Starity

Lady Gaga elbizonytalanodott új kislemezén

2011. január 30. 23:11   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga eddig mindig biztosan állította, hogy új kislemeze, a Born This Way eddigi legnagyobb slágere és a „generációja himnusza” lesz. De most elbizonytalanodott ezzel kapcsolatban.

hirdetés
Lady Gaga elbizonytalanodott új kislemezén

Egyre közelebb a Born This Way első kislemezének megjelése, és Gaga is izgul már a szám fogadtatása miatt. Teljesen biztos volt idáig a sikerében, és mindig is úgy beszélt róla, hogy az évtized legjobb száma lesz. De most egy interjúban mesélt róla, hogy már nem kicsit fél a fogadtatásától.

„Biztos voltam benne, hogy ez egy nagyszerű dal. De nemrég elbizonytalanodtam egy kicsit. Mi van, ha nem tetszik majd a kis szörnyecskéimnek? Azonban még mindig úgy gondolom, hogy jó hatással lesz az emberekre.”

A Born This Way viszont most már biztosan megjelenik február 10-én. Az amerikai Z100 rádión fog debütálni és azután fel fog csendüni az 53. Grammy-díj-átadó gálán is, ezt Lady az Ellen DeGeneres-show-ban erősítette meg Ellennek telefonon keresztül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek