Starity

Bionika két adón is

2011. február 03. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sorozat sztárja, Lucy Hale két adón is látható lesz a közeljövőben. Bionic Woman című sorozatát ugyanis műsorra tűzi a TV2 és a TV6 is.

hirdetés
Bionika két adón is

Lucy Hale, akit manapság csak a Pretty Little Liars című sorozat Aria Montgomeryjeként emlegetnek, beköltözik a magyar televíziós csatornák képernyőjére is. A TV2 február 6-án, vasárnap késő este tűzi műsorára a Bionic Woman című minisorozatot, amelyben a 21 éves színésznő Becca Sommers karakterét alakítja.

A sorozat egy nőről szól (Michelle Ryan) akit visszahoznak a halálból egy különleges orvosi beavatkozás során. A főszereplő Jaime-nek nem elég az új, növekvő erejével megbirkóznia, ott van még lázadó húga is (Lucy Hale), akit neki kell felnevelnie. A minisorozatot az NBC csatorna tűzte először műsorára még 2007-ben, azonban a silány nézettség miatt mindössze 8 epizódot készítettek belőle.

A TV2 2 hónap alatt tervezi a sorozat levetÍtését, de aki esetleg lemaradna a vasárnap esti adásokról, annak lehetősége van február 17-től a TV6 csatornán követni a szupernő képességeit. A sorozatot mindkét adó egymástól függetlenül tűzi műsorára, aminek következtében a szinkron és a cím is különbözni fog. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek