Starity

Khloe Kardashian brutális hajszínre váltott

2011. január 13. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Khloe Kardashian úgy döntött, stílust vált. Vörös loknijaival a People's Choice Awardson debütált, nővéreivel karöltve.

hirdetés
Khloe Kardashian brutális hajszínre váltott

Khloe Kardashian megvált barna hajától, és vörösre festette. A People's Choice Awardson jelent meg először új külsejével, amit a riporterek sem hagytak figyelmen kívül.

„Hajtok a vörös szín felé” – felelt a 26 éves lány. A válasza nem túl érthető azok számára, akik nem láttak róla akkori képeket. Ezt arra értette, hogy a hajfestés még folyamatban van, mert egyelőre nem érte el a megfelelő árnyalatot. „Holnap még több vörös kerül rá, hisz még folyamatban van a dolog – majd hozzátette, leginkább nővérei ludasak a dologban. – Meguntam, hogy ezek a csajok leutánoznak mindent, amit a hajammal csinálok, úgyhogy inkább befestettem vörösre.

Még mindig megdöbbent, ha a legújabb képeket nézegetem magamról – írta blogján Khloe. – Szó szerint nem ismerem meg magam.

Hogy megkapja a tökéletes tűzvörös árnyalatot – amit szeretett volna – elment Julie Canales fodrászhoz, a Goodform of Hollywood hajszalonba Los Angelesbe. Egy kép alapján csináltuk, amit magával hozott – mondja a fodrász. – Még több fényes tónust tettünk bele, hogy még dögösebbé tegyük, és elérjük ezt a tüzes ragyogást. Nagy meglepetés volt ám a családjának!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek