Starity

Szégyellte melleit Kim Kardashian!

2010. május 22. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ilyen is van és nem csoda: Kim Kardashian bevallotta, hogy tinikorában rettenetesen utálta méretes kebleit - tudta meg a NapiászOnline.hu.

hirdetés
Szégyellte melleit Kim Kardashian!

Kim Kardashian kicsi korában naponta órákat töltött sírdogálva a fürdőszobában, mert ő volt az osztályában az első, akinek szüksége volt melltartóra. Nem értette, mi történik vele, és még az osztálytársai is csúfolták.

Kifejlesztett magának egy saját kis rituálét, amit naponta elismételt: forró vízzel átitatott rongyot helyezett a melleire, aztán letérdelt és imádkozott: „Kérlek, Uram, ne engedd őket tovább nőni, nagyon idegesítenek!” De miért is volt Kim rosszul ma már ikonikussá vált melleitől? "Minden barátnőm szupervékony volt. Szerencsére anyám, aki hozzám hasonló alkat, segített a testem elfogadásában: azt mondta, én nem vagyok lapos, hanem kerekded, és ez soha nem fog változni, jobban járok, ha megszeretem magam. És milyen igaza volt!" - mondta Kardashian

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek