Starity

Bieber: „A film választ ad a pletykákra”

2011. január 07. 21:09   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber bizony soha nem mondja, hogy soha, és ez közelgő filmjéből is kiderül, mely Never Say Never néven fog megjelenni az amerikai mozikban Valentin napon.

hirdetés
Bieber: „A film választ ad a pletykákra”

A 16 éves kanadai popsztár szerint ez a film választ ad a pletykákra és mindenre, ami vele kapcsolatos.

Így írt Justin a Twitter-profilján: „Az emberek különböző pletykákról kérdezgetnek minden nap. Úgy gondolom, hogy a válaszig várnotok kell a #NEVERSAYNEVER3D filmig . Ez válaszol a pletykákra”

A U Smile énekese azt is elmondta, hogy mi a célja a filmnek: „Elmesél egy történetet a reményről, és próbálja inspirálni a többi gyereket, hogy kövessék az álmaikat. Ez nemcsak rólam szól, hanem @scooterbraunról, @studiomamáról, @thatrygoodról és @kennyhamiltonról, na meg persze a rajongókról. Ez az, amiről valójában szól a #NEVERSAYNEVER3D. Már csak 6 hét van a premierig, és szuper büszke vagyok. Alig várom, hogy lássátok.

Amerikában 2010. október 12-én már megjelent Justin életrajzi könyve is First Step 2 Forever: My Story címen, ami nagy sikereket ért el rajongói körében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek