Starity

Saját valóságshow-t indít DJ Pauly D?

2011. január 29. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a Jersey Shore rosszfiúja kicsit más vizekre evez, mint társai. Paul „Pauly D” DelVechhio ugyanis valószínűleg saját show-t indít.

hirdetés
Saját valóságshow-t indít DJ Pauly D?

A valóságshow-sztár már alá is írt egy szerződést az MTV-vel – amely az őt híressé tévő Jersey Shore című realityt is forgatta –, amely arról szól, hogy egy saját valóságshow-t indít, amely arra koncentrál, milyen az élete „a Jersey Shore-tól távol”.

„A Jersey Shore eredeti és egyedülálló csapat, és Pauly D ezen tulajdonságokat mind tartalmazza önmaga is – mondta az MTV főnöke, Chris Linn. – Tudjuk, hogy a nézőket érdekli az élete a Jersey Shore-on kívül, és nagyon várjuk, hogy felfedezzünk új lehetőségeket ezzel kapcsolatban.”

A reklámot és a bemutatót már leforgatták, de még nem írtak ki pontos időpontot arra, mikor kezdjék el magát a sorozatot forgatni. Pauly D szerencsés, hiszen úgy tűnik, ő kapja a legtöbb figyelmet a fiúk közül a Jersey Shore-on – nagy DJ-karrier állhat előtte, nemrég kiadta első dalát a Universal Republic Records által és most sorozat elé néz.

A Jersey Shore ugyanis óriási siker lett az MTV-nél: a csatorna legmagasabb nézettséget hozó valahai műsora, melyet 2010-ben a 12–34 évesek néztek a legtöbbet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek