Starity

Mónika hamarosan visszatér a képernyőkre

2011. január 30. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Erdélyi Mónika nagyon elszánt az újrakezdést illetően. Nem árulta el, mit tervez, de semmi esetre sem adja fel.

hirdetés
Mónika hamarosan visszatér a képernyőkre

Erdélyi Mónika tavaly októberben távozott az RTL Klubtól. A Reggeli című műsor – melybe a népszerű Mónika show megszűnése után került –, nem volt ínyére, más műsort pedig nem tudott neki adni a csatorna.

A műsorvezető most viszont a visszatérését fontolgatja: „Nem gond, hogy hónapok óta nem vagyok képernyőn, annál is inkább, mert sosem csak a tévézésből éltem. Jól érzem magam ebben a helyzetben, de azt vallom, nem az a kudarc, ha valami nem jön össze, hanem az, ha nem próbáljuk meg újra – mesélte a Blikknek Mónika, majd hozzátette: – Gyakran leszólítanak az utcán, és kérdezgetik, készülök-e valamire. Ez persze jólesik, de csak annyit szoktam mondani: majd meglátjuk. Természetesen tudom, nem lehet sokáig várni. Még idén akcióba kell lépnem.”

A főállású anyuka a könnyed, vidám, sűtős-főzős programokat szereti leginkább a tévében, ezért valószínű, hogy hasonló produkcióval tér majd vissza. Ez viszont csak akkor derül ki, ha sikerülnek Mónika tervei, ugyanis leendő műsoráról semmit nem hajlandó elárulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek