Starity

Kristen Stewart a Vogue címlapján

2011. január 29. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart színésznő szerepel a 2011-es februári Vogue címlapján és hasábjain. Az interjúban a hírnévről és a pénzről beszél.

hirdetés
Kristen Stewart a Vogue címlapján

A modellek éveket töltenek a kifutókon, mire a Vogue címlapján szerepelnek – amelyet a divat Bibliájának is hívnak –, míg az idősebb színésznők már annak örülnek, ha csak elgondolkozik azon a szerkesztőség, hogy ír róluk. Kristen Stewart színésznő azonban hamar megkapta ezt a lehetőséget.

Az újságnak természetesen nem csak fotósorozatot, hanem interjút is készítettek, amelyben vegyes témákról beszél; e beszélgetés magába foglal a jótékonyságtól a hírnévig mindent.

„Egyszerűen nem tudok elmenni a boltba – kezdte elgondolkozva, mikor arról kérdezték, milyen hirtelen a figyelem középpontjában lenni. – Ez zavar, mert nem sokat lehetek így kint. És így már nem vagyok simán »az a csaj«. Csak egy csaj valahol, akit senki nem ismer... ez az érzés eltűnt.”

Mivelhogy a lakásán kívül egy lépést sem tehet anélkül, hogy lesifotósok vagy éppen a rajongói hada ne találná meg, Kristen felfedezett egy új hobbit: a főzést. Ezenkívül golfozni is szeret, hiszen azt nem sok ember tud körülötte.

Kristen állítólag 25 millió dollárt keresett csak azzal, hogy a Breaking Dawn című filmben részt vett, ami nem túl gyenge egy huszas éveiben járó színésznőnek. Azonban ezt a pénzt nem fogja egyszerre elkölteni: jelenleg azon gondolkozik, hogy egy jótékonysági szervezethez csatlakozik, és súlyosan beteg embereken segít. „Káprázatos lenne. Jelenleg ez az egyetlen dolog, amihez kötődöm.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek