Starity

Srej Zsófi újabb nemzetközi magazin címlapján

2011. február 05. 12:12   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különleges anyaggal jelentkezik az Indie magazin, hisz nemcsak a modell, hanem a fotós is hazai.

hirdetés
Srej Zsófi újabb nemzetközi magazin címlapján

Hazai modelljeink mögött remek emberek és ügynökségek dolgoznak. A „lányaink” a szerencsén kívül sokat köszönhetnek Baráti Vincének és Méhész Balázsnak is.

Vincét pár éve fotósként is elismerik. Látthattuk már néhány magyar divatanyagban, de most külföldön is bizonyított. Fotói már Ausztriában, Franciaországban, Olaszországban, Nagy-Britanniában, az USA-ban, Ausztráliában, Japánban, Kanadában, Új-Zélandon és nem utolsó sorban Németországban is megjelentek.

Az Indie magazin téli lapszámában nem híresebb modellt fotózott, mint magyar büszkeségünket, Srej Zsófit. Sőt, Vince igazán sokoldalú, mert még Zsófi sminkjeit is ő készítette el a fotózásra. A másik ügynök, Balázs pedig a hajáról gondoskodott. Stylistként Oltai Kata és Botos Dániel dolgozott. Még a ruhák is magyar tervezők darabjai voltak: felbukkant ugyanis Szegedi Kata, Abodi Dóra és Hofstädter Szandra egy-egy szettje is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek