Starity

James Franco: „A nagymamám eljön az Oscarra”

2011. február 02. 19:07   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves színész karrierje felfelé ível: nemcsak jelölték az Oscarra, hanem az est házigazdája lesz Anne Hathaway mellett.

hirdetés
James Franco: „A nagymamám eljön az Oscarra”

James Franco nem unatkozik az elmúlt időszakban: decemberben jelentették be, hogy ő lesz Anne Hathaway mellett az Oscar-gála házigazdája, később a legjobb férfi alakításért jelölték a filmakadémia díjára.

A siker hátterében viszont kemény munka áll, ezért fontos számára, hogy a családja mindenben támogassa őt.

„A nagymamám eljön az Oscarra az egész családdal együtt. Nagyon jó dolog, hogy én vagyok a házigazda, meghívhatok egy csomó embert, és ők mind eljönnek” – mesélte nevetve a 32 éves színész, aki az elmúlt években a Pókember-filmekben nyújtott maradandó alakítást Tobey Maguire mellett.

Lassan James nagymamája nagyobb sztár lesz az unokájánál, ugyanis karácsonykor a színész készített egy vlogot a családjáról, ahol a mamája nagyobb szerepet kapott.

„Ő egy igazi internetes celebnagyi. Minden nap megnézi, hogy hány ember látta a videót. Most olyan 400 000-nél tart. Mindig tájékoztat erről.”

Az Oscar február 27-én kerül megrendezésre a hollywoodi Kodak Színházban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek