Starity

Vastag Csabának elege van

2011. január 05. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2010-es X-faktor győztese kezdi megtapasztalni a hírnév árnyoldalait is. Egyre többször látja ugyanis önmagát visszamosolyogni különböző közösségi portálokon.

hirdetés
Vastag Csabának elege van

A 28 éves Vastag Csaba nevével egyre több közösségi portálon élnek vissza. Az X-faktor győztese egy ilyen oldalon sem regisztrálta magát, és erre szeretné felhívni rajongói figyelmét is. Ahhoz képest, hogy az igazi Csaba egyik weboldalon sincs fent, egyre több és több profilja van számos közösségi siteon.

– Rengeteg hamis adatlapot találtam én is ezeken a közösségi portálokon, meglepődtem, mennyien adják ki magukat Vastag Csabának és verik át a rajongókat – panaszkodott a fiú. – Nem értem, mire jó ez, miért jó bárkinek is az én nevemben írogatni a megtévesztett embereknek. Néha olyan borzasztó dolgokat írnak ki, hogy én szégyellem magam. Nem szeretném, ha ezekből az oldalakból ítélnének meg, úgyhogy nagyon nem tetszik nekem ez így! – fakadt ki még jobban az aranytorkú énekes. 

Csaba szeretné leszögezni, hogy ő mint magánember nem regisztrált felhasználó sehol, csak egy rajongói oldala van, amely a Facebookon található. Ez az egyetlen, ahol tényleg ő kapja meg az üzeneteket, és ő reagál rájuk, illetve az RTL Klub munkatársai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek