Starity

Szecsődi Karcsi: „Túl sok a kamuénekes”

2011. január 30. 19:07   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nkuya Sonia és Szecsődi Karcsi szerint nagyon sok olyan zenésznek mondott ember van Magyarországon, akinek nincs helye a szakmában.

hirdetés
Szecsődi Karcsi: „Túl sok a kamuénekes”

Nkuya Sonia és Szecsődi Karcsi mélységesen felháborodva nyilatkoztak a magyar zenei szakma silányságáról. A két megasztáros szerint számtalan olyan zenésznek mondott valakiért rajonganak az emberek, akiknek nem lenne helye az előadók közt, azonban konkrétan senkit sem mert megnevezni a két fiatal. „Nem szeretném felsorolni, hogy kit nem tartok a szakmába illőnek Magyarországon, de szerintem az a legnagyobb baj az itteni zenészekkel, hogy a népet követik, és nem fordítva... Nálunk sajnos sok dolog nem úgy működik, ahogy működnie kellene!” – meséli a tabutv.hu riporterének Nkuya Sonia.

„Szerintem a hazai popzene már borzasztóan hiteltelen. Az előadók vagy koppintanak, vagy gagyi, amit csinálnak, vagy nem értenek hozzá... én nem csinálok olyat, amihez nem értek! Úgy gondolom, hogy ezek a kamuénekesek nagyon sok embertől elveszik a lehetőséget, mert csak belökik őket a stúdióba, és már énekesnek nevezik őket!” – mondja feldúlva Szecsődi Karcsi a Tabu tv internetes videójában.

Nkuya Sonia szerint rengeteg olyan előadó él meg ma zenélésből kis hazánkban, aki egyszerűen nem tud énekelni. „Rengeteg olyan ember van ma Magyarországon, aki nem tud sem énekelni, sem zenélni. A zenéjüket, az éneküket, a dallamukat megírják, és ezen felül sem énekelnek... ez pedig tré!” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a tinisztár. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek