Starity

Szerelmes Vérfarkas

2011. február 03. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Trevino beleszeretett egy szakmabeli kolleganőjébe, Jenna Ushkowitz színésznőbe. A pár az érzelmeit nem akarja titkolni a világ elől.

hirdetés
Szerelmes Vérfarkas

A The Vampire Diaries sorozat vérfarkas szépfiúja, Michael Trevino szerencsésnek vallja magát az életben. A sorozat meghozta számára a népszerűséget, ráadásul a szerelmet is megtalálta. A fiú beleszeretett egy kolleganőjébe,  Jenna Ushkowitzba, akit a Glee sorozatból ismerhettek meg a nézők.

Hónapok óta szállingóztak a pletykák a fiatalok szerelméről, azonban csak most vált hivatalossá, hogy a 25 éves Jenna és az egy évvel idősebb fiú együtt vannak. A szerelmük a vasárnap este megrendezett Screen Actors Guild Díjátadón derült ki a világ felé. Az egész éjszakát együtt töltötték, és az After Partyn is turbékoltak. 

A közeli barátok szerint Michael régen volt már ilyen kiegyensúlyozott és boldog. Reméljük, a sorozatban is hasonló szerencsével jár a fiatal srác által alakított Tyler.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek