Starity

Lindsay Lohan ékszereket fog tervezni

2011. január 08. 16:04   |   Szerző: Devil003

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan, most, hogy kiengedték a rehabról, új életet szeretne kezdeni, aminek első lépése váratlan kihívás lesz.

hirdetés
Lindsay Lohan ékszereket fog tervezni

Most, hogy a 24 éves hírességet kiengedték a Betty Ford klinikáról – ahol 90 napig kezelték – vissza szeretne térni a munkához. A hölgyemény azonban, úgy tűnik, nem a már tőle megszokott színészetet vagy éneklést választotta, hanem más fába vágta a fejszéjét, mégpedig ékszereket akar tervezni. Ebben pedig Pascal Mouawad ékszertervező lesz a segítéségére. Pascal olyan hírességeknek segített már korábban is, mint Kim Kardashian, Nicole Richie és Jessica Simpson.

Egy Pascalhoz közeli forrás a következőket nyilatkozta az x17online-nak: „Lindsay új kanyart szeretne venni az életében. Ő és Pascal már régóta barátok, most pedig üzletet  akar kötni vele. Pascal szeret az embereknek segíteni, főleg akkor, amikor tudja, hogy kemény időszakon mennek keresztül. Ha bárki tud segíteni Lindsay-nek elérni egy jó üzletet, akkor az Pascal.”

Pascal a közös üzlet örömére már meg is ajándékozta Lindsay-t egy nyaklánccal. A Rosette névre keresztelt nyakék 10 karátos gyémántokból készült és szív alakú, értéke pedig nem kevesebb mint 25 ezer dollár –megközelítőleg 5 millió forint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek