Starity

Stílusváltásból jeles: a legdurvább frizurák

2011. január 12. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Imádjuk őket, hiszen szórakoztatóak, viccesek és rendkívül jók a szakmájukban. Kedvenceink azonban néha olyan dolgokra vetemednek, mint például az egész frizurájuk teljes átalakítása... ami nem mindig sikerül a tervezetten.

hirdetés
Stílusváltásból jeles: a legdurvább frizurák

Kedvenc sztárjaink alapfeladata a szórakoztatás, hiszen az ő nagy közösségük a szórakoztatóipar egyik legfontosabb eleme. Ezen felül gyakran furcsa és megmagyarázhatatlan dolgokat művelnek, amik segítségével címlapsztárokká válnak; egy szóval megbotránkoztatnak minket. Videoklipek, ruhák, viselkedés – mind-mind átalakulhat divatosból megbotránkoztatóvá. A sztárok, illetve fodrászaik keze alatt a frizurák sincsenek biztonságban.

Mikor a sztárok frissíteni akarják stílusukat, általában új külsőt is jelent – a következő celebek azonban kissé túl lőttek a célon. Néhányuknak jól sikerült... másoknak nem igazán.

Mindenki emlékszik arra, amikor 2007 februárjában elterjedtek a képek Britney Spearsről, amint teljesen kopaszra borotválta a fejét, majd hisztérikus sírásban tört ki. Állítólag másfél órát töltött a tetoválószalonban, miközben a botrányéhes paparazzók odakint, egymást eltaposva próbálták a legtisztább képet és videót kihozni az énekesnőből. Valószínűleg ez volt minden idők egyik legdrasztikusabb „hajátalakítása”...

Cassie fotói körülbelül 2009. tavaszán jelentek meg, és hamar a második leghíresebb és legkeresettebb képekké váltak az interneten. „Néha az életben szükséged van változtatásokra. Valami, ami megjeleníti a »nem érdekel« viselkedésed, ami mindig volt, de sosem mutattad ki. Valami, ami segít máshogy látni a világot” – nyilatkozta, miután a félig leborotvált frizurájáról Twitterre töltötte fel a képeket, amivel az egész világot sokkolta.

Emma Watson, a Harry Potter sztárja is drasztikus lépésre szánta el magát idén nyáron. A brit színésznő, akit mindenki irigyelt hosszú, dús hajájáért, most egy extrarövid frizurával rukkolt elő. Twitteren megírta, hogy már évek óta tervezi, de csak most szánta el magát rá. Reméli, nekünk is legalább annyira tetszik, mint neki; hiszen állítása szerint „ez volt a lehető legfelszabadítóbb dolog a világon”.

Rihanna, a Barbadosból származó énekesnő karrierje elején hosszú, göndör fürtökkel rendelkezett. Mikor stílust váltott az Umbrella című slágerénél, a rövid bubifrizurát találta tökéletesnek. Idén nyáron ismét váltott: ezúttal vérvörös tincseivel hódít.

„Mindig is szerettem volna kopaszra borotváltatni a fejem, de az új filmem miatt most végre ürügyem is van rá” – mondta a 2006-os év elején Natalie Portman színésznő, aki akkor, 24 évesen bevállalta, hogy teljesen kopasz legyen; mindezt akkori friss filmje miatt tette. Biztosan jól átgondolta, de vajon megérte? Mindenestre rengeteg szavazás indult az interneten a frizurája kapcsán, és nem kevesen azt mondták: Natalie a legszexibb rövid hajú lány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek