Starity

Túl messzire mentek Fábryék?

2011. január 21. 13:01   |   Szerző: Babykéém

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hete Fábry Sándor és a Bagi–Nacsa páros kifigurázták Gregor Bernadett és Magyar Attila kapcsolatát. A színésznőt nagyon érzékenyen érintette a paródia, ezért perelni készül.

hirdetés
Túl messzire mentek Fábryék?

Gregor Bernadett terhesen verte az ágyban „Nyuszómuszót”, azaz Magyar Attilát az Esti Showder legutóbbi adásában, melyet a népszerű Bagi–Nacsa humoristapáros adott elő. Ez verte ki olyan mértékben a biztosítékot a színésznőnél, hogy elhatározta, perre viszi a történteket. A legjobban az bántja, hogy a tinédzserkorú fiát akárhol kellemetlen helyzetbe hozhatják, vagy megszégyeníthetik az anyáról szóló paródia miatt.

„Berni sokszor kikéri a tanácsomat. Házassága válságos időszakában is együtt léptünk fel, amikor a kisbabáját elveszítette. Múlt héten Sopronba utaztunk a Könnyű erkölcsök című darab előadására, akkor döntött a per mellett. A kocsiból fel is hívtuk az ügyvédet, mert ízléstelen, idétlen, sértő és ráadásul humortalan volt mindkét paródia. Helyesen teszi Bernadett, hogy perel!” – nyilatkozta Koncz Gábor, Bernadett jó barátja a Blikknek. Szerinte ekkora sértést már neki sem kell eltűrnie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek