Starity

Megerősítették: lesz Avatar 2 és 3

2011. január 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Avatar-rajongóknak jó hír lehet, hogy James Cameron megerősítette, folytatják a filmet, méghozzá trilógiaként.

hirdetés
Megerősítették: lesz Avatar 2 és 3

James Cameron a napokban elmondta, száz százalékig biztos, hogy az Avatarnak lesz két újabb része, viszont a rajongóknak várniuk kell további három évet.

A rendező a hétvégén megtartott PGA-díj-átadón beszélt a készülő projektjeiről.

Részt veszek a következő két Avatar-film forgatókönyvének megírásában. Úgy tervezzük, hogy együtt forgatjuk le a filmeket, és mindkettőt egyszerre fejezzük be. A harmadik rész bemutatása azonban egy évet fog csúszni természetesen.

Figyelembe véve, hogy az első rész majd' háromórás volt, bizonyosak lehetünk benne, hogy a folytatás sem lesz rövidebb. „Ha az elsőt túlélted, ez is menni fogkommentálta a film hosszát a hihetetlen bevételeket elérő rendező.

Az Avatar filmek következő részeinek bemutatása 2014 és 2015 karácsonyára várható, és remélhetőleg ezeknek is akkora sikerei lesznek, mint az első résznek, mely majdnem 3 milliárd dollár bevételt hozott a 20th Century Foxnak, ami természetesen abszolút rekordnak számít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek