Starity

Justin Biebernek saját tévéshow-ja lesz?

2011. január 23. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashton Kutcher tárgyalásokat folytat az MTV-vel, szeretné újraindítani, illetve felfrissíteni a Punk'd című show-műsort.

hirdetés
Justin Biebernek saját tévéshow-ja lesz?

A SztÁruló néven ismert MTV-produkció hatalmas sikereket aratott 2003 óta. Minden epizódban gyanútlan celebeket húzott a csőbe, mindezt rejtett kamerával. A sorozat 2007-ben ért véget, de Kutcher nem hagyja teljesen lehúzni a rolót, hiszen szeretné újraindítani a show-t, mégpedig a 16 éves tinisztárral.

„Justin Bieber egy aranyos, kedves, vicces gyerek – az emberek nem tudják, mennyire vicces. És persze kis alattomos is. Én pedig kedvelem az alattomos embereket – nyilatkozta Ashton Jay Leno műsorában. – Nem nagyon tudok róla beszélni, mert még minden olyan képlékeny. Ez egy lehetőség. Nem fogom tovább vezetni a műsort a jövőben. Az emberek féltek tőlem; amikor megláttak, azt hitték, hogy át akarom vágni őket. Természetesen ott leszek a háttérben, de kell egy új műsorvezető” – tette hozzá később.

Már csak az a kérdés, Bieber mit szól ehhez. Bár egyre több mindenbe vág bele, reméljük, hogy ezt sem fogja kihagyni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek