Starity

Botrányok a 68. Golden Globe-díj-átadás körül

2011. január 16. 15:03   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Aranyglóbusz-gála volt szóvivője beperelte a népszerű filmes díjátadó ítészeit.

hirdetés
Botrányok a 68. Golden Globe-díj-átadás körül

Az idei Golden Globe-díj-átadásra vasárnap, azaz ma este kerül sor, de már most botrányok övezik a híres gálát. 

A kritikusok két nagy esélyest tartanak számon: az egyik A király beszéde, a másik pedig a népszerű közösségi portált bemutató alkotás, a Közösségi háló, melyek megkaphatják a legjobb filmért járó díjat. Colin Firth szereplésével az előbbi hét, míg az utóbbi – Jesse Eisenberggel a főszerepben – hat jelölést tudhat magáénak.

A szervezők nagyszerű show-t ígérnek estére, ám sajnálatos módon az eseményt már most botrány övezi, ugyanis a zsűrit beperelte Michael Russel, aki 17 éven keresztül volt az Aranyglóbusz szóvivője. Russel 36 oldalas beadványban vádolta meg az ítészeket, mely szerint ők azokat a filmeket támogatták szavazatukkal, amelyektől nagy bevételt várnak. Az exszóvivő 2 millió dollárt vár a neki okozott kár és állítólagos elmaradt bére miatt. Ráadásul a férfi három nappal a neves esemény előtt nyújtotta be a vádiratot.

Az idei díjátadó műsorvezetője most is Ricky Gervais brit származású komikus lesz. A 68. Golden Globe-díj-átadás helyi idő szerint délután öt órakor kezdődik a kaliforniai Beverly Hillsben, ami magyar idő szerint hajnali 2.00 órát jelent.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek