Starity

Katy Perry Thomas Sabo-nagykövet lett

2011. január 23. 23:11   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27. születésnapját ünneplő német ékszermárka nem is tudott volna jobb reklámarcot választani Katy Perrynél, hiszen ezúttal egy igazán vagány és belevaló kampányt szeretne.

hirdetés
Katy Perry Thomas Sabo-nagykövet lett

A születésnapos, világhírű ékszermárka, a Thomas Sabo kampánylányának ezúttal Katy Perryt választotta. A popsztár megjelenése ugyanis teljes mértékben tükrözi a cég arculatát.

Katy fellépésein fogja viselni a Thomas Sabo által tervezett órákat és a Sterling Silver, illetve Charm Club kiegészítőket. A nemzetközi ékszermárka első nagykövete lesz  Perry kisasszony, és amikor ebben a témában kérdezték, így nyilatkozott: „Izgatottan várom, hogy felpezsdítsem a dolgokat a Thomas Sabo körül. Imádok aranyos kis dolgokat gyűjtögetni, így a Charm Club a kedvenc kollekcióm, mert a kedvem szerint formálhatom.”

Thomas Sabo pedig így kommentálta döntését: „Katy Perryt az ég is nekünk szánta: a személyisége és a karizmája is oly tökéletesen illik a márkához, hogy kívánni sem tudtunk volna nála tökéletesebb partnert” – tette hozzá az ékszermárka névadója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek