Starity

Thalía a Head & Shoulders új latin reklámarca

2011. január 23. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A latin szépség mostanában nem unatkozik: egyre több felkérést kap különböző márkák reklámozására. Ezúttal a mindenki által ismert sampon-világmárka, a Head & Shoulders kérte fel latin-amerikai reklámarcának.

hirdetés
Thalía a Head & Shoulders új latin reklámarca

Még tavaly nyáron számoltunk be róla, hogy Thalía a Head & Shoulders részére forgatott reklámot, ám akkor még nem sok információ állt rendelkezésünkre ezzel kapcsolatban, s az énekesnő is csak szűkszavúan nyilatkozott a hivatalos mikroblogjában.

A gyönyörű sztárt egyre többen keresik meg. Mint ismeretes, nemrég egy mexikói testápoló krémet, azelőtt pedig egy amerikai internetszolgáltatást reklámozott, természetesen anyanyelvén.

Ezennel a mindenki számára ismert samponmárka, a Head & Shoulders kereste fel őt, hogy legyen latin-amerikai kampányfigurájuk. Thalía elmesélte, hogyan is született az elgondolás: „A felkérés a menedzserirodámon keresztül jött, a munkacsapatomtól, és nagyon nagy hatással volt rám, tudván, hogy egy olyan piacvezető márka, mely szintén sokat fejlődött, s gyakorlatilag megújult és friss, figyelemmel kísérte, amit csinálok, és annyira közel álltunk egymáshoz.”

Beszélt arról is, hogyan sikerül egy ennyire természetes megjelenést kombinálnia a szépséggel: „Az életemnek egy olyan szakaszában vagyok, melyben a természetes, az egyszerű a legfontosabb. Próbálom az összes olyan természetes megoldást keresni, melyektől belülről és kívülről is jól érzem magam, mindenekelőtt kitartó, erős, magabiztos nőnek érzem magam, de mindezt sokkal természetesebb és szelídebb megközelítésből.”

A H&S-nek adott interjúban azt is elárulta, mi a sugárzóan ragyogó bőrének titka: „Nagyon szeretem ápolni a bőrömet reggel, este, természetes olajokkal, például édes mandulaolajjal, nagyon szeretem az aloét, az ilyen egyszerű dolgokat.”

Thalía szerint a csodálatos haj kulcsa is a fejbőr megfelelő ápolása: „Azt hiszem, az egyik kulcsfontosságú dolog, hogy a gyökértől, a fejbőrtől kiindulva kell ápolni, s megadni neki azokat a tápanyagokat, melyekre szüksége van, annak érdekében, hogy a haj fényesen, szépen, egészségesen nőjön; és néha egy szépségszalonos kezelés sem árt” – fűzte hozzá mosolyogva.

Végezetül, természetesen itt sem maradhatott el a kérdés a jövőre vonatkozó terveivel kapcsolatban: „Ezer tervem van. Mint énekes, nyilván továbbra is élvezem a Primera fila sikereit, mely annyi megelégedéssel töltött el, s már készítjük a meglepetéseket, melyek a következő lemezzel kapcsolatosak. Készülünk egy turnéra is, több ruhakollekció-tervünk is van, a rádióműsorom, szóval 28 ezer dolog. Kevés az idő, hogy mindent megemlítsek, de legyetek résen, mert hamarosan többet megtudhattok!” – zárta lelkesen a csinos énekesnő.

A riport az alábbiakban megtekinthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek