Starity

Brooke Burke sosem volt még ennél fittebb

2011. január 29. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brooke Burke színésznő és Dancing with the Stars-sztár lenyűzögően és egészségesen fest a Shape magazin címlapján. Brooke az egészségről és az edzésről beszél, mialatt érdekességeket oszt meg a diétákról.

hirdetés
Brooke Burke sosem volt még ennél fittebb

Brooke a Shape magazin címlapján egy aranyos, szürke ujjatlan felsőben pózol, melyet felhúz, hogy rálátást adjon apró hasára és természetesen kidolgozott hasizmára. Hosszú utazás volt azonban ezt a testet elérni, mondja. Mindenféle diétát, étrendet kipróbált, de csak most, 39 évesen értette meg, mi jó a testének.

„Mindenféle őrült diétát kipróbáltam, amit csak el lehet képzelni, de mostmár megtanultam, mi jó tényleg a testemnek.”

Itt az úgynevezett „Földközi-tenger-diétára” gondol, amely egy piramisban ábrázolja, miből mennyit egyél: kenyérből és rizsből kell enni a legtöbbet, húsból, cukorból és tojásból pedig a legkevesebbet. Brooke kedvence a piramisból a lazac. Ugyanakkor minden nap eszik rengeteg zöldséget is: azt mondja, a saláták és mindenféle zöldség nagy rajongója. Természetesen olívaolajat is tartalmaz a diétája.

„Öt kis étkezést tartok egy nap, és sosem hagyom ki a reggelit, még akkor sem, ha csak valami fehérjében gazdag étel. Őszintén mondom: életemben nem voltam ennél egészségesebb vagy fittebb.”

Amit látni is rajta. A testről és a magabiztosságról beszélvén Brooke elmondta a Shape-nek, hogy semmi sem vonzóbb egy nőn, mint a magabiztossága, ami kortól független. „Van valami különleges azokon a nőkön, akik magabiztosak... Ha ránézel egy szupermodellre, igen, gyönyörű, de aztán találkozol egy nővel, aki magabiztos, és egyre vonzóbbnak látod.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek