Starity

Vanessa Paradis új Chanel-rúzst reklámoz

2011. január 21. 18:06   |   Szerző: chiaraa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Paradis márciustól az új Rouge Coco Shine-termékeket fogja reklámozni.

hirdetés
Vanessa Paradis új Chanel-rúzst reklámoz

Vanessa Paradis először 19 évesen, 1992-ben lett a Chanel divatmárka kampányarca, amikor a Coco Chanel parfüm reklámfilmjében szerepelt mint egy kalitkába zárt énekesmadár.

Azóta Karl Lagerfeld múzsájának gyönyörű fotóival (a kampányfotók nagy részét maga Lagerfeld készítette) népszerűsítették 2004-ben a Cambon táskákat, 2005-ben a Mademoiselle kollekciót, majd 2010-ben a Coco Cocoon táskákat és a Rouge Coco termékeket is. Az utóbbiból egyébként reklámfilm is készült.

És most, 2011-ben itt van a hatodik kampánytermék is, a Rouge Coco Shine ajakrúzsok, melyek márciusban kerülnek a polcokra. A fotókat Jean- Baptiste Mondino készítette, amelyekből már láthattunk is egy kis ízelítőt.

Vanessát nem véletlenül egyszerűen csak Mademoiselle Chanelnek nevezik, hiszen már közel 20 éve jelen van a márka történetében, és 38 évesen még mindig kitűnő választás a Chanel luxusmárka népszerűsítéséhez. Paradis szinte az összes Chanel-rendezvényen, bemutatón állandó vendég, vagy éppen övé a főszerep, Karl Lagerfeld oldalán, akivel már régóta nagyon jó barátok, és kölcsönösen tisztelik egymást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek