Starity

Három év után visszatér Gemma Ward

2011. február 05. 11:11   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három év után most beszél eltűnése okairól és Heath Leagerrel való kapcsolatáról a keresett modell.

hirdetés
Három év után visszatér Gemma Ward

Gemma Ward volt az a modell, aki legfiatalabbként került az amerikai Vogue címlapjára, és rengeteg kifutón is szerepelt akkoriban. Majd hirtelen, egyik napról a másikra eltűnt és meghízott, de most visszatér.

Márciusba került be újra a köztudatba, mert ő kapta a The Ugly One főszerepét. A darab rendezője decemberben találkozott a modellel, és megmutatta neki a szövegkönyvet, melybe Gemma azonnal beleszeretett. A modell pár hónapot Ausztráliában fog tölteni. Februárban elkezdődnek a próbák, hogy március 22-én meg is tarthassák a bemutatót.

Gemma körülbelül három éve tűnt el a nyilvánosság szeme elől, Heath Leadger halála után, 2008-ban.

„Egy kisebb szünetet tartottam, az elmúlt néhány évben kerültem a reflektorfényt, és ehhez részben köze volt Heath halálának. Nem tudtam, meddig fog tartani, és megold-e bármit, de szükségem volt rá, hogy magamra koncentráljak.”

Heath és a lány először New Yorkban találkoztak, és akkoriban mindkettőjüknek voltak problémái.

Akkoriban nehéz időszakon mentem keresztül, és nem voltam kész még egy komoly kapcsolatra, és ő ugyanígy érzett. De kialakult közöttünk egy kapcsolat, és egyre jobban megismertük egymást– mondta Gemma, aki ekkor mégcsak 20 éves volt.

A modell azt mondja, nagyon hálás a sorsnak, hogy megismerhette őt, és közel kerülhetett hozzá. Szerinte a legszebb időszak az volt, amikor a két híresség Perthben, Ausztráliában töltött egy kis időt együtt, ugyanis mindketten onnan származnak.

„Heath nagyon-nagyon odaadó apa volt” – zárta mondanivalóját.

Gemma a következő Karib-tenger kalózai című filmben is felbukkan majd, ahol egy sellőlányt fog alakítani. A The Sunday Timesnak adott interjújában megígérte, most már visszatér, és sokat fogunk még hallani róla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek