Starity

Megharagudtak Khloe Kardashianra a producerek

2011. január 22. 11:11   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Khloe Kardashian saját elhatározásból festette eredeti barna haját vörösre... titokban! A K, mint Kardashian producerei azonban nem támogatták az ötletet.

hirdetés
Megharagudtak Khloe Kardashianra a producerek

Khloe Kardashian éppen csak elkezdte a 2011-es évet vörösként, mikor a Kardashian család valóságshow-ának, a Keeping Up with the Kardashiansnek otthont adó E! csatorna megparancsolta neki, hogy festesse vissza a haját barnára, hogy újra úgy nézzen ki, mint a többi Kardashian nővér.

Khloe új, vörös frizuráját az idei People's Choice Awardson láthattuk először 2011. január 5-én. Rögtön megakadt mindenki tekintete rajta, ezzel elérve, hogy ő kapja a legnagyobb figyelmet nővérei és húgai közül.

Miután alig több mint egy héten át vörösként járt-kelt az utcákon, január 15-én, szombaton lekapták a lesifotósok a Starbucks kávézóban Los Angelesben – eredeti, sötét hajával...

„Utálom, ha megmondják, mit tegyek! – panaszkodott a Twitteren. – Most nagyon nem vagyok boldog.”

Hamarosan meg is magyarázta, miért festette vissza haját, ha nem is örül neki: „Vissza kellett festetnem a hajamat barnára. Imádtam barna lenni, ne értsetek félre, de a vörös haj annyira klassz volt! Körülbelül csak egy hétig voltam vörös... Túl rövid ideig!”

Ezt követően sokan megírták neki, hogy imádták a vörös haját, mire kifakadt: „Srácok, csak még szomorúbbá tesztek azzal, hogy ti is imádtátok a vöröset! Hamarosan újra vörös leszek, ígérem!

Úgy tűnik, Khloe nem ijedt meg a producerektől, és bátran visszafestette haját olyanra, amilyenre éppen kedve volt... Tehát a tűzvörös Khloe visszatért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek