Starity

Takács Nikolas Szlovákiában szórakozott

2011. január 21. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összesen négy napot töltött Donovalyban és Tálén az X-Faktor döntőse, Takács Nikolas.

hirdetés
Takács Nikolas Szlovákiában szórakozott
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Takács Nikolas annak ellenére, hogy közel lakott a hegyekhez, még egyszer sem próbált meg síelni. Ám a napokban az RTL Klub Havazin Magazin stábjával, Müller Attilával és Világi Péterrel tölött négy napot Szlovákiában, ahol sílécet vett, és egy kicsit szórakozott. A síelésen kívül még sok más érdekes és szórakoztató dolgot is kipróbálhatott, mint például a motorosszánt, lovasszánt, és még hőlégballonnal is repülhetett.

„Úgy gondoltam, ha már adódott egy ilyen lehetőség, akkor miért ne próbálnám ki. Bíztam abban, hogy le tudom győzni a tériszonyomat. Nem tartott sokáig és amikor már úgy éreztem, hogy nagyon magasan vagyunk, akkor letérdeltem a kosárba, hogy ne lássak semmit. Nekem óráknak tűnt, hogy lebegtünk a levegőben, pedig csak percek voltak” – mesélte Nikolas.

Ha már ennyi izgalom volt egy napon, akkor a vacsora sem maradhatott el. A Szlovák Idegenforgalmi Hivatal gondoskodott róluk, hiszen egy csárdában várták őket: „Nagyon szeretem a húsos ételeket, azok közül is leginkább a csülköt. Fantasztikus ételeket ettünk ebben a négy napban – fejezte be az élménybeszámolót a döntős.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek