Starity

Naomi Campbell igyekszik megváltozni

2011. február 03. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Campbell kisasszony egy interjúban mesélt huszas éveiről, és új énjéről is.

hirdetés
Naomi Campbell igyekszik megváltozni

Naomi Campbell nemrég a GQ magazinnak nyilatkozott zűrös fiatalkoráról, alkoholproblémiáról és drogfüggőségéről: „Teljesen szétestem. Sosem gondoltam, hogy alkoholista lennék, pedig az együtt jár a drogokkal. Érzelmileg teljesen kiüresedtem. Teljsen eltávolodtam önmagamtól. Csak tompítani akartam a fájdalmat. Én rengeteg dolgot szedtem, ahogy mindenki más. Nem tetszik kicsit sem, hogy ilyen voltam. Partizós csaj voltam, csak élveztem az életet. De ennek vannak következményei, a drog megöl.”

A modell káros szenvedélyei mellett kibírhatatlan személyiségéről is híres. A minap egy másik interjúban elmesélte, hogy szeretne változni, és nyugodt életet élni: „Tudom, hogy érzékeny személyiség vagyok. Ha azt érzem, hogy támadólag közelítenek felém, és sarokba akarnak szorítani, határozottan megvédem magam. Kerülöm a kellemetlen vitákat, én csak békés életre vágyom, de vannak olyan emberek, akik szándékosan provokálnak engem” – mondta Naomi, aki többször állt testi sértés vádjával a bíróság elé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek