Starity

Rács mögött Miley Cyrus zaklatója

2011. január 06. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus végre fellélegezhet: zaklatóját letartóztatták. A 21 éves férfi annak idején szinte tönkretette Miley-t azzal, hogy minden személyes internetes oldalát feltörte, és intim képeket közölt róla.

hirdetés
Rács mögött Miley Cyrus zaklatója

Miley Cyrus most már megnyugodhat, ugyanis rendszeres zaklatóját végre a börtönben tudhatja. Ez bizonyára nagy megnyugvás neki, hisz a 21 éves férfi – név szerint Josh Holly – feltörte a Disney-sztár Twitter-fiókját, Facebook- és MySpace-profilját is. Ezenkívül egy-két igen kínos, intim fotót is ő közölt Cyrus kisasszonyról, amitől Miley szinte sokkot kapott, mert a fotók teljes mértékben privátok voltak, és a számítógépén tárolta őket, melyet a férfi aljas módon feltört és tönkretett.

De úgy látszik, ez még nem volt elég neki: Miley e-mail fiókját is feltörte. Mivel a férfi kiléte akkor még nem volt tisztázott, nem csoda, hogy Miley szinte soha nem volt biztonságban az interneten.

A napokban azonban az FBI és a nasville-i rendőrség letartóztatta a veszélyes internetes bűnözőt – amit több forrás is megerősített.

Hollynak nem Cyrus volt az egyetlen áldozata. Számlájára írható még, hogy rengeteg hírességről tett fel az internetre olyan fotókat, amelyek árthatnak a rajta szereplő sztárok karrierjének – például részeg partis és intim képeket  –, valamint bankkártyákról és hitelkártyákról is lopott pénzt, továbbá rengeteg civil ember számítógépébe hatolt be és kutakodott illegálisan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek