Starity

Debreczeni Zita betöltötte a 30-at

2011. január 15. 08:08   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mesés ünnepélyt kerekített Zita harmincadik szülinapjára párja, Ferenc. A rengeteg vendég között ismerős arcok is felbukkantak.

hirdetés
Debreczeni Zita betöltötte a 30-at

Január hatodikán újabb magyar celeb töltötte be 30. életévét. Az ünneplés egy romantikus vacsorával kezdődött a Nobuban, amit másnap hatalmas buli követett a Symbol nevű klubban. A partin rengeteg ismert ember jelent meg. Zita legjobban a Vastag fivéreknek örült, hisz, mint kiderült, hatalmas X-Faktor-rajongó.

„Nagyszerűen éreztem magam egész este. Örültem, hogy eljött Tóth Gabi, aki egy évvel ezelőtt nem ért rá, sőt, sőt még énekelt is egy kicsit. A legnagyobb meglepetés számomra a Vastag testvérek voltak. Óriási X-Faktor-rajongó voltam, és Takács Nikolas mellett nekik szurkoltam leginkább – számolt be a partiról a modellből lett fotós, Debreczeni Zita. Majd nevetve folytatta: – Nem tudtam arról, hogy ott lesznek. Olyannyira nem, hogy a fellépésük előtt órákig rejtegetni kellett őket előlem, nehogy idő előtt lelepleződjön a meglepetés.”

Az egy négyzetméterre jutott celebek száma elég magas volt. Ott volt Zita két legjobb celebbarátnője, Dukai Regina és Zimány Linda, valamint az unokatestvére, Debreczeni Dóra, aki egy csillagot ajándékozott az ünnepeltnek. Zita a bulin természetesen egy Sugarbird ruhát viselt. Az énekesek táborát erősítette Gáspár Laci és Sári Évi is – ez utóbbi elénekelte Zitának az Azért vannak a jó barátok című dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek