Starity

Lais Ribeiro lett a Victoria’s Secret új arca

2011. január 28. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres fehérneműmárka egy újabb brazil lány személyében választotta ki legújabb szupermodelljét.

hirdetés
Lais Ribeiro lett a Victoria’s Secret új arca

A Victoria's Secret az egyik leghíresebb fehérneműmárka a világon, a Triumphfal és a többivel egyetemben. Minden évben lányok ezrei vágynak arra, hogy ők is „angyalok” legyenek – a rajongók és maga a cég is így hívja ugyanis az arcait.

A legújabb modell, aki mostantól rendszeresen a márkának fog pózolni, és óriási hirdetőtáblákon szerepelni az amerikai nagyvárosokban nem más, mint Lais Ribeiro, egy fiatal, brazil szupermodell.

Lais nem új a szakmában: évek óta modellkedik. Ez idő alatt olyan híres márkák kifutójait hódította meg, mint a Gucci, a Marc Jacobs, a Cavalli vagy éppen a Dolce & Gabbana. Pózolt már a Diornak, a Ralph Laurennek.

„A modellek élete sem olyan könnyű. Azt a külsőt, amit láttok, úgy érjük el, hogy folyton talpon vagyunk: nemrég éjfélkor feküdtem le, és reggel ötkor már fel is keltem” – nyilatkozta a lány, amikor a modellkedésről kérdezték. Ettől függetlenül nagyon érdekes számára munka.

Lais – akin egyáltalán nem látszik, hogy van egy kétéves fia – a Victoria's Secret katalógusában, a 2010-es divatbemutatóján, és újabban az egyik reklámfilmjükben is feltűnt. A rövidfilm a legújabb, Valentin-napra tervezett fehérneműket mutatja be a szupermodelleken. A videóban a többi gyönyörű modell is szerepel: Lais Ribeiro mellett Candice Swanepoel, Adriana Lima, Erin Heatherton és Lily Aldridge tűnik fel a reklámban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek