Starity

NFL

22 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. június 08. 22:23 #1
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Remélem, másokat is érdekel itt ez a sport. smileeee.gif Én tavaly kaptam rá és néha megnézek meccseket, a szezon végébõl többet is láttam, a Giants fõcsoportdöntõjét, a Super Bowlt és Pro Bowlt is. Mind nagyszerû volt, a legjobb persze a Pats elleni bajnoki döntõ, utána a hõsies küzdelmet hozó fõcsoportdöntõ, majd a gálameccs. Igazán kedven csapatom nincs, de a Green Bay elleni meccsen nagyon megtetszett a játékuk és a küzdeni tudásuk is, ami után egyértelmû volt, hogy nekik szurkolok a Super Bowlon, ahol fantasztikus meccsen nyertek is. cool.gif meghajolo.gif

17-14 lett a vége, Eli Manning, Tyree, Plaxico, a védõk és a többiek, fantasztikusat nyújtottak, Brady meg a Pats pedig teljesen megérdemelten kapott ki. Az, hogy év elején "csaltak", nem érdekel, a többi csapat is biztos csinál olyat, csak õk nem buktak le, ennyi. Manningnek ráadásul a bátyja, Payton, épp az elõzõ idényben lett szintén bajnok és MVP, mint a kisöcsi most. smileeee.gif

Néhány videó (meg kell hagyni, most a magyar kommentátorok is kitettek magukért, nagyszerû hangulatot teremtettek, kár, hogy róluk nem találtam anyagot):
Tiki Barber on Today Show covering Superbowl XLII
A gyõzelmet jelentõ játék. cool.gif
Tom Brady-t a földbe döngölik a Giants védõi. gonosz.gif
Eli és Payton elsõ találkozása a meccs után. smileeee.gif
Az utolsó percek. meghajolo.gif

user posted image user posted image
2008. október 23. 22:26 #2
- törölt felhasználó -    
bocsi,hogy csak most reagálok,de csak most láttam meg a témát,és örülök,hogy ilyen is van,mert azt jelenti,hogy más is szereti a sportot rajtam kívül.

"Brady meg a Pats pedig teljesen megérdemelten kapott ki"

Elég merész kijelentés,azok után hogy 16-0-ra nyerték az alapszakaszt,és 1 meccs hiányzott nekik a 19-0-ás tökéletes szezonhoz. Az meg csak hagyján,hogy Brady az egész szezonban kiemelkedõen teljesített,megdöntött minden rekordot,és nincs még egy ilyen fantasztikus edzõ mint Bellichick.

Mint Pats fan máig nem tudom elfelejteni ezt a SuperBowl-t,amit tényleg! a Patsnek kellett volna megnyernie. Az meg a másik dolog,hogy meg is nyerték volna,ha Eli nem mutatja be a végén azt az emberfeletti menekülést a már szinte végrehajtott sack alól,amiért nagyot nõtt a szememben. A "csalásról" meg annyit,hogy kerestek valami dolgot,amivel kicseszhetnek a Pats-szel,de nem jött be nekik mert bebizonyították,hogy nem egy hülye kamerafelvételen múlik,hogy elvertek mindenkit. A Giants is megérdemelte a SB-t elsõsorban Manning miatt,csak nehogy a fejükbe szálljon a dicsõség,mert elõzõ évben a Steelers nem volt sehol,miután megnyerte a SB-t.
Az meg nagyon nem tetszik,hogy a Brady-s videó mellé odatettél egy "kárörvendõ" szmájlit.
Azt írtad nincs kedvenc csapatod,de Pats-et máris utálod ? Nem tudom hallottad e,hogy Tom Brady a szezon elsõ meccsén olyan térdsérülést szenvedett ami miatt ki kell hagynia az egész szezont. cray.gif
Én nem titkolom,hogy Patriots fan vagyok,de igazán nem is utálok sokmindenkit (ezalól kivétel a Colts és Peyton Manning,akit ki nem állhatok).

Amúgy az érdekes,hogy a Pats az új irányítóval (mármint nem új,csak második számú,és eddig nem sok lehetõsége volt) is egész jól szerepel,például most a héten 41-7-re verték a Denvert. Igaz szeszélyes egy csapat a Broncos,de a jó csapatok közé tartozik szerintem. Aztán itt jött a második érvágás,Rodney Harrison is lesérült a szezonra.Kíváncsi vagyok mit fog elõhúzni ezúttal Bill,Meriweather egész jól teljesített a Broncos ellen,volt egy labdaszerzése is.Meglátjuk mi sül ki ebbõl a szezonból számukra....

Ja,ne értsd a hozzászólásom offenzívnek,csak azt írtam amit a szívem diktált..
2008. október 23. 22:49 #3
carmine82
carmine82
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.07.16.
Hozzászólás: 20
Csatolások: 0
Azonosító: 66368
Offline offline
Sziasztok!

Végre témát kapott a kedvenc sportom is. Én nagyjából azóta nézem rendszeresen mióta a magyarok adják, elõtte néha az ORF1-en adták a Monday Night Football. Bár akkor még csak tippeltem mi miért van. smileeee.gif

Én sem titkolom a kedvenceimet: ATLANTA FALCONS!!!! Még kb. 3-4 éve szerettem meg õket, fõleg Vick univerzális tehetsége miatt (volt olyan szezonja, amikor QB létére 1000 yard felett futott). Azóta sajnos rossz utakra tévedt, ezzel nehéz helyzetbe hozva a csapatot, de úgy néz ki idén elindult valami. 4-2es mérleg a hetedik hét után. Tavaly az egész szezonban volt összesen 4 gyõzelmünk.

Azt sem titkolom, hogy nem szeretem a Pats-et. A Super Bowl-on se nekik drukkoltam. De elismerem azt a hihetetlen teljesítményt amit a döntõig csináltak. Tom Brady korunk egyik legjobb irányítója. Ha az egész szezont nézem valóban talán a Pats érdemelte volna meg a világbajnoki címet. de a meccset nézve ez nem így van.

Idén valóban nehéz dolguk van a sok sérülésnek "köszönhetõen". Hiszen Vinsanity által említett Brady és Harrison nagy érvágás és bár nem említette, de Maroney kiesése se túl jó számukra. Remélem nem értitek félre amit mondok, de annyiban örülök ezeknek a sérüléseknek, hogy kiegyensúlyozottabb lett a liga, de ezt lehetett volna sérülések nélkül is megoldani valahogy és innen kívánok az összes sérült játékosnak gyógyulást. Azért kíváncsi vagyok, hogy idén is beteljesül a SB vesztesére vonatkozó átok. (Bár nem hinném.)

GO FALCONS!!!! thumbsup.gif
2008. október 23. 23:38 #4
- törölt felhasználó -    
Ja Maroney-t kihagytam,mert nem akartam már itt siránkozni...de azért durva,hogy Sammy Morris is a sérült listán van..
Azt viszont nem titkolom,hogy Vicket legszívesebben felakasztanám,azért amit csinált...addig nem volt vele bajom,de azok után...nagyon gyûlölöm,mint embert.

Az "hülyeség",hogy kiegyensúlyozottabb lett a liga,mert szerintem eddig is az volt,az egész a csapategységen múlik,ami nagyon megvolt a Patsnél. Szerintem nagyon erõs csapatok vannak az NFL-be,és az egyensúly nem azon múlik,hogy most kiesett a Pats több egysége is. Szerintem Bill most is fog egy nagyot húzni a kalapból,és lesz a New Englandnek is esélye.

Go Patriots !
2008. október 23. 23:47 #5
carmine82
carmine82
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.07.16.
Hozzászólás: 20
Csatolások: 0
Azonosító: 66368
Offline offline
Hát azért a felakasztás durva. Én is elítélem amit tett. De azt ne feledjük, hogy Amerika egyes területein vannak olyan szokások amit mi nem értünk meg és elítélünk. Amerika déli területein pedig nem ritkák a különféle állatviadalok. Én mondjuk a bikaviadalokat sem tartom helyesnek, mégis több ezren nézik legálisan. De én errõl nem akarok többet beszélni, szóljon inkább a sportról a topic. Aki meg megszegi a törvényt, azt büntessék is meg, bármekkora sztár.

Valóban kiegyensúlyozott volt a liga, amit bizonyít az is hogy szinte mindig mások jutnak a döntõbe. Inkább csak arra gondoltam, hogy most nincs olyan kirívó menetelés, mint tavaly. Persze a Titans még veretlen, de azért az nagyon meglepne ha az is maradna a szezonban. Azért kíváncsi leszek a Titans-re kedden. Láthatjuk õket a Colts ellen. Valami azt súgja, hogy te a Tennessee-nek fogsz drukkolni. biggrin.gif
2008. október 23. 23:53 #6
- törölt felhasználó -    
minden bizonnyal smileeee.gif
én még máig "sírok" a superbowl miatt...és Brady sérülése is úgy elkeserített,hogy szintem már nem is érdekel az NFL,csak néha követem a meccseket,fõleg ha a pats játszik(azért Monday Nighton fennvoltam 3tól:D)
(amúgy Brady a kedvenc játékosom,és a Pats a kedvenc csapatom mióta tudom mi az,hogy NFL)
2009. február 02. 12:06 #7
- törölt felhasználó -    
aztakurva mekkora meccs volt a Super Bowl !!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem utóbbi évek legjobb döntõje volt. Merjen valaki ellent mondani....
Grat Steelers. És grat a Cardinalsnak is,nagyon nagyot játszott mind2 csapat !
2011. július 16. 10:10 #8
- törölt felhasználó -    
"NFL lockout: Július 21-én megszülethet a megállapodás!?

A hónap végén megszülethet a megállapodás a liga és a játékosok között, így véget érhet a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) a lockout. Mike Silver, azonban pesszimista. A Yahoo! Sports szakírója szerint marad a kizárás.

Az ESPN értesülése szerint július 19-én a liga és a játékosok megegyeznek egymással a kiegyezés szövegéről, amit Arthur Boylan szövetségi bíró, nem mellesleg a mediációk vezetője el is fogad. Amennyiben az ESPN információi helytállóak és megszületik a megállapodás, akkor július 21-én a tulajdonosok megszavazzák a tervezetet egymás között (a 32 tulajdonosból 24-nek kell elfogadnia az ütemtervet), ha elfogadásra kerül a tervezet, akkor elkezdődhet a 2011-es szezonra való felkészülés.

A tervezet:
Július 25.: A csapatok tárgyalnak a saját szabad-ügynökeikkel
Július 28.: Az új szezon és a szabad-ügynökök mozgásának kezdete
Augusztus 2.: A keretek feltöltése (max 90 főre), az edzőtábor kezdete
Augusztus 12.: Az újoncok aláírásának határideje
Szeptember 8.: A 2011-es szezon kezdete (Green Bay Packers – New Orleans Saints)

Mike Silver, azonban pesszimista. A Yahoo! Sports szakírója szerint marad a kizárás, ugyanis a pénzügyi tervezet, még mindig nem tartalmazza az egész szezon bevételének az elosztását, amely komoly problémát okozhat.

Érdekesség, hogy a Hall of Fame mérkőzés szinte biztos, hogy elmarad, ugyanis a Chicago Bears vs St. Louis Rams találkozó időpontja augusztus 7-e, amelyre nem lehet felkészülni."
2011. július 26. 20:19 #9
- törölt felhasználó -    
Annyira nem vág témába, de ez a videó nagyon nagy biggrin.gif


1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 26. 20:29 #10
- törölt felhasználó -    
igen ebből készült többféle verzió! biggrin.gif
nekem ez a kedvencem:
1 felhasználónak tetszik: BarcaFan
2011. július 27. 19:18 #11
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké
 
StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.01.20.
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
Offline offline
nos a ősszel és télen sem fogunk unatkozni és februárban pedig megint még jobban keressük majd az állunkat mint korábban

LESZ NFL SZEZON!!!

szeptember 8-án kezdenek a Saints-Packers meccsel!!!

GO PATRIOTS!!!
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 27. 19:35 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2011.07.27. 19:18)
nos a ősszel és télen sem fogunk unatkozni és februárban pedig megint még jobban keressük majd az állunkat mint korábban
LESZ NFL SZEZON!!!
szeptember 8-án kezdenek a Saints-Packers meccsel!!!
GO PATRIOTS!!!


meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
ohhh remek hír!köszi!
2011. július 28. 22:03 #13
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké
 
StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.01.20.
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
Offline offline
2 érdekes átigazolás a hétről:

Albert Haynesworth: a Washington Redskins-ből a New England Patriots-ba (ezazzz biggrin.gif) - egy 2013-as 5. körös draftjogért

Reggie Bush: a New Orleans Saints-ből a Miami Dolphins-ba - még nem tudni mit kap a Saints a játékosért

na ehhez mit szóltok?
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 29. 00:06 #14
- törölt felhasználó -    
uhh a mindenit ez aztán a jó hír Bush a Dolphinsban!
így gyanítom Ricky Williams visszavonult így a helyére érkezik a klasszis Bush! meghajolo.gif
én Dolphins drukkerként jobban örülnék egy irányítónak a közepes Henne helyére de nem panaszkodom Reggie Bush nagy igazolás mindenképp!
2011. július 29. 10:48 #15
- törölt felhasználó -    
A tegnapi nap legnagyobb igazolása/cseréje:
Kevin Kolb az Eaglesből a Cardinalsba ment Dominique Rodgers-Cromartie-ért és egy 2. körös pickért cserébe. Ettől a hírtől dobtam egy hátast. laugh.gif Már egy ideje lehetett erről olvasni, de hogy a Cardinals belement egy ilyen cserébe blink.gif ...

A Dolphins állítólag komolyan érdeklődik Kyle Orton iránt ... nem lenne rossz csapat a Dolphins, ha Ortont sikerülne megszerezniük.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 29. 10:58 #16
- törölt felhasználó -    
nahh már nem vagyok olyan lelkes a Bush igazolás miatt most olvastam egy cikket róla.
nem véletlenül vált meg a Saints Bush-tól a fő oka a hullámzó teljesítmény és az állandó sérülések! sad.gif há remélem átmenti ezt a formáját Bush a Dolphinsba is így elég haszontalan igazolás lesz a jövőre nézve! rolleyes.gif
2011. július 29. 11:00 #17
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké
 
StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.01.20.
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
Offline offline
Idézet (mooka @ 2011.07.29. 10:48)
A tegnapi nap legnagyobb igazolása/cseréje:
Kevin Kolb az Eaglesből a Cardinalsba ment Dominique Rodgers-Cromartie-ért és egy 2. körös pickért cserébe. Ettől a hírtől dobtam egy hátast. laugh.gif  Már egy ideje lehetett erről olvasni, de hogy a Cardinals belement egy ilyen cserébe blink.gif  ... 
A Dolphins állítólag komolyan érdeklődik Kyle Orton iránt ... nem lenne rossz csapat a Dolphins, ha Ortont sikerülne megszerezniük.


igen ezen a cserén én is sokat agyaltam hogy ez most miért lesz jó az Arizonának

Kyle Orton viszont tényleg jó igazolás lenne Chad Henne helyére smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 29. 11:02 #18
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké
 
StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.01.20.
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
Offline offline
na én viszont ettől dobtam egy hátast:

Chad Ochocinco-t megszerezte a Patriots a Cincinnati Bengals csapatától ohmy.gif

Haynesworth után a második nagy igazolás
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 29. 11:07 #19
- törölt felhasználó -    
Bushnál sajnos minden évben előjönnek a sérülések, ezzel idén is számolni kell. 2. számú futónak tökéletes, főleg a 3rd downoknál lehet majd használni ...

A Patriots trade-et én is most olvastam ... érdekes http://rebelsarea.com/pic/smilies/hmmm.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 29. 11:37 #20
- törölt felhasználó -    
atyaég micsoda tradek csak kapkodom a fejem! ohmy.gif még el sem indult a szezon de már van miről beszélni!
22 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!