Starity

Feltörték Selena Gomez közösségi profiljait!

2011. január 12. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkit lesokkoltak Selena Gomez Twitter- és Facebook-oldalán megjelenő üzenetek, de hamar kiderült, hogy hackerek áldozatává vált a fiatal színész-énekesnő.

hirdetés
Feltörték Selena Gomez közösségi profiljait!

„Oh yeh, Justin Bieber SUCKS!!!!!!!!!” – írta nem sokkal ezelőtt Selena Gomez a Twitteren. Az üzenetet bizonyára még az angolul kevésbé értő rajongók is értették, de valószínűleg senki nem gondolta komolyan, hogy a tinisztár ilyesmiket írna állítólagos szerelméről.

A fenti üzenet mellett még néhány vírusos oldalra csábító link is posztolásra került, ekkor azonban már biztos volt, hogy hackertámadásról van szó. Szerencsére Selenáék gyorsan közbeavatkoztak és azóta már sikerült is visszaszerezniük a fiókot, majd törölték az összes hacker által írt tweetet.

A Twitterrel együtt Selena Facebook-profilját is feltörték, de szerencsére ezt is visszaszerezte a gazdája, nagyobb kár itt sem keletkezett. Gomez kisasszony az eset után mindkét profilján elnézést kért a rajongóktól, így most már mindenki fellélegezhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek