Starity

A harmadik Olsen lány lesz a befutó

2011. január 29. 09:09   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres Olsen ikrek, Ashley és Mary-Kate óriási rajongótábort építettek maguk köré, miközben húgukra alig jutott figyelem. A két lány mégis őt tartja a legtehetségesebbnek!

hirdetés
A harmadik Olsen lány lesz a befutó

Elizabeth Olsen a háttérbe szorult harmadik Olsen lány. Miközben nővérei rajongóbirodalmat és óriási karriert építettek fel, ő a háttérbe szorult, és nevét csupán a vezetékneve alapján tehetnénk valahova. Ám most úgy látszik, előbújik a süllyesztőből, és megismerteti nevét a világgal.

A lány többször is feltűnt már Ashley Olsen és Mary-Kate Olsen filmjeiben is, de komolyabb szerepet még sem osztottak neki. A szakértők azonban még így is felfigyeltek rá, és a lány több mindenben ki is próbálhatta magát. A színházi daraboktól kezdve a jóval nagyobb költség vetésű filmekig.

„Sohasem szerettem volna gyereksztár lenni. Nem egy márkává akartam válni, hanem igazi színésznővé. Majdhogynem mindegy, hogy színházban játszok-e, vagy a kamerák előtt kell bizonyítanom, a lényeg, hogy játszhassak!”

A közeljövőben valóban sikeres lehet, nagy tervei vannak a jövőre nézve. 2012-ig még 3 filmet fog forgatni, közben pedig a színházi felkéréseinek is eleget tesz. Ha tehetsége megközelíti nővéreiét, sokat fogunk még hallani róla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek