Starity

Cassie-t lebecsülik?

2011. január 15. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cassie már több mint 4 éve van a zenei pályán, első albuma 2006-ban jelent meg. 2008-ban jelentette be, hogy új lemeze, az Electro Love 2009 őszén jelenik majd meg, ám ez nem így történt, ezért támadják őt.

hirdetés
Cassie-t lebecsülik?

A gyönyörű énekesnő már rengeteg információt árult el második albumáról. Cassie ugyanis nagyon sokat dolgozott a korongon, stílusán is sokat újított, és mindezzel szeretne örömet okozni rajongóinak.

Sok helyen – köztük több internetes portálon – viszont azt írják róla, hogy cserbenhagyta fanatikusait, amiért új albumára lassan már 2 éve várnak.

Az igazi rajongók ennek ellenére is kitartanak kedvencük mellett. A múlt évben például az angol DJ-producer, Deadboy, valamint Brackles, Jacques Greene és Lunice közreműködésével Cass kiadta remixalbumát, ami a Skydiver címet viseli.

A Rap-Up nemrég meginterjúvolta Cassie-t, a Baby I Like It videoklip forgatása közben. Az énekesnő elárulta, hogy második albuma, az Electro Love vészesen közeledik. Szóval, a rajnogók számíthatnak arra, hogy nemsokára megjelenik a várva várt album.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek