brant
2006 Legyőzhetetlen
Janet
2006 Slither - Féltél már nevetve?
Starla Grant
2005 Füves Daltry
May
2005 A 40 éves szűz
Beth
2005 Stella (TV Series)
Tamara
2005 Lepattanó - Rabiga előtt
Caroline Swann
2005 A három nővér
Nancy Pecket
2005 Keresztutak
Isabel
2004 Pókember 2
Miss Brant
2004 Érzékiség
Sarah
2003 Vágta
Marcela Howard
2003 The Trade
Sioux Sever
2002 Stella Shorts 1998-2002 (Video)
Woman at Yoga Class
2002 Kapj el, ha tudsz
Lucy
2002 Nyomtalanul (TV Series)
Clarissa
2002 Hullámhegy
Debi
2002 Pókember
Betty Brant
2001 Különleges ügyosztály (TV Series)
Jaina Jansen
2001 Ordinary Sinner
Rachel
2001 Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron
Lindsay
2000 Shaft
Trey's Friend (as Elizabeth Maresal Mitchell)
2000 Szex és New York (TV Series)
Catherine
1999 Uninvited
Lady Reporter (as Elizabeth Maresal Mitchell)
1999 All My Children (TV Series)
Rosalie
1999 Harmadik műszak (TV Series)
Elaine Elchisak
1998 Surrender Dorothy
Vicki (as Elizabeth Casey)
5 felhasználónak tetszik: LexiCobain, _ToTo_, Christo, funny18, Glamster
2017. május 06. 12:21 #4
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3282
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
A pályázati lehetőséget lezárom! smileeee.gif Holnap délig lehet szavazni az arra kijelölt tagoknak! beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Danwe
2017. május 08. 09:18 #5
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3282
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
Sziasztok! Ne haragudjatok, tegnap elutaztam, és elfelejtettem lezárni a topikot! sad.gif Mindkettő szép életrajz lett, köszönjük a munkátokat! A lapot Carries nyerte! Gratuláunk! beer.gif
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!