Starity

Jordin Sparks rajongójával vásárolt

2011. január 16. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks egy nagy rajongója álmát váltatta valóra a napokban, hiszen együtt vásárolt vele.

hirdetés
Jordin Sparks rajongójával vásárolt

Tavaly ősszel indult a Dots versenye, melynek nyertesét Jordinnal együtt választották ki. A nyeremény pedig egy 500 dollár értékű vásárlás Jordin Sparks társaságában, melyet természetesen kamerákkal is rögzítettek.

A verseny arról szólt, hogy egy személyes történetet írjanak le, ami inspirálja őket bizonyos dolgok eléréséhez. Ezek alapján a kiválasztott egy Fabiola Apollon nevű lány lett, akinek a története nagyon megragadta az énekesnőt.

A lány fogyásának nehézségeiről beszélt, hiszen legnagyobb vágya, hogy leadjon még 60 kilót – de ezzel példát is szeretne mutatni más embereknek, hiszen csak akarat kell céljuk eléréséhez.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy meg tudtuk valósítani ezt a versenyt, mert lehetővé tette a rajongóim számára, lakhelyüktől függetlenül, hogy megünnepeljenek valakit, aki sokat számított az életükben – mondta a legfiatalabb American Idol-győztes és Broadway-csillag.

„Most még jobban érzem a támogatást. Próbálok minden lehetőséget megragadni, és tudom, hogy a körülöttem lévő emberek támogatnak. Elképesztő, hogy mit lehet elérni egy kis bátorítással. És köszönöm a Dotsnak és Jordin Sparksnak ezt a hihetetlenül csodálatos napot” – nyilatkozta az álmait valóra váltó rajongó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek