Starity

Világuralomra tör Eva Mendes

2011. január 29. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő azt mondja, hogy minden, amit tesz, egy mesteri terv része, amely abban fog neki segíteni, hogy világuralomra törjön. Eva Mendes az életről beszélt.

hirdetés
Világuralomra tör Eva Mendes

Eva Mendes nem az a típus, aki kapkodva dönt és később megbán; azt mondja, minden, amit csinál, része egy mesteri tervnek.

„Célom a világuralom. Az őrültségem csak egy módszer: az emberek teljesen rendszertelen, véletlenszerű típusnak hisznek, de az igazság, hogy hihetetlenül jól mérlegelek, amikor a karrieremről van szó. Ha leveszem a pólóm egy Calvin Klein-reklámban, az azért van, mert rájöttem: itt az idő felforrósítani a karrierem. Nem csinálok semmi hétköznapi dolgot, mert minden, amit teszek, tervszerű.

Nem vagyok benne biztos, hogy mi is pontosan a tervem, de azt tudom, hogy ez minden egy mesteri tervnek a része, amivel világuralomra törhetek. Ennél kevesebbet nem fogadok el. Sehova máshova nem török. Ez a célállomásom.”

A szépséges színésznő annyira karrierje megszállottja, hogy nem képes nyaralni, ugyanis nem szeret szüneteket tartani. Azonban mindig előre néz, és nem bánja a hibákat, amiket a múltban vétett. „Soha ne nézz magad mögé; ez a legjobb tipp, amit valaha kaptam, és a középiskolában mondta ezt az edzőm. Megértette velem, hogyha futás közben hátranéztem, ott volt az a másodperc, ami miatt lehet, hogy elveszítettem volna a versenyt. Azóta sosem nézek vissza.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek